Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zelazuzu píše:lenholka píše:Ha, tak paní ten text s povídáním o sobě a svém nápadu vymazala! byl tu http://sweetmonkey.cz/…_monkey.html
ja jsem teda vubec nenasla zadny jeji povidani o tom jak k tomu prislajestli koukam na spravny stranky tak je tam kulovy…
Archiv Googlu to jistí… http://webcache.googleusercontent.com/search?…
no ale ona tam primo nepise, ze by si vymyslela strih a sila je…ja to tak pochopila…co pise je ze vymyslela tu znacku, coz je teda asi taky blbost a teda pise ze si ty plenky nechala vyrobit…
přeěně tak píše o zklamaní a tom že nechala vyrobyt . Kde to už neuvádí.
lirita píše:
No já jsem si taky všimla, že se tam důsledně vyhýbá slovnímu spojení „Vyrobeno v ČR“, ale prostě na zákazníka to působí jako česká značka, zvlášť když to má značku „Česká kvalita“ atd. A skočili na to i prodejci, viz např. http://www.4babies.cz/…nka-0-916246 (cituji „Vyrobené v ČR se značkou Zaručná česká kvalita !“).
lenholka píše:
no ale ona tam primo nepise, ze by si vymyslela strih a sila je…ja to tak pochopila…co pise je ze vymyslela tu znacku, coz je teda asi taky blbost a teda pise ze si ty plenky nechala vyrobit…
Ja na tom textu taky nevidim nic zavadneho ![]()
Me jen mate to strihani cedulek ![]()
A ja eda kdyz mi prijde plenka tak na ty cedulky koukam- jako navod,prat na kolik,susit v susicce ano ne? Apod…odstrihnuta cedulka by me teda zarazila dost ![]()
Anonymní píše:lirita píše:No já jsem si taky všimla, že se tam důsledně vyhýbá slovnímu spojení „Vyrobeno v ČR“, ale prostě na zákazníka to působí jako česká značka, zvlášť když to má značku „Česká kvalita“ atd. A skočili na to i prodejci, viz např. http://www.4babies.cz/…nka-0-916246 (cituji „Vyrobené v ČR se značkou Zaručná česká kvalita !“).
Podle mě by seriozní prodejce a výrobce neměl vědomě „klamat“ zákazníka. Stříhání cedulek a zamlčování původu zboží mi seriozní nepřijde.
A když už zdůrazňuji „českost“ zboží, měla by to být pravda. A pod českým zbožím si nepředstavuji přišití cedulky a odstřižení původní. ![]()
Ano ta udržba, na to by se mělo koukat.
Asi ví proč přímo nenapíše vyrobeno v ČR. A také proč by to tam uvaděla to že to někdo "zblajzne "a je to tu tak ČR umožněno je její devíza a blbky jste vy no my, co to kupujem a pak naříkame, Vytváříme diskuze a bědujem no co není zakazano je umožněno .
lirita píše:
Ano ta udržba, na to by se mělo koukat.Asi ví proč přímo nenapíše vyrobeno v ČR. A také proč by to tam uvaděla to že to někdo "zblajzne "a je to tu tak ČR umožněno je její devíza a blbky jste vy no my, co to kupujem a pak naříkame, Vytváříme diskuze a bědujem no co není zakazano je umožněno .
No ano a proto tu máme zákony na ochranu spotřebitelů, protože zákazník není vždy schopen celou věc posoudit (budˇ na to nemá čas nebo je to prostě moc spletité). Paní má možná stěstí, že to „prasklo“ takto a nešlo prvně udání na ČOIku. Na tuto aféru se asi brzo zapomene, ale na případnou pokutu by asi vzpomínala dlouho.
lirita píše:
Tady v ČR na ochranu ,a čojka
Ale tak čas od času někoho vyhmátnou, to bychom jim zas křivdili ![]()
paní Sweet Monkey se v jednom e-mailu adresovaném prodejci budoucímu pochlubila, že má kamarádku naČOI
a ta ze ji doporučila stříhat cedulky …
tak si pak vyberte ženy
kopíruji:
prací symboly nebyly v češtině a po konzultaci s ČOI, my
doporučili je odstříhat.
a ještě
Díky paní v ČOI v ČB, která je má dobrá kamarádka a vše mi kontoroluje, mi
doporučila, raději etiketky odstříhat a dolepit samolepky, aby při kontorole nebyl problém.
jojikanonymik píše:
paní Sweet Monkey se v jednom e-mailu adresovaném prodejci budoucímu pochlubila, že má kamarádku naČOIa ta ze ji doporučila stříhat cedulky …
tak si pak vyberte ženykopíruji:
prací symboly nebyly v češtině a po konzultaci s ČOI, my
doporučili je odstříhat.
a ještě
Díky paní v ČOI v ČB, která je má dobrá kamarádka a vše mi kontoroluje, mi
doporučila, raději etiketky odstříhat a dolepit samolepky, aby při kontorole nebyl problém.