Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo, mi č. 2 přišly taky horší.. č. 3 už super. Gaga asi taky koupím na vyzkoušení ![]()
holky pár diskuzí už tady na téma gaga mám pocit bylo. Někdo je chválil a někdo zase ne. Tak pak kdyžtak dejte vědět a klidně i foto.
Holky, našla jsem fotky těch GAGA premium, vypadají docela dobře http://www.bangla.pl/…up5356-1.htm
tweetydee píše:
koukám, že nemají ty pružný pásečky
Mají pružné uprostřed. Jsou hodně podobné těm Tesco Essential. Už je zkoušíme, tak uvidíme. Jsou hodně měkké i na zadečku, takové příjemné. Jestli někdo nemá rád pampersky, protože na zadečku je vlastně už jen papír, tak ty Tesco mají tu buničinu po celé délce a ty gaga mají tu buničinu ještě hrubší. Zatím mi nepříjdou nejhorší za tu cenu.. Myslím, že by mohly být dobré i na kyčle, protože jsou takové hrubé..
Také už je testujeme, nezdají se špatné. Jsou něco jako Huggies premium, ale takové ne tvrdé a hranaté. Něco mezi Pampers a Huggies. Za tu cenu … uvidíme přes noc.
takže mají stejně pružné pásečky na zapínání jako pampers nebo ty zelený tesco?
64, mají trošku pružný páseček, ale je úzky a krátky.. musela bys vidět.. zkusím později hodit fotku
Holky jaký jsou lepší, ty gaga nebo ty zelené tesco? Ode ndeška je mají oboje v akci tak že bych koupila zásobu, už mam posledních pár kousků ![]()
Markéta80 píše:
Holky jaký jsou lepší, ty gaga nebo ty zelené tesco? Ode ndeška je mají oboje v akci tak že bych koupila zásobu, už mam posledních pár kousků
Já myslím, že jsou dobré oboje. Ty gaga jsou těm tesco hodně podobné. Ale pokud jsou gaga levnější, tak klidně gaga. Svůj účel plní dobře oboje ![]()
Také si myslím, že jsou dobré oboje. Ty gaga jsou možná o malinko jemnější a mají zvláštně pružný pásečky, který jsem ještě u žádných neviděla. A v poho vydržely celou noc
.
Za me GAGA vedou
) vydrzi v pho celou noc a kvalitou jsou srovnatelne s Tesco zelenymi. Pampers (krome Premium Care) uz nikdy!
Vidi píše:
Za me GAGA vedou) vydrzi v pho celou noc a kvalitou jsou srovnatelne s Tesco zelenymi. Pampers (krome Premium Care) uz nikdy!
zítra je jdu taky prubnout… a jak velikostně? Odpovídají trojky velikostně těm zeleným?
tweetydee píše:Vidi píše:zítra je jdu taky prubnout… a jak velikostně? Odpovídají trojky velikostně těm zeleným?
Za me GAGA vedou) vydrzi v pho celou noc a kvalitou jsou srovnatelne s Tesco zelenymi. Pampers (krome Premium Care) uz nikdy!
Jo jo, velikost je stejná.