Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kolik plínek a v jakých velikostech je dobré si nakoupit dopředu? Mám něco od nejmenších, teď jsem začala kupovat 4-9 kg, kolik balíků by bylo dobré asi tak koupit?
já jsem měla 2 balíky 3-6 kg, pak docela dost 5-9 (neodhadnu kolik, záleží na tom, jak mimi přibírá, syn měl 9 kg v půl roce, malá má rok a půl a 9 ještě nemá) počítej, že ze začátku jich spotřebuješ docela dost, u nás jelo i 10 za den, vycházely nám 3 balíky na měsíc
osvědčilo se nám kupovat v Tesku fialový plínky, který mají běžně za 249, když byla akce 2+1 (tzn. za 498 3 balíky), vyslala jsem tátu a za 1000 dotáhl 6 balíku a byl na 2 měsíce klid
a proč by to nešlo? já takhle nakupuju vždycky.z knížek pro miminka jsou kuponky na pampers, při koupi 2ks ušetříte 80kč. to znamená že jedny vás vyjsou na 319kč, a když máte 10% slevu tak balík vyjde na nějakých 288kč.
Kuponky můžete uplatnit vždycky, a sleva se odečítá z aktuální ceny.
Ullriska píše:
Pro drzitele slevovych knizek DM je to vyhodne. Pri zakoupeni dvou baliku maji slevu 70CZK nebo 80CZK a muzou jeste uplatnit tu 10% z celeho nakupu. Tuto akci rozhodne vyuzijeme.
mě to takhle nechtěli vzít,prý se ty slevy nemají sčítat,takže jsem nepochodila
Tak já teď kupovala na kupony v dm lahvičku, kaše,přesnídávky… vše bylo v akci a kupony mi normálně vzaly a odečetli od té akční ceny. U plen to bude stejné. Jen si nejsem jistá, jestli by k tomu akceptovali ještě tu 10%slevu…
Holky včera došel leták z drogerie Teta, pro majitele karty Teta plenky Pampers AB vel.4, 82 kusů 299 Kč, ale musí se vzít 2 balíky!!!!
Anabellka píše:
Holky včera došel leták z drogerie Teta, pro majitele karty Teta plenky Pampers AB vel.4, 82 kusů 299 Kč, ale musí se vzít 2 balíky!!!!
Jen dodám, pořídit si průkaz znamená říct při placení, že ho chcete. My takhle kupovali v akci nějaké dárky před Vánocema, tak jsem pracně zjišťovala, co to zanmená být členem. Nic zvláštního, vyplnit papír, obdržet průkazku a ihned při placení je sleva!
tak to koukám s tim dm. já takhle nakupuju pořád, dělám jednou za čas větší nákup a vždycky na kuponky plus 10% slevu
plenky sleep and play za 149 kč od čtvrtka 13.1. v kauflandu =)
amanda1979 píše:
Tesco - To jsou ale plenkové kalhotky a ne plínky, že?
Ne ne,to měli minulý týden,teď mají v akci ty zelený
Mám to na netu před sebou a čtu:
Platí od 12.1. do 25.1.2011 - Tesco Essentials - dětské plenkové kalhotky - cena 179,–
amanda1979 píše:
Mám to na netu před sebou a čtu:
Platí od 12.1. do 25.1.2011 - Tesco Essentials - dětské plenkové kalhotky - cena 179,–
No jooo,se omlouvám za mystifikaci…Já tam viděla zelený obal tak jsem hned myslela,že jde o plenky, protože kalhotky(ale jiný balení)měli i ten minulý týden