Pleny - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
15.7.11 13:06

Za nas vsechny plenky krome Huggiesek… :think: mala procurana, smradlava, mokra a hlavne opruzena… :nevim:
Bella - docela fajn, nemaji pruzny pasek, ale neprotekaji, jsou objemnejsi a tvrdsi, ale v podstate spokojenost
Pampers - jakekoli Pampers jsou supr, jen oranzove jsme pouzivali dokud se mala nehybala - ted jak se otaci a tak tak moc protikaly
Tesco zelene - za me nic moc, mala mela porad dupku v mokru, ale cena fajn
Tesco bile s ditetem - mam doma dva baliky po kamosce a pouzivam jen treba kdyz se mi hodinu pred koupanim procura nebo pokadi
Tesko modra GAGA - nejlespi z Teskovek
Babylove - za nas naprosta jednicka!!! Cena s kuponkama bezkonkurencni, nesmrdi, neprotecou, vydrzi, nejsou az tak objemne (teda c. 3 dvojky byly jakoby tuhsi…)
Babydream - docela drsne a tvrde :nevim:
Hellen Harper - supr jako Babylove
Fixies - jo, taky by sly, jen se mi zdala vyssi cena
Alana - nam protekala, tak nevim… :think:

Snad jsem nezapomela na nic, co jsme zkouseli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
15.7.11 13:18
BaraDolezal píše:
Za nas vsechny plenky krome Huggiesek… :think: mala procurana, smradlava, mokra a hlavne opruzena… :nevim:
Bella - docela fajn, nemaji pruzny pasek, ale neprotekaji, jsou objemnejsi a tvrdsi, ale v podstate spokojenost
Pampers - jakekoli Pampers jsou supr, jen oranzove jsme pouzivali dokud se mala nehybala - ted jak se otaci a tak tak moc protikaly
Tesco zelene - za me nic moc, mala mela porad dupku v mokru, ale cena fajn
Tesco bile s ditetem - mam doma dva baliky po kamosce a pouzivam jen treba kdyz se mi hodinu pred koupanim procura nebo pokadi
Tesko modra GAGA - nejlespi z Teskovek
Babylove - za nas naprosta jednicka!!! Cena s kuponkama bezkonkurencni, nesmrdi, neprotecou, vydrzi, nejsou az tak objemne (teda c. 3 dvojky byly jakoby tuhsi…)
Babydream - docela drsne a tvrde :nevim:
Hellen Harper - supr jako Babylove
Fixies - jo, taky by sly, jen se mi zdala vyssi cena
Alana - nam protekala, tak nevim… :think:Snad jsem nezapomela na nic, co jsme zkouseli :mrgreen:

Naprosto souhlasím..taky jsme jich vyzkoušeli mnoho druhů.A zůstali jsme u pampers nebo babylove. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
15.7.11 13:19

Na miminko jsme měli Babylove…byly nej :palec:
pak jsme je střídala s pamperskama,občas zelené tesco pleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.7.11 13:21

Oranžový pampersky jsou fakt hrůzza!!! Koupila jsem jedno balení v akci a obsah plenky skoro vždy protekl a museli jsme měnit i oblečení :cert: Taky mi přišlo, že jejich 4 jsou menší než třeba Huggies. Tuhle značku kupuji nejčastěji a jsem s ní spokojená. Vyplatí se projít letáky a nakoupit je v akci, cenové rozdíly jsou až 150 Kč/1 balení. Nejčastěji nakupuji pro kluka v Globusu, pt jsme členy Mimi klubu a tudíž jsou pro nás jejich akční nabídky třeba ještě o 30 Kč levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.7.11 13:25

Jinak k tem Huggieskam - pokud shanis aktualne, v Tesku je ted myslim docela dobra akce… i kdyz ja jako odpurkyne Huggies jsem se ji vyhla obloukem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
15.7.11 13:26

U nas skoro celou dobu vedly pampers AB, jak je psano, tak ty sleep and play, jsou priserny.
Jinak mi ani pampersky neprijdou predrazene. Ono kdyz se vypocita ceny jedne plenky, obvzlast, kdyz se koupi pampersky v akci, mnohdy to vyjde nastejno s „levnyma“ plinama. Ono totiz pampersky jak jsou tenoucke(pritom saji nejvic, u nas teda urcite), tak jich je v baliku mnohem vic, nez tech levnych tvrdych banatych.
Ale i tak to chce asi vyzkouset, kazdemu vyhovuje neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
15.7.11 13:33
BaraDolezal píše:
Jinak k tem Huggieskam - pokud shanis aktualne, v Tesku je ted myslim docela dobra akce… i kdyz ja jako odpurkyne Huggies jsem se ji vyhla obloukem… :mrgreen:

V tescu, Intersparu a v Rossmanu je mají v akci. :wink:

• Citovat
  • Upravit
50122
15.7.11 13:33

Asi záleží, jak komu co sedne, chce to vyzkoušet více značek. Kamarádka zase nadávala na Pampersky, její holka byla po nich často opruzená, tak ted kupujou Huggies a jsou spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.7.11 13:35
weruuunka píše:
BaraDolezal píše:
Jinak k tem Huggieskam - pokud shanis aktualne, v Tesku je ted myslim docela dobra akce… i kdyz ja jako odpurkyne Huggies jsem se ji vyhla obloukem… :mrgreen:
V tescu, Intersparu a v Rossmanu je mají v akci. :wink:

Tak ja byla jen v Tesku vcera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.7.11 13:35

Jinak tedy vzdy pocitam, kolik stoji jedna plena, protoze porovnavat ceny baliku je zavadejici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
15.7.11 13:39

ja kupuji pampers pres mimikartu v globusu a huggies za me ne protekaji a smrdi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
15.7.11 13:39
asha píše:
A co Alany z DM? K diteti z tech jednorazovek nejsetrnejsi a zaroven dostupny :palec:

Alany, nebo jejich obdoba Rossman Eko jsou fajn, ale dělají se až od velikosti 3, počítám, že zakladatelka má menší dítě, když se takhle ptá :nevim:

My používali pro mrňata Pampers ty žluté 1,2, pak jak dorostli do těch 3jek tak Alany a Rossman Eko, ale jen na den, noc nevydržej… takže na noc pořád Pampers Active Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.7.11 13:40

Já vím že ano, ale jen mě zajímají názory…děkuju moc za všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
15.7.11 13:44
barca.hrosik píše:
ja kupuji pampers pres mimikartu v globusu a huggies za me ne protekaji a smrdi :pocitac:

Nám ty Huggies protekly vímečně, když měl kluk blbě nasazenou plenu, ty gumičky to tam fixují. Smrad cítím akorát, když se pokadí, jinak ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.7.11 13:48
Elik píše:
asha píše:
A co Alany z DM? K diteti z tech jednorazovek nejsetrnejsi a zaroven dostupny :palec:

Alany, nebo jejich obdoba Rossman Eko jsou fajn, ale dělají se až od velikosti 3, počítám, že zakladatelka má menší dítě, když se takhle ptá :nevim:

My používali pro mrňata Pampers ty žluté 1,2, pak jak dorostli do těch 3jek tak Alany a Rossman Eko, ale jen na den, noc nevydržej… takže na noc pořád Pampers Active Baby.

Alany jsou od 4kg. O Rossmanovi nevim, diky za tip! A nam teda Alany vydrzi noc a to jeste ted. Nepamatuju, ze by protekla, bud je to spatnym utazenim, nebo proste nesedi diteti, mam vyzkouseno na stehynkatci i hubenourovi a sedely :nevim: A pres den pochopitelne casto prebalovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí