Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj,od pondělka budou mít v Lidlu v akci mega balení Pamprsek,za 399Kč, 80% zdarma,pokud dobře koukám do letáku
Teď má akci TETA ![]()
Huugies midi 58ks za asi 169kč ![]()
Používáme sleep and play žluté za 229, ale tyhle taky nejsou špatné ![]()
Ahojky!
Tak v Bille mají v akci Nutrilon 800g - 269,–
Dále pleny Huggies Premium - 219,90,–
A ještě Huggies ubrousky - 29,90,–
V drogerii Schlecker plenky Pampers active baby GIANT PACK - 349,90,–
Potom vlhčené ubrousky Pampers 6 balení za 199,–
Nutrilon za 299,– a Sunar complex - 199,90,–
V Globusu Huggies economy - 159,–
Mám dotaz - nemají teď něco v Kauflandu? Nám nechodí leták a na netu ho bohužel nedohledám… ![]()
Od stredy bude ve sparu 25% sleva na veskere kojenecke jidlo (mlika, kase, presnidavky a jine)
od středy je v cenovém bonbonku akce na plenky huggies plus tričko zdarma.plínky stojí 319kč, takže s 25% slevou paráda.
V Tescu v Kladně Huggies Premium Gigapack za 399,–
(velikost č.4 obsahuje 104 plen, takže jedna plena vyjde cca na 3,85 Kč)
pro maminky, které teprve chystají první výbavičku - v Kladně v Kauflandu mají v akci Pampers new baby balíček po 43 ks za 149 Kč, tedy jedna za 3,46 Kč
schlecker 5.8.-18.8. ubrousky pampers 6ks za 199,–
pampers giant pack 349,–
kaufland od 5.8.-18.8. pampers sleep and play 159,–
přesnidávky hamánek za 9,50
drogerie teta pampers giant pack za 349,– s kartou teta klubu při koupi 2ks je cena 299,– za kus.
a ta akce ve sparu platí jen v pátek a v sobout, 25% sleva na kojeneckou stravu ![]()
tak vzhůru na nákupy ![]()
Ahoj holky momentálně LIDL PAMPERS MEGAPACK ZA 399KČ a TETA od pátku s kartou při koupi 2ks jeden balík 299,9
Jess píše:
Ahoj holky momentálně LIDL PAMPERS MEGAPACK ZA 399KČ a TETA od pátku s kartou při koupi 2ks jeden balík 299,9
Včera jsem byla v tom lidlu a už tam měli jen vel 5 a pár balíků
prý to brali i důchodci, nějak nevím na co ![]()
O pleny z Lidlu byl prý velký boj, byla to super cena,já dnes to smaé balení - mega 80% + viděla v Bille za 549,–!!!!
Vercaa píše:
O pleny z Lidlu byl prý velký boj, byla to super cena,já dnes to smaé balení - mega 80% + viděla v Bille za 549,–!!!!
v tesku stojí dokonce přes 700,– ![]()
loola píše:Jess píše:Včera jsem byla v tom lidlu a už tam měli jen vel 5 a pár balíků
Ahoj holky momentálně LIDL PAMPERS MEGAPACK ZA 399KČ a TETA od pátku s kartou při koupi 2ks jeden balík 299,9prý to brali i důchodci, nějak nevím na co
Já ho kupovala nedávno v Kauflandu za 499,– a ještě předtím v Hypernově za 670,–
Taky už u nás v Lidlu neměli
a s důchodcema to prý bylo to samý… Holi pod paž a už si táhli balíky plínek pro miminka
![]()
jinak, kdo ma rad huggies plenky, tak kouknete na www.huggiesclub.cz, tam maji vzdycky skoro vsechny akce, co zrovna bezi a i nejaky souteze. Ted je zrovna to novy obrovsky baleni v tescu za 399, ve vel. 4 j tusim 104 plenek a to uz je fakt dobra cena.