Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já jsem měla taky Tesco plenky a malej mi je vždy pročůral za celou noc a to v noci nepije…a ještě mu 4 byly malé,možná je to tím,že jsou daleko tlustší než Pampersky,ty kupujeme taky 4 a jsou mu akorád. ![]()
koupila jsem včera ty Tesko 3 a jsou fakt super, máte pravdu!! jaké máte zkušenosti s plenkama z DM?? ![]()
Babylove z DM 1 a HappyBella 1 - fakt supr. Zkoušela jsem Huggies, ale nic moc ![]()
ségra teď koupila euroshoper (ALBERT(, je tam 50ks tuším 9-18kg za 129,–, nejsou to igeliťáky
babylove mame ted, sice vel. 4+ ale dobry jsou..
nas uz je ma jen na noc a to vydrzej ![]()
Babylove jsem slyšela, že dobrý jsou, ale jsou celkem drahý, ne? Slevu mám jen na dvojkový a s těma se už fakt nechytáme ![]()
Hele, z toho Alberta, nejsou igeliťáky a jsou teda dobrý?
tweetydee píše:
Babylove jsem slyšela, že dobrý jsou, ale jsou celkem drahý, ne? Slevu mám jen na dvojkový a s těma se už fakt nechytáme
Myslíš ty kupónky do DM? To zkus, u nás na velikost nekoukali a slevu dali i když jsem kupovala větší než bylo psané na kuponku. ![]()
Gina108 píše:tweetydee píše:Myslíš ty kupónky do DM? To zkus, u nás na velikost nekoukali a slevu dali i když jsem kupovala větší než bylo psané na kuponku.
Babylove jsem slyšela, že dobrý jsou, ale jsou celkem drahý, ne? Slevu mám jen na dvojkový a s těma se už fakt nechytáme
tak to mě nenapadlo.. zatím mám teda ty tesco, ale až by došly, tak bych možná zkusila. A kolik teda stojí balík?
mě dnes říkala právě kamarádka že balík 100 plen stojí 340 asi,s 25% slevou vychází jedna na 2,55
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu.
Jelikož používám látkové plenky, tak mám spoustu kupónků na jednorázovky do DM. Jsou do konce června. Kdyby jste měla některá zájem, tak řekněte, já vám řeknu, které to přesně jsou ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu.
Jelikož používám látkové plenky, tak mám spoustu kupónků na jednorázovky do DM. Jsou do konce června. Kdyby jste měla některá zájem, tak řekněte, já vám řeknu, které to přesně jsou
My bychom chtely
Jestli chces poslu klidne i obalku se znamkou ![]()