Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
kači31 píše:
Holky, prý má být nějaká akce v Makru na Pampersky, nevíte o tom někdo něco víc? díky
Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
Balík (ten velkej) vyjde asi na 340,– (přesně už nevím).
zvizatinka píše:kači31 píše:Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
Holky, prý má být nějaká akce v Makru na Pampersky, nevíte o tom někdo něco víc? díkyBalík (ten velkej) vyjde asi na 340,– (přesně už nevím).
A kolik jich tam je(u jaké velikosti)?
Díky za odpověď
Kac píše:zvizatinka píše:A kolik jich tam je(u jaké velikosti)?kači31 píše:Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
Holky, prý má být nějaká akce v Makru na Pampersky, nevíte o tom někdo něco víc? díkyBalík (ten velkej) vyjde asi na 340,– (přesně už nevím).
Díky za odpověď
já brala ty malé - 2 - mini a je jich tam 108 ks ![]()
zvizatinka píše:kači31 píše:Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
kači31 píše:
Díky! taky tam dojedem. Asi netušíš, do kdy ta akce je, viď?zvizatinka píše:kači31 píše:Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
to netuším…
Ale ještě je akce v Globusu - a asi i lepší - tuším 313,– za balík pampers, když máš kartičku Mimiklubu ![]()
zvizatinka píše:kači31 píše:
Díky! taky tam dojedem. Asi netušíš, do kdy ta akce je, viď?zvizatinka píše:kači31 píše:Kači, je. Byla jsem tam a nakoupila
to netuším…
Ale ještě je akce v Globusu - a asi i lepší - tuším 313,– za balík pampers, když máš kartičku Mimiklubu
tweetydee píše:
já se registrovala na netu: www.mimi-klub.cz
to já tenkrát taky a vůbec mě tam neměli, takže si mě nakonec registrovali přímo v Globusu.
Kači - normálně na informacích v Globu. Já už jsem teda měla Anetku, ale určitě berou už i těhule - to nevím.
Zase nějaké slevy na plínky atd. http://www.kupujete.cz/prebalovani
Ahoj holky, od zítřka je v Tescu akce na plínky Baby essentials (186,90)a Gaga premium(168,90). Nevíte jaký je v nich rozdíl? Máte zkušenosti? Děkuji.
Ahoj holky Pemprsačky
. Mám spoustu slevových kuponů do DM nejen na Pemprsky. Mají ale platnost do konce Června a jelikož látkujeme, tak nevyužijeme a je mi líto vyhodit. Pokud budete někdo nějaké chtít, písněte SZ a napíšu aktuální stav . Daruji, jen za poštovné.
Já tady můžu hodit jen rozdíl mezi Tesco plenkou č. 2 a 3, myslím, že se to tady už řešilo. Tesco č. 3 jsou mnohem lepší.
Ty č.2 jsme právě měli a nezdáli se nic moc. Teď už bereme č.3, tak je zkusíme vypadají líp. Už jen zjistit jaké jsou ty Gaga
. Asi je koupíme a bude. Díky.