Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Loolo mělo by to být ve všech Lidlech…není teď tak masová reklama na to,takže snad chvíli vydrží a stihneme ještě koupit:)
Vercaa píše:
Loolo mělo by to být ve všech Lidlech…není teď tak masová reklama na to,takže snad chvíli vydrží a stihneme ještě koupit:)
A jak to teda vypadá, už tam ty plíny jsou? ![]()
Vercaa píše:
Lidl - Podle mých info tam jsou už od včerejška…
Tak jsem tam teď byla a měli dvě palety ![]()
Díky za tajný tip ![]()
V globusu ode dneška velky balik pampersek active za 399 - jedna ve velikosti maxi vyjde na 3 kačky. ![]()
janac už mám koupeno
vel. 4 - 132 ks - 399 kč
vel. 4+ - 120 ks - 399 kč
vel. 3 - 150 ks - 399 kč
ale chvátejte bude to určitě hned pryč
zuzka.mamka píše:
janac už mám koupenovel. 4 - 132 ks - 399 kč
vel. 4+ - 120 ks - 399 kč
vel. 3 - 150 ks - 399 kčale chvátejte bude to určitě hned pryč![]()
![]()
![]()
Jedu dneska na nákup, tak uvidím, jestli uvidím prázdný regály!
emil snad už tam budou, já tam volala jak prdlá celé úterý, protože bylo vyprodáno a zboží čekaly ža večer, k večíru jsem tam jela a koupila jsem akorát vel. 4+, jiné zatím nemely, tak snad už přišlo zboží
zuzka.mamka píše:
emil snad už tam budou, já tam volala jak prdlá celé úterý, protože bylo vyprodáno a zboží čekaly ža večer, k večíru jsem tam jela a koupila jsem akorát vel. 4+, jiné zatím nemely, tak snad už přišlo zboží
Měli dvě palety. Nevím, jestli „jen“ nebo prostě jen vyndaný,a le já chtěla jen dva bakíky, ne dvě palety, takže stačilo ![]()
V Libereckem globusu je plenek dostatek............byla jsem tam dnes a byli 2 palety vylozene a vyskladane na sobe.
Jen skoda ze nei i vel. 5, i kdyz to uz se mozna spise oplati v DM v bonbonku
Tak to je docela drahota v DM, když v Kauflandu stojí ten samý balík 279kč
to jo,ale když jedu do Kauflandu,tak tam věčně nic nemají a to tam jezdím brzo ráno:-))