Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Petra Z píše:Lucyus12 píše:nevím..ukazovali mi jen ty,co chodí poštou,toto že neznají
To nechápu, proč ti ho v tetě nevzali. Pokud je na tom kuponku značka tety drogerie, tak ti ho tam vzít musí……
Jestli myslíš tyhle: http://www.pampers.cz/…nicef_CZ.pdf
Tak na těch je značka TETY, takže ti je vzít musí… Možná to ty prodavačky neznají, tak s tím dělají cavyky. Musí ti je vzít i černobílý…
Emilie píše:
Jo, holky, založila jsem tuhle diskusi https://www.emimino.cz/…odech-52048/, tak kdybyste se taky občas jukly a přispěly, musíme to rozjet!Navrhuju tam přispívat tipama na jiné zajímavé nákupy, akce, slevy …Teda - jestli jste pro!
Do tety nechodte ani nakupovat!
Tak fa Procter and G. jim dělá reklamu, aby tam lidi chodili nakupovat plinky a oni potom si pošlou FIREMím emailem, že když je sleva, tak kupony nemají brát. Toto je dle mě porušení smlouvy, kterou mají určo sepsanou s firmnou, protože tam na tom letáčku NENÍ uvedeno, že se kupon nevztahuje na slevněné zboží
jsem se rozčílila tak, že jsem šla koupit předražené plínky do Schlekra.
V tom je teda nehodlám podporovat.
Ufff už jsem si ulevila. ![]()
Jedná se o kupon, který se posílá poštou.
Příspěvek upraven 08.10.10 v 22:39
Lucyus12 píše:Petra Z píše:Jestli myslíš tyhle: http://www.pampers.cz/…nicef_CZ.pdfLucyus12 píše:nevím..ukazovali mi jen ty,co chodí poštou,toto že neznají
To nechápu, proč ti ho v tetě nevzali. Pokud je na tom kuponku značka tety drogerie, tak ti ho tam vzít musí……
Tak na těch je značka TETY, takže ti je vzít musí… Možná to ty prodavačky neznají, tak s tím dělají cavyky. Musí ti je vzít i černobílý…
Jojo tyto---ale prý ta zavolá a poptá se jich…
ale díky této diskusi mám i tu knížečku ![]()
Kac píše:
Do tety nechodte ani nakupovat!
Tak fa Procter and G. jim dělá reklamu, aby tam lidi chodili nakupovat plinky a oni potom si pošlou FIREMím emailem, že když je sleva, tak kupony nemají brát. Toto je dle mě porušení smlouvy, kterou mají určo sepsanou s firmnou, protože tam na tom letáčku NENÍ uvedeno, že se kupon nevztahuje na slevněné zboží![]()
jsem se rozčílila tak, že jsem šla koupit předražené plínky do Schlekra.
V tom je teda nehodlám podporovat.
Ufff už jsem si ulevila.
Mrchy jedny… Já tam teda moc nechodím, většinou to zvládnu v supermarketech nebo v rosmennu, ale když na to jednou dají kuponky, tak to platit má
![]()
No my tady máme jen tetu---pak teda i tesco a evím,jestli tam platěj
Petra Z píše:
No my tady máme jen tetu---pak teda i tesco a evím,jestli tam platěj
V Tescu mají platit taky, teda na těch ke stažení teskácká značka je. Ten sešitek se mi nechce hledat…
Mě právě že taky ne, tak se vám ani nemontuju do diskuse .....
![]()
Petra Z píše:
Mě ted taky ne
No nedalo mi to a šla jsem ho najít
Tesco tam není - jen: DM, Globus, Interspar, Spar, Teta, Rossmann a Schlecker
Petra Z píše:
No já šla taky---nedalo mi to
Jsme to ale ženský zvědavý
![]()
No pojedu do DM,vezmu ještě slevu¨z knížky za body a je to
udělám si výlet ![]()