Pleny Sweet Monkey

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
24.3.11 21:04
zelazuzu píše:
lenholka píše:
ja jsem teda vubec nenasla zadny jeji povidani o tom jak k tomu prisla :nevim: jestli koukam na spravny stranky tak je tam kulovy…
Ha, tak paní ten text s povídáním o sobě a svém nápadu vymazala! byl tu http://sweetmonkey.cz/…_monkey.html

Archiv Googlu to jistí… http://webcache.googleusercontent.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 21:07

no ale ona tam primo nepise, ze by si vymyslela strih a sila je…ja to tak pochopila…co pise je ze vymyslela tu znacku, coz je teda asi taky blbost a teda pise ze si ty plenky nechala vyrobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lirita
24.3.11 21:13

přeěně tak píše o zklamaní a tom že nechala vyrobyt . Kde to už neuvádí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.11 21:19
lirita píše:

No já jsem si taky všimla, že se tam důsledně vyhýbá slovnímu spojení „Vyrobeno v ČR“, ale prostě na zákazníka to působí jako česká značka, zvlášť když to má značku „Česká kvalita“ atd. A skočili na to i prodejci, viz např. http://www.4babies.cz/…nka-0-916246 (cituji „Vyrobené v ČR se značkou Zaručná česká kvalita !“).

• Citovat
  • Upravit
22590
24.3.11 21:21
lenholka píše:
no ale ona tam primo nepise, ze by si vymyslela strih a sila je…ja to tak pochopila…co pise je ze vymyslela tu znacku, coz je teda asi taky blbost a teda pise ze si ty plenky nechala vyrobit…

Ja na tom textu taky nevidim nic zavadneho :nevim:
Me jen mate to strihani cedulek :nevim:
A ja eda kdyz mi prijde plenka tak na ty cedulky koukam- jako navod,prat na kolik,susit v susicce ano ne? Apod…odstrihnuta cedulka by me teda zarazila dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 21:27
Anonymní píše:
lirita píše:
No já jsem si taky všimla, že se tam důsledně vyhýbá slovnímu spojení „Vyrobeno v ČR“, ale prostě na zákazníka to působí jako česká značka, zvlášť když to má značku „Česká kvalita“ atd. A skočili na to i prodejci, viz např. http://www.4babies.cz/…nka-0-916246 (cituji „Vyrobené v ČR se značkou Zaručná česká kvalita !“).

Podle mě by seriozní prodejce a výrobce neměl vědomě „klamat“ zákazníka. Stříhání cedulek a zamlčování původu zboží mi seriozní nepřijde.
A když už zdůrazňuji „českost“ zboží, měla by to být pravda. A pod českým zbožím si nepředstavuji přišití cedulky a odstřižení původní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lirita
24.3.11 21:29

Ano ta udržba, na to by se mělo koukat.

Asi ví proč přímo nenapíše vyrobeno v ČR. A také proč by to tam uvaděla to že to někdo "zblajzne "a je to tu tak ČR umožněno je její devíza a blbky jste vy no my, co to kupujem a pak naříkame, Vytváříme diskuze a bědujem no co není zakazano je umožněno .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.11 21:37
lirita píše:
Ano ta udržba, na to by se mělo koukat.Asi ví proč přímo nenapíše vyrobeno v ČR. A také proč by to tam uvaděla to že to někdo "zblajzne "a je to tu tak ČR umožněno je její devíza a blbky jste vy no my, co to kupujem a pak naříkame, Vytváříme diskuze a bědujem no co není zakazano je umožněno .

No ano a proto tu máme zákony na ochranu spotřebitelů, protože zákazník není vždy schopen celou věc posoudit (budˇ na to nemá čas nebo je to prostě moc spletité). Paní má možná stěstí, že to „prasklo“ takto a nešlo prvně udání na ČOIku. Na tuto aféru se asi brzo zapomene, ale na případnou pokutu by asi vzpomínala dlouho.

• Citovat
  • Upravit
lirita
24.3.11 21:56

Tady v ČR na ochranu , :mavam: a čojka :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.11 22:02
lirita píše:
Tady v ČR na ochranu , :mavam: a čojka :roll:

Ale tak čas od času někoho vyhmátnou, to bychom jim zas křivdili :lol:

• Citovat
  • Upravit
lirita
24.3.11 22:04

malou rybku ano :-? ale velké rychle umí plavat :zed:

• Citovat
  • Upravit
jojikanonymik
24.3.11 22:12

paní Sweet Monkey se v jednom e-mailu adresovaném prodejci budoucímu pochlubila, že má kamarádku naČOI :lol: a ta ze ji doporučila stříhat cedulky …
tak si pak vyberte ženy

kopíruji:
prací symboly nebyly v češtině a po konzultaci s ČOI, my
doporučili je odstříhat.
a ještě
Díky paní v ČOI v ČB, která je má dobrá kamarádka a vše mi kontoroluje, mi
doporučila, raději etiketky odstříhat a dolepit samolepky, aby při kontorole nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
29730
24.3.11 22:18
jojikanonymik píše:
paní Sweet Monkey se v jednom e-mailu adresovaném prodejci budoucímu pochlubila, že má kamarádku naČOI :lol: a ta ze ji doporučila stříhat cedulky …
tak si pak vyberte ženykopíruji:
prací symboly nebyly v češtině a po konzultaci s ČOI, my
doporučili je odstříhat.
a ještě
Díky paní v ČOI v ČB, která je má dobrá kamarádka a vše mi kontoroluje, mi
doporučila, raději etiketky odstříhat a dolepit samolepky, aby při kontorole nebyl problém.
8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lirita
24.3.11 22:20

až tak pečlivě a podvodně připraveno 8-)

• Citovat
  • Upravit
4509
24.3.11 22:22

to je neskutecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat