Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
29.4.11 17:06

Díky za odpovědi.Já právě že chci nakoupit nějaké pleny dopředu a radši se ptám jaké mate zkušenosti…A velikost je u tech z tesca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
29.4.11 17:35

Tak za mě, ty z Tesca jsou pro mě lepší než pamersky (právě naopak mi vyhovuje, že jsou vzádu takový silnější a hlavně nejsou napuštěný těma smradama jako Pampersky).

A souhlasím… 2ky Tesco rozhodně nebyly tak dobrý jako trojky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
29.4.11 17:48

Já dvojky měla a protékaly, už jsem je kupovat nechtěla, ted jste mě ale nahlodaly, že je možná ještě zkusím. Používám Pampers AB a dost mi smrdí:( Kolik jich je v balíku vel.3??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
29.4.11 17:51

Jestli někdo používate prsní kloboučky, tak tyhle jsou v Tescu za 9,70 Kč http://www.lekarna.cz/…box2-721170/
V sekci výprodej, ale nevím teda jestli ve všech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
29.4.11 17:55
Vercaa píše:
Já dvojky měla a protékaly, už jsem je kupovat nechtěla, ted jste mě ale nahlodaly, že je možná ještě zkusím. Používám Pampers AB a dost mi smrdí:( Kolik jich je v balíku vel.3??

V těch co jsou teď v akci 64 ks..

A je nějaký rozdíl mezi velikosti 3 a 4 u těch Tesco plenek, protože mě to teda hodně překvapilo. Mají to takhle i ostatní značky plen?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
29.4.11 18:42
Vercaa píše:

Veru, nestalo se mi, že by protekly… a maji i stejně pružný pásečky, jako pampers (na rozdíl od těch dvojek - ty je neměly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
29.4.11 18:46

Tak je pojedu koupit:)) díky Tweety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.4.11 21:34

Dík za tip, už mám ty dvojky doma :dance: Jedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat :mrgreen: 3 a výše jsem kupovala na syna, ty jsou fakt dobré a od té doby, co výrobce tak zkurwil pampersky AB si dovoluji tvrdit, že ty tesco jsou nejlepší na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
29.4.11 21:40
Gina108 píše:
Dík za tip, už mám ty dvojky doma :dance: Jedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat :mrgreen: 3 a výše jsem kupovala na syna, ty jsou fakt dobré a od té doby, co výrobce tak zkurwil pampersky AB si dovoluji tvrdit, že ty tesco jsou nejlepší na trhu.

tesco a bella happy… :pankac:, ale ty happy byly asi nejlepší ty newborn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.4.11 21:43
tweetydee píše:
Gina108 píše:
Dík za tip, už mám ty dvojky doma :dance: Jedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat :mrgreen: 3 a výše jsem kupovala na syna, ty jsou fakt dobré a od té doby, co výrobce tak zkurwil pampersky AB si dovoluji tvrdit, že ty tesco jsou nejlepší na trhu.

Jj Happy jsou fakt dobrý taky jsme měli newborny, škoda že nebývaj moc v akci a pak vycházej dráž :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 21:45
Gina108 píše:
tweetydee píše:
Gina108 píše:
Jj Happy jsou fakt dobrý taky jsme měli newborny, škoda že nebývaj moc v akci a pak vycházej dráž :-(

Ja je prave vidam docela casdto v akci!!! V Albertech a Globusu minimalne dvakrat mesicne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
29.4.11 21:49

jenže ani tak se moc nevyplatí… 150,– to malý balení (netuším po kolika). Já ale sehnala v albertu ten megapack (Asi 82 plen za 199). Že jsem jich tenkrát nekoupila víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 21:52
tweetydee píše:
jenže ani tak se moc nevyplatí… 150,– to malý balení (netuším po kolika). Já ale sehnala v albertu ten megapack (Asi 82 plen za 199). Že jsem jich tenkrát nekoupila víc :lol:

U nas meli v Albertu vyprodej jedno baleni (myslim ze 48 ks) za 79 :-)
No, koupila jsem tenkrat vsechny, co meli, az se na me divali lide divne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
29.4.11 21:54

Bella happy jsem ještě nezkoušela :think:
Teď jsou často v akci Hugies ale s nima taky nemám dobrý zkušenosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 21:56
Vercaa píše:
Bella happy jsem ještě nezkoušela :think:
Teď jsou často v akci Hugies ale s nima taky nemám dobrý zkušenosti :zed:

Za nas Huginy nebrat :-( Moooc jsme se oprudili a spatne se nam to lecilo… ale zase kamoska je pouziva a je max. spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí