Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Vercaa píše:
Tweety kdepak, na noc někdy ještě papírovku šoupnu a hlavně dávám ráno, protože to pravidelně kadí na etapy a přepírat každý den dvě až tři látkovky to mě nějak nebaví:))
Mě stačilo jedno káko do látkovky a ani se nedivím… ![]()
Teď čtu v časopise akci na Happy Bella Big Pack balení. Dvě za cenu jednoho v hypermarketu Globus. Ať tu je i jiná značka než Tesco a Pampers ![]()
PavlinaFl píše:
Teď čtu v časopise akci na Happy Bella Big Pack balení. Dvě za cenu jednoho v hypermarketu Globus. Ať tu je i jiná značka než Tesco a Pampers
a od kdy?
tweetydee píše:PavlinaFl píše:a od kdy?
Teď čtu v časopise akci na Happy Bella Big Pack balení. Dvě za cenu jednoho v hypermarketu Globus. Ať tu je i jiná značka než Tesco a Pampers
Pardon, to jsem nenapsala
3.-9.6.
Holky od včera do 1.6 maji mimoradnou slevu v kauflandu na pampers za 199 kč…ja kupovala velikost 2 a je jich tam 72…takže super cena si myslim… ![]()
Ahoj maminy, chtěla jsem se zeptat. Píšete tu o nějakých plenkách Gaga. O tom slyším poprvé. Kde se dají koupit a na kolik příjdou? Jinak za nás taky jedině zelené Tesco plýny ![]()
Příjde mi že Pampers AB, když se malý jen trošku počůrá tak hrozně smrdí.
Michabo Gaga jsou taky Teskový plínky,momentálně v akci za 169 tuším!! určitě vyzkoušej jsou super!
Holky já ty gaga u nas v tescu nesehnala ve velikosti 2 na 2-5 kg..prodavaji se vubec… ![]()
klaszu píše:
Holky já ty gaga u nas v tescu nesehnala ve velikosti 2 na 2-5 kg..prodavaji se vubec…
Ahoj, myslím, že se prodávají
Mám pocit, že zrovna tuhle velikost jsem kupovala
já je mám pocit v tescu viděla.
Verčo a zkoušela si ty zelený? Tobě se ty gaga zdaji lepší? Mě asi o ždibíček přijdou lepší ty zelený. (ty pásky)
klaszu píše:
Holky od včera do 1.6 maji mimoradnou slevu v kauflandu na pampers za 199 kč…ja kupovala velikost 2 a je jich tam 72…takže super cena si myslim…
Tweety zelený mi líp drří zapnuté, co se týče pásků jsou určitě lepší, Giga mi zase připadají měkčí…chtělo by to naklonovat ![]()
Vercaa píše:
Tweety zelený mi líp drří zapnuté, co se týče pásků jsou určitě lepší, Giga mi zase připadají měkčí…chtělo by to naklonovat
kači31 píše:
Prosím tě a které Pampersky to jsou?klaszu píše:
Holky od včera do 1.6 maji mimoradnou slevu v kauflandu na pampers za 199 kč…ja kupovala velikost 2 a je jich tam 72…takže super cena si myslim…
Pampers new baby
AHOJKY NEVÍTE NĚKDO KOLIK ASI TAK STOJÍ PLENKY BABYDREAM Z ROSSMANA? DÍKY