Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
BaraDolezal píše:M-a-j-a píše:My bychom chtely
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu.
Jelikož používám látkové plenky, tak mám spoustu kupónků na jednorázovky do DM. Jsou do konce června. Kdyby jste měla některá zájem, tak řekněte, já vám řeknu, které to přesně jsouJestli chces poslu klidne i obalku se znamkou
Já ti nafotím do SZ co mám a můžeš si vybrat ![]()
Ahoj holky taky nabízím kupony do DM na plenky pokud chcete,napište si ![]()
Holky, prosím Vás,
jaké plenky byste doporučily na novorozeně?
Moc díky za zkušenosti.
za mě určitě Pampers Premium Care newborn, byly výborný!! určitě ne Hugies newborn, otřesný!!
kači31 píše:
Holky, prosím Vás,
jaké plenky byste doporučily na novorozeně?
Moc díky za zkušenosti.
Jedině Bella happy. Mají i výřez na pupíček a jsou celkem široký oproti ostatním plenkám (dobré na kyčlíky). Četla jsem, že je v porodkách hodně používají, tak jsem je taky koupila a spokojenost. ![]()
Za mě taky Bella Happy,super plínky a pak jsme používali Pampers New baby a Premium Care,ale ted nevím jak jsou na tom s kvalitou,přeci jenom je to už dlouho co jsme je měli,ted už jsme na č.4.
Tak já měla Happy Bella 0 Before Newborn a naprosto perfektní
, pokračuju 1 Newborn a Babylove z DM - super. A taky mám špatnou zkušenost s Huggies
ani ty nový s bavlnou nejsou lepší ![]()
kači31 píše:
Ty Bella Happy jsou z toho DM?dík moc všem..
já je kupovala v globusu
kači31 píše:
Nene,v Dm je nemají
tweetydee píše:kači31 píše:já je kupovala v globusu
Ty pro předčasně narozený mimišky nikde neseženeš
Objednávala jsem je přes internet: www.feedo.cz http://www.feedo.cz/…ro-deti.html a malá je měla do tří kil, je drobnější. No a jinak mají happy bellu v Drogerii Martina a nebo v tom Globusu (kamarádka říkala, že tam mají občas akce). http://www.drogeriemartina.cz/…1007290.html nicméně doporučuju spíš ty Babylove z DM.
Holky, prý má být nějaká akce v Makru na Pampersky, nevíte o tom někdo něco víc? díky