Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Můžu si tyhle šaty vzít na ples? Nejsou moc vulgární? Na zádech mají překřížené ramínka.
Hodí se to?
![]()
@Caitlyn za mě je nevyhovující délka. Vulgární mi ale nepřijdou.
Muzes. Vulgarni mi neprijdou vubec. Slusi ti, ale na me jsou trochu old.
Vujgární nejsou a máš postavu na odvážný kousek, ale nepůsobí zrovna luxusně ani moderně.
@The_Assassin píše:
Vujgární nejsou a máš postavu na odvážný kousek, ale nepůsobí zrovna luxusně ani moderně.
Jsou ze sekáče, stály 100 Kč ![]()
@Caitlyn píše:
@Tableta @Šarlota4Musí být na ples jenom dlouhé nebo můžou být i nějaké krátké šaty např. z Orsay?
ples je ples.Na ples patří šaty dlouhé. Tím spíše ne hadry z Orsay.
@Burj Chalifa píše:
ples je ples.Na ples patří šaty dlouhé. Tím spíše ne hadry z Orsay.
Já jen, že mi dnes kolegyně tloukla do hlavy, že v těchto šatech vypadám vulgárně a že si mám koupit krátké šaty z Orsay. ![]()
V životě jsem na plese nebyla, jsem tak trochu bezradná a hodně váhám. ![]()
@Caitlyn píše:
Jsou ze sekáče, stály 100 Kč
bohužel je to na nich vidět ![]()
@Caitlyn píše:
Můžu si tyhle šaty vzít na ples? Nejsou moc vulgární? Na zádech mají překřížené ramínka.
Hodí se to?![]()
Blba fotka, ale asi muzes je mit na ples.
@Caitlyn píše:
Já jen, že mi dnes kolegyně tloukla do hlavy, že v těchto šatech vypadám vulgárně a že si mám koupit krátké šaty z Orsay.V životě jsem na plese nebyla, jsem tak trochu bezradná a hodně váhám.
kolegyně je buran, pokud Ti na ples doporučuje krátké šaty. Tak možná v Horní Dolní je to jedno, ale na ples podle dress code patří jen dlouhé.
@Caitlyn Lepší jsou dlouhé. Já mám i krátké, jemně pod kolena, ale jsou vážně hodně společenské, nejsou na tělo. Vulgárně nevypadáš, to spíš závidí, že ti dělají pěkný dekolt ![]()
@Burj Chalifa píše:
kolegyně je buran, pokud Ti na ples doporučuje krátké šaty. Tak možná v Horní Dolní je to jedno, ale na ples podle dress code patří jen dlouhé.
Taky jsem si to myslela. Dokonce mi cosi vykládala o tunice a legínách ![]()
A to nejsme z horní dolní, ale z Brna ![]()
U nas dlouhe nosi jen maturantky. Jinak se nosi saty převážně krátké typu latina, 50.leta, pouzdrovky i kratke korzetovky, chodi se i v overalu a halence se sukni ci kalhotami. Takze hodne zalezi na jaky ples jdete. Ja byla naposledy na ruznych plesech jak skol, tak firem a všechny zeny jen v krátkých. V dlouhych se u nas nechodi ani na operu.