Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@vertunka Ano, Pampers v akci jsou někdy jen o pár halířů dražší než Babylove. Ale mě teda nebaví číhat na slevy, koumat, jestli je v akci zrovna naše velikost a druh, plánovat podle toho, kdy nakoupím…Pohodlnější je v případě, kdy začnou docházet plínky, prostě jít do obchodu a koupit nový. Babylove stojí pořád stejně, někdy je na ně taky akce, ale to už je jen příjemný bonus. Já to ale nikomu nevnucuju, jak už jsem psala, každýmu vyhovuje něco jinýho, toto vyhovuje zrovna mně.
Já měla a pořád používám pampers premium care, nemůžu si stěžovat
Vykroj na pupik mají uz vsechny pleny pro novorozence. Kvalita hodne znacek, co jsem pouzivala pro starší deti, hodne polevila. Za me uz jedine fialové Dada nebo bílé pampers, ale ty jsou zbytecne drahé.
Pouzivam uz u druhe dcery pampers premium care a krom toho ze me uz docela smrdi jsem lepsi plenky nenasla. Dnes jsem zkusila zmenu a koupila babylove, cenove byly jeste o 10 kacek drazsi nez papersky a plena zachvili nacurana tak ze se zvetsila nekolikanasobne. Takhle pampersku neprocura za celou noc
Koupila jsem Pampers Premium care a spokojenost. Zadny jiny, krome porodnice, nemela - nebyl duvod. Pouzivala je od nuly po trojky, ted uz ji je rok a ma jen na noc.
Pampers premium care po “inovaci” uz nikdy vice! Male se po nich tak oprudil zadecek, ze jsem zbytek baleni vyhodila. Jsem spokojena s Babylove z DM.
@Marssi55 Ahoj, za mne jednoznačně eko pleny. Babylove Nature, Bambo Nature nebo Seventh Generation.
Pampers, jsou určitě teď nejdražší plenky vůbec a kvalita kterou mají? Zápach při odbaleni balíku plenek?
hrůza. Kamardka mi poradila plenky baby charm. Jsou vyrobeny v Čr ve stejném firmě jako Pampers.
A kvalita a cena nelze s Pampers srovnat. Určitě vyzkoušejte na eshopu bezvaplenky.cz ![]()
@Sandrusice Tak ja pro malou pouzivam jen Bepanthen, někdy Rybilku Neo a mazu jen na noc a ráno. V noci neprebaluji, spí. A žádný problém. Má 5 měsíců a spotrebovaly jsme asi tri ctvrti tuby Bepanthenu a Rybilky. Nic se nemá přehánět, kůže musí dýchat.
@vjerunqa píše:
@Marssi55 Ahoj, za mne jednoznačně eko pleny. Babylove Nature, Bambo Nature nebo Seventh Generation.
Seventh generation jsou skvělý. Dcera se narodila maličká a v těchto jediných neplavala. Jinak jsem taky měla nakoupeno několik druhů k vyzkoušení.