Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahojky mamky, jaká je DOBRÁ cena plínek? ještě se v tom moc nevyznam tak nevim kolik by mela stát 1 plínka jestli se to vyplatí koupit treba do predu tu velikost, nebo rovnou vice baliku, my jsme teprve na dvojkách ktery jsme koupili jednu plínku za 2,60.. pouzíváme pampersky a huggiesky, děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj,mě se zamlouvá cena jedné plenky pod 3 Kč.teď sem třeba koupila sleep and play a jedna mě vyšla na 1,80 Kč.
pokuď je dobrá akce kupuji třeba 2-3 balíky a když jsme ještě používali č.2,tak sem už kupovala č.3 ty se neztratí
no práve jsem si vsimla ze cim jsou vetsi ty plinky tak tim jsou drazsi, takze trojky sezenu taky pod 3kc? i ctverky? nebo to uz je u trojek dobra cena treba pod 5kc?
kupovala jsem pampersky v akci (máme už trojky) a vycházeli nějak na 3 koruny. Já osobně bych za plínku víc než 3,50,– nedala, což je důkazem toho, že se v akcích sehnat dají. Dělám si zásoby, abych nemusela kupovat za plné ceny ![]()
včera jsem kupovala pampersky v tesco za 279,– normalne je kupuju za 299,– tak aspoň něco..:)
Ahoj holky, ja kupovala tady a cenove vysly super a doprava je zdarma! Tak nevahejte dokud jim to plati
mam doma pet mega baliku ![]()
careynko tak za tuhle cenu je koupíš normálně v obchodech.když si na ně dáš v dm slevu, tak vycházej asi na 320kč
kosatka píše:
careynko tak za tuhle cenu je koupíš normálně v obchodech.když si na ně dáš v dm slevu, tak vycházej asi na 320kč
Fakt? Ja nekoukala, zadnou slevu nemam
ale prislo mi dobry, ze mi privezli pet pytlu az domu a nic jsem neshanela a netahala se s tim, takova pohodicka ![]()
Od zitra v DM v bonbonku Pleny Pampers Giantpack 2ks za 659Kc!!!!
Po predlozeni slevoveho jokera je cena jeste o 25% nizsi ![]()
V Rosmannu mají Pampers za 249,– ( v č. 3 je jich 70ks ), dala jsem ještě 40,– kuponek, takže byly za 209,–
![]()
Holky prosím nevíte kde mají v akci pampers premium care velikost 4?? Za dobré peníze? A jestli nebudou ještě slevové kupónky na pampers zatím jsem tam nic nenašla moc děkuji za rady
holky nechcete někdo celou kuponovou knížečku pampers kuponků?je to platné do 30.11.já je nekupuju tak bych vyhodila.a mám tu taky plno kuponů do dm na pampersky - normální i bílé
buď do dm, nebo ta knížečka je do albert hypermarket,dm,globus,interspar,rossmann,schlecker a teta.je dobré si pohlídat kde mají v akci a ještě na to dát kuponek.