Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
terrad, mám pocit, že musíš koupit dva ty menší a pak je jeden zadarmo, ne?
Možná jsem to špatně napsala. V letáku bylo maxibalení za 400Kč 1+1 zdarma, takže jeden velký balík vyšel na 200Kč.
Terrad píše:
Ahoj, byl jste někdo v Globusu pro Happynky. Ta akce končí dneska a balík po 72 kusech vycházel na 200Kč. Zajímá mě to, protože manželovo rodiče tvrdí, že nic takového tam nebylo a koupili balík po 42 kusech za 200Kč. Tak váhám jestli se tam jet dneska podívat, protože Globus máme 30 km od domova.
Kupovala jsem 4 a ty jsou po 70 kusech ![]()
Včera jsem v Kauflandu koupila Pampers AB vel. 3, 186 ks za 555,– Kč.
ahojky, tak jsem včera byla v globusu OSTRAVA a pořád tam měli plenky happy,to mega balení co bylo v akci minulý týden.asi to všechno neprodali a nabízeli to už po jednom balíku asi za 220 kč. ![]()
V tescu ted akce na pampers sleep and play za 145kč, ale musí se koupit 2 balení!!! ![]()
A kdyby jste některá viděla nějakou akci na ubrousky, tak bych byla taky ráda
. Třeba minule v Intersparu byly v akci ubrousky od Pampers 4ks za 119Kč - bohužel už měli poslední balení
.
Vypadá to na zlevněný Huggies ubrousky
http://www.kupujete.cz/prebalovani
Albert hypermarket od zítřka Huggies premium vel.4, 88ks za 274,–Kč
Byla jsem teď v globusu Olomouc a mají Pampers AB ten velký balík za 274,–tuším-dobrá cena! ![]()
Malyniko píše:
Byla jsem teď v globusu Olomouc a mají Pampers AB ten velký balík za 274,–tuším-dobrá cena!
Taky jsem je tam předevčírem koupila ![]()
kattla píše:
Včera jsem v Kauflandu koupila Pampers AB vel. 3, 186 ks za 555,– Kč.
Ahojky můžu se zeptat do kdy ta akce v kauflandu platí na plínky pampers a jestli mají v nabídce i vel.4
Ahojky jinak kdyby jste některá chtěla mám ještě pár kupónků na pampers premium care a activ baby do DM drogerie