Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Allee píše:
díky, o tom jsem nevěděla
jsou to šikovný stránky,můžeš hezky porovnávat ceny a nejenom plenek ![]()
Ahojky..teď je akce na Pampers AB ve Schleckeru. Mají všechny za 250,– V balení velikosti č.3 je jich 70ks. ![]()
V Kauflandu mají mít Pampers AB za 179,–(62ks)trojky. Mají teda všechny velikosti…
tweetydee píše:
V Kauflandu mají mít Pampers AB za 179,–(62ks)trojky. Mají teda všechny velikosti…
Ano, nakoupeno, nej cena za nej plenky..
jedna vyšla na cca 2,85kc
Teď u té akce
4–9 kg…186 ks… 555 Kc výjde jedna na skoro 3kc, ale taky dobrá cena..
Stensa píše:
Tesco plínky za 164,–
Taky jsme nakoupily,jsou super ![]()
monkax píše:Stensa píše:Taky jsme nakoupily,jsou super
Tesco plínky za 164,–
Jj, pojedu je nakoupit. Sice jsem si koupila ty AB v Kaufu, ale ty Tesco jsou mnohem lepší. Super info. ![]()
Izabella píše:tweetydee píše:
V Kauflandu mají mít Pampers AB za 179,–(62ks)trojky. Mají teda všechny velikosti…Ano, nakoupeno, nej cena za nej plenky..
Teď u té akce
jedna vyšla na cca 2,85kc
4–9 kg…186 ks… 555 Kc výjde jedna na skoro 3kc, ale taky dobrá cena..
Ja vim, jdou sehnat i lepe…ale zase i draze ![]()
Holky a ty z tesca jsou vážně tak dobré? Někdo říká že snad lepší než pampers a za tu cenu..přemýšlím jestli je mám taky nakoupit nebo ne… ![]()
klaszu píše:
Holky a ty z tesca jsou vážně tak dobré? Někdo říká že snad lepší než pampers a za tu cenu..přemýšlím jestli je mám taky nakoupit nebo ne…
Nam docela vyhovovaly… ale nejradeji mame Pampers a babylove… ale k tem pamperskam bych je klidne prirovnala…
klaszu píše:
Holky a ty z tesca jsou vážně tak dobré? Někdo říká že snad lepší než pampers a za tu cenu..přemýšlím jestli je mám taky nakoupit nebo ne…
Nakonec kupuju jenom tyhle, jsou sice silnější než pampersky ,ale jsou to jediný plenky co mi Kuba nepročůrá
klaszu píše:
No mě docela překvapil rozdíl Tesco plínek velikosti 2 a 3, s dvojkama jsem moc spokojená nebyla, přišly mi takové tuhé, moc tvrdé, nepružné. Tak jsem už je nechtěla vůbec. Ale manžel mě překecal a koupili jsme teď v akci ty Tesco trojky a rozdíl velký, měkkoučke, elastické, no zatím vypadají dost dobře, tak teď zkoušíme efektivitu.