Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jannice píše:
Tak já valím do Tesca, mám ty jejich plenky ráda … Holky do kdy jste používali plenky č.3? Malá má půl roku a váži tak 7kg. Chtěla bych si udělat zásoby a nevím jak moc se můžu rozšoupnout.
Na kolik vyjdou ty Tesco pleny normálně? Jsou levnější než Pampers, když jsou v akci?
No já to vidím na DM s tim kuponem je to parádní cena snad tam na mě ještě o víkendu nějaký zůstanou
Nevíte rozdíl velikostní mezi Pamperskama a Huggieskama? .No nám je 7,5měs. a máme už tak 8kg a něco takže 3ky nám už nejsou .
V DMku me babylove 3 s žolíkem 25% vyšly na 2,54 za kus.
V Tesco Esentials v akci mě výjde na 2,59 za kus, mini akci nevím přesně kolik stojí, ale něco kolem 3,5.
Pamparsky nám na noc nevyrží ![]()
Od zítka sleva v Lidlu
Pampersky Junior = 4,– Kč / 1 kus Maxi = 3,36 Kč / 1 kus Midi = 2,96 Kč
hasanka píše:
No já to vidím na DM s tim kuponem je to parádní cena snad tam na mě ještě o víkendu nějaký zůstanouNevíte rozdíl velikostní mezi Pamperskama a Huggieskama? .No nám je 7,5měs. a máme už tak 8kg a něco takže 3ky nám už nejsou .
Ahoj prosím Tě podařilo se Ti ty pleny koupit?Já tam poslala manžela a baba prodavačka mu tvrdila, že na tydle se ten kupón nevztahuje.....mám taky ten kupón z knížky za 100-
Ahoj jo sehnala sem měli tam jeden jedinej balík ve 4kách .Měli je mimo regály na takovém stojanu .Tak to byla líná mu je jít ukázat asi .
taky jsem huggiesky kupovala.jsou v pytli společně balené s ubrouskama které jsou k tomu zdarma.kupovala jsem 5 balíky.dávala jsem k tomu dokonce ještě 10% slevu.počítali vše tak mi jeden balík vyšel na 180 kč.
Já byla v tescu minulej týden pro plíny. Regály totálně prázdný,a tak jsem se ocitlav davu nezradných tatínků, který volali maminkám, co teda mají koupit .. takže pomalu mizely i pemprsky, který nebyly nijak laciný, ale prostě už se jim nikam nechtělo … ostatně, ani mne ne … ![]()
V tom tescu to nebyly jenom pleny
Já tam byla včera a neměli skoro nic, chyběly základní potraviny (kuřata, zelenina, pečivo), fakt prázdný regály… ![]()
kosatka píše:
taky jsem huggiesky kupovala.jsou v pytli společně balené s ubrouskama které jsou k tomu zdarma.kupovala jsem 5 balíky.dávala jsem k tomu dokonce ještě 10% slevu.počítali vše tak mi jeden balík vyšel na 180 kč.
Holky tak to jsem teda pěkně nasr…, cpala mu nějaké pleny kdy po slevě vyšly na 4,5 za ks.....snad za 399,–…a strašně se divila, že když mi volal že je nechci…že je to výborná cena…
![]()
8petule8 píše:Peti, jj, byla tam nějaká akce na mlíko nebo co, takže nálet kobylek
V tom tescu to nebyly jenom plenyJá tam byla včera a neměli skoro nic, chyběly základní potraviny (kuřata, zelenina, pečivo), fakt prázdný regály…
PavlinaFl píše:8petule8 píše:Peti, jj, byla tam nějaká akce na mlíko nebo co, takže nálet kobylek
V tom tescu to nebyly jenom plenyJá tam byla včera a neměli skoro nic, chyběly základní potraviny (kuřata, zelenina, pečivo), fakt prázdný regály…
Kdybych chtěla být netakntní, tak podotknu něco v tom smyslu, že u nás Temelín nebouchl (zatím) …
Emilie píše:
Kdybych chtěla být netakntní, tak podotknu něco v tom smyslu, že u nás Temelín nebouchl (zatím) …
Emilie píše:PavlinaFl píše:Kdybych chtěla být netakntní, tak podotknu něco v tom smyslu, že u nás Temelín nebouchl (zatím) …8petule8 píše:Peti, jj, byla tam nějaká akce na mlíko nebo co, takže nálet kobylek
Zatím opravdu ne (doufám
), jinak bych asi měla nálet kobylek doma. Pocházím totiž z „podtemelíní“ a mám tam i zbytek rodiny…
A s tím tescem, o víkendu jsme se tam chystali, ještě, že byl manžel marod… ![]()
Brontik píše:Emilie píše:Zatím opravdu ne (doufámPavlinaFl píše:Kdybych chtěla být netakntní, tak podotknu něco v tom smyslu, že u nás Temelín nebouchl (zatím) …8petule8 píše:Peti, jj, byla tam nějaká akce na mlíko nebo co, takže nálet kobylek
), jinak bych asi měla nálet kobylek doma. Pocházím totiž z „podtemelíní“ a mám tam i zbytek rodiny…
A s tím tescem, o víkendu jsme se tam chystali, ještě, že byl manžel marod…
No, já bych to měla taky z první ruky … vlastně z druhé, pod věžema nebydlím, ale podívaná by to byla live …