Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
frago na ty premium care mám 12 kuponků do dm, při koupi 2 ks je sleva 70kč.ale netušim kolik normálně stojej a jestli je to dobrá cena.nekupuju je
Petro byla jsi první , napiš mi sz s adresou
A frago jestli chceš ty do dm, máš je mít.a jestli kupuješ i ubrousky, na ty mám do dm taky kuponky které nevyužiju
Dneska jsem koupila pemprsky v Intersparu za 329 (giant. maxi 82 ks a giant. maxi plus 74 ks) s 40 Kč kupónkem od pemprs.
Emi- to není kupon který si tiskneš doma sama, že?
Dotaz- nedal pampers zase do oběhu slevové kupony, k vytisknutí doma? Minule mi to o pár dní uniklo a žádné info od pampers mi nepřišlo. ![]()
Tak asi teď nejsou, nic jsem tam nenašla, nebo jestli jsem špatně koukala
Já mám ty kuponky od nich. Poslali je poštou.
Holky dotaz..ty kupony k vytisknutí vám berou normálně????
V intersparu mi ho vzali,v tetě ne ![]()
Ahoj,nevím jak moc jsou u vás v okolí větnamci ale u nás mají v krámu i kosmetiku a začali vozit i pampers active.připadají mi naprosto stejné jak v drogerii jen mají o dost zajímavější cenu za 96ks 250kč.tak jestli tam nechodíte, tak to prubněte.my jsme spokojený.taky mi dala info kámoška.
To nechápu, proč ti ho v tetě nevzali. Pokud je na tom kuponku značka tety drogerie, tak ti ho tam vzít musí…
Kac píše:
Emi- to není kupon který si tiskneš doma sama, že?
Dotaz- nedal pampers zase do oběhu slevové kupony, k vytisknutí doma? Minule mi to o pár dní uniklo a žádné info od pampers mi nepřišlo.
Není, tenhle mi poslali v nějakým dopise. Ale koukala jsem na aukro, tam je docela dost těchhle kupónků v nabídce a od koruny (plus teda cena za dopis) …
Lucyus12 píše:
To nechápu, proč ti ho v tetě nevzali. Pokud je na tom kuponku značka tety drogerie, tak ti ho tam vzít musí…
nevím..ukazovali mi jen ty,co chodí poštou,toto že neznají
…
Jo, holky, založila jsem tuhle diskusi https://www.emimino.cz/…odech-52048/, tak kdybyste se taky občas jukly a přispěly, musíme to rozjet!
Navrhuju tam přispívat tipama na jiné zajímavé nákupy, akce, slevy …
Teda - jestli jste pro! ![]()