Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
3.6.11 20:43
kači31 píše:
Holky a kolik jste jich tak denně spotřebovaly na tom začátku, v prvních týdnech?
moc díky, jsem tele bez představy :lol: :lol: :lol:

Kači, já do porodky jela málem stěhovákem :mrgreen: taky jsem nevěděla, co všechno budu potřebovat :nevim: Plínek počítej asi 12 denně (raději ale 15 :wink: ) ono je to opravdu miminko od miminka různé :nevim: Nikolka spotřebovala v porodce asi 10 plínek a teď ji přebaluju pořád. Sousedka zase naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.6.11 20:44

zdravím maminko,chtěla jsem se zeptat..teďka jsem malému koupila** plenky sleep a play]** a má krupici na zádech,zadeček a lopatky a trochu i na hlavě,myslýš ,že to bude z těch plenek nebo spíše z jídla?děkuju za odpověď. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
3.6.11 20:48

Holky moc děkuju za cenné rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.6.11 20:53
Malyniko píše:
zdravím maminko,chtěla jsem se zeptat..teďka jsem malému koupila** plenky sleep a play]** a má krupici na zádech,zadeček a lopatky a trochu i na hlavě,myslýš ,že to bude z těch plenek nebo spíše z jídla?děkuju za odpověď. :cry:

Může to být, jestli to předtím neměl. Já jsem taky nevěděla. Já jsem mu je vyměnila, krupička se ztratila a asi za týden jsem je zkusila dát znovu a znovu se osypal. Tak už mi to pak bylo jasný, že je to z těch plínek. On je v tom nějakej heřmánek.
Ale zase třeba od mojí ségry malá je může mít v pohodě a nic jí není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.6.11 20:57
Anabellka píše:
Malyniko píše:
zdravím maminko,chtěla jsem se zeptat..teďka jsem malému koupila** plenky sleep a play]** a má krupici na zádech,zadeček a lopatky a trochu i na hlavě,myslýš ,že to bude z těch plenek nebo spíše z jídla?děkuju za odpověď. :cry:
Může to být, jestli to předtím neměl. Já jsem taky nevěděla. Já jsem mu je vyměnila, krupička se ztratila a asi za týden jsem je zkusila dát znovu a znovu se osypal. Tak už mi to pak bylo jasný, že je to z těch plínek. On je v tom nějakej heřmánek.
Ale zase třeba od mojí ségry malá je může mít v pohodě a nic jí není.

No já jsem je používala asi před 2 měsíci a vše bylo v pohodě a teď jsem mu je zase koupila a je samá krupice.A kde měla tvá malá krupici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.6.11 20:58

Aha. Tak to by mohlo být i z něčeho jiného. Malý to měl přesně jak je plínka všude. Jak kdyby měl na sobě červenou plínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.6.11 21:10

asi to bude opravdu z jídla ,měl 2 kousky třešně ,které ještě nikdy nepapal,jen v jogurtu a osypal se.Asi to bude z toho.Ale moc děkuji za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
3.6.11 21:46

Malé miminka kakají trošku, ale za to pořád, takže tam je spotřeba velká (ale nevím jak je to jinde, píšu svou zkušenost). Ze začátku vážně spotřeba i těch 15 plen, aby neměl opruzený zadeček… Ale po 6 týdnech už měl malý stolici jednou za 2-3 dny (ale za to pořádnou :mrgreen: ) - takhle to bývá u plně kojených dětí. A spotřeba plen je mnohem nižší.. Těch 6-7 počůraných za den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.6.11 22:05

Tak naše malá kakala 1× za 7-9 dní, za to pořádně čůrala, takže jsme ze začátku nešli pod 12 plínek za den. Teď jsou malý 4. měsíce a těch 8 plínek za den dáme, ikdyž znám maminky co spotřebují jen 4 :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
3.6.11 22:27

Já teda měla po narození 8-10plínek denně, přebalovala jsem po kojení protože během něj pravidelně čůral, na noc měl jen jednu, čůral až nad ránem. Pak jsme měli tak 5-6plen denně-hodně jsem ho nechávala nahatého a ted jsme díky látkování tak na 0-2denně:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.6.11 07:47

Ahoj holky ,malý už má 8 měsíců..Kaká mi tak 3-4× denně a spotřebuji na každý den tak 6-8 plenek.V noci vydrží s jednou a ta to všechno udrží,používám Pampers AB. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
9.6.11 08:55

Ahojky.. :mavam:
Od 10.6-16.6 mají v globusu pampers AB za 359 a ti co jsou v mimiklubu tak stojí 287,20… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.6.11 09:46

Ahoj, byl jste někdo v Globusu pro Happynky. Ta akce končí dneska a balík po 72 kusech vycházel na 200Kč. Zajímá mě to, protože manželovo rodiče tvrdí, že nic takového tam nebylo a koupili balík po 42 kusech za 200Kč. Tak váhám jestli se tam jet dneska podívat, protože Globus máme 30 km od domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.11 10:45
Terrad píše:
Ahoj, byl jste někdo v Globusu pro Happynky. Ta akce končí dneska a balík po 72 kusech vycházel na 200Kč. Zajímá mě to, protože manželovo rodiče tvrdí, že nic takového tam nebylo a koupili balík po 42 kusech za 200Kč. Tak váhám jestli se tam jet dneska podívat, protože Globus máme 30 km od domova.

To se mi stalo mocckrát, že v letáku byla avizovaná akce (na cokoli) a v obchodě prd … tisková chyba, nabídka platila pro jiné město … a nebo bylo vyprodáno. Ale to se netýkalo Globusu, ale klasicky typicky Tesca …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
9.6.11 11:07

ahojky,já jsem pro ně byla minulý pátek a koupila jsem.měli je ve vel. 2,3,4,4+. ale nebyly myslím v regálu jak jsou ostatní pleny,ale jakoby za rohem samostatně.jenže každý globus to může mít jinak,já byla v ostravě. :nevim: ale kolikrát se mi stalo,že akční zboží mají jinde než ostatní,tak musíš hledat.nebo myslím že mají nějakou bazplatnou linku tak můžeš zkusit zavolat do globu co máte poblíž a zjistit jestli je mají ať nejedete zbytečně. :nevim:

[citace
Terrad píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí