Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jste mě navnadily,že až dodělám balík Pampers,tak je zkusíme.Nevíte kolik jich je ve 4?
Já teď koupila 3 a jejich tam 64, tak tipuju, že ve 4 jich bude 58..
Po pár dnech užívání jsem si Gaga premium docela oblíbila. Líbí se mi tam ty obrázky víc než u těch Tesco
A i funkčně jsou docela dobré.
Izabella píše:
Po pár dnech užívání jsem si Gaga premium docela oblíbila. Líbí se mi tam ty obrázky víc než u těch TescoA i funkčně jsou docela dobré.
tak jsem si je taky koupila… zítra rozbalím, ale už přes obal na mě vykukuje chobotnička, tak jsem zvědavá
![]()
U nás vedou gaga.
Já bych to trochu srovnala že gaga jsou podobné huggieskám, ty essential trochu pamperskám.
Mají podobné uspořádání těch pružných pásků.ty gaga ho mají vzadu jako huggiesky.vydrží nám v pohodě celou noc
Jo, ale co se týče absorbování, tak nejdéle vydrží pampers active baby akorát (stejně jako sleep and play) vypouští nějaké krystalky gelové, nebo co
To ty gaga ani tesco nedělají (ještě to nedělají pampers premium care - no za ty prachy - ještě aby
)
Holky a kupovaly jste někdo ty gaga velikost 2? Já jen jestli nejsou třeba taky horší 2 než 3 jako u těch tesco…
Izabella píše:
Jo, ale co se týče absorbování, tak nejdéle vydrží pampers active baby akorát (stejně jako sleep and play) vypouští nějaké krystalky gelové, nebo coTo ty gaga ani tesco nedělají (ještě to nedělají pampers premium care - no za ty prachy - ještě aby
)
No,mě přijde,že Pampersky jak mají ty gelové krystalky,tak to je právě to co dělá Pampersky Pamperskama,žádné jiné plíny je nemají a je fakt,že jako jediné opravdu moč uzavírají a moč se zpátky na kůži nevrací,tak si myslím,že je to právě těma krystalkama.Kůži měl vždycky suchou.Třeba Babylove taky nejsou špatný,ale při přebalování byl úplně mokrej a to se mi s Pamperskama nikdy nestalo… ![]()
Jejdaj, a já zrovna včera Pampersky Sleep and Play koupila… (ale jen 1 balík, tak aspoň zkusím ,vyšly hodně levno, až podezřele) Jinak taky dva balíky Premium Care a ty Bella Happy, co jste je tu chválily.
Zeptám se vás, kolik jste tak spotřebovaly těch nejmenších (2-5 kg, 3-6 kg)?
díky moc za rady!
Vidi píše:
Za me GAGA vedou) vydrzi v pho celou noc a kvalitou jsou srovnatelne s Tesco zelenymi. Pampers (krome Premium Care) uz nikdy!
sleep and play jsou hrozný, AB jsem taky byla ráda, že jsem je dopotřebovala. Kupuju jen tesco zelený a teď na zkoušku ty gaga a taky nevypadají špatně, akorát mi tam chybí ty proužky, sice mají pružný, ale jen ten páseček.
tweetydee píše:
sleep and play jsou hrozný, AB jsem taky byla ráda, že jsem je dopotřebovala. Kupuju jen tesco zelený a teď na zkoušku ty gaga a taky nevypadají špatně, akorát mi tam chybí ty proužky, sice mají pružný, ale jen ten páseček.
Taky to mám tak. Teď jsou zelený v akci za 189,– (tedy tak nějak). Ale na původní AB jsem si stěžovat nemohla, to až teď ty nové
Kakika píše:tweetydee píše:Taky to mám tak. Teď jsou zelený v akci za 189,– (tedy tak nějak). Ale na původní AB jsem si stěžovat nemohla, to až teď ty nové
podle toho, co jsemčetla, tak jsem měla ty nové… mě hlavně vadí to jak jsou navoněný ![]()
Taky jsem koupila na zkoušku Gaga a jsem spokojená!! Pampers AB už nekoupím!!
Vercaa píše:
Taky jsem koupila na zkoušku Gaga a jsem spokojená!! Pampers AB už nekoupím!!
Verčo… já myslela, že jen látkujete
(já už bych AB taky nekoupila)
Tweety kdepak, na noc někdy ještě papírovku šoupnu a hlavně dávám ráno, protože to pravidelně kadí na etapy a přepírat každý den dvě až tři látkovky to mě nějak nebaví:))