Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě se zdají až moc, na to že jdeš jenom koukat na bráchu, já na ségry maturaku měla takové obyč šaty nad kolena, spousta lidí neřešila ani to, hromada zenskejch přišla v kalhotech a halence ![]()
@kacenka.sks Jsou pěkné, vem si je, kupovat nové je zbytečné, když je třeba už nevyužiješ.
Souhlasím s pocker - pokud se v nich cítíš dobře, tak si je vezmi. Pokud Ti přijdou moc, tak klidně kratší, dnes je etiketa uvolněnější
. Anebo spoj příjemné s užitečným a kup si něco nového
.
@pocker abych nebyla za exota
na ples jsem sla naposledy na svuj, tak nevim, co se nosi..taky mi je skoro tricet ![]()
@PenelopaW kdyz ja prave nakupy nesnasim, i kdyz kvůli brachovi to samozrejme zvladnu. Citim se v nich moc dobre, skoro na osmnáct ![]()
Za mě je to pro rodinného příslušníka maturanta taky trošku moc
. Šla bych do těch kratších.
U nás takové šaty normálně příbuzné nosí. Proč ne? Nekupovala bych nove kvůli jednomu plesu
Mně se líbí, klidně bych si je vzala. Na co další, budou ti pak viset ve skříni dvoje..
Ja tam pujdu tak do 11, kojim mladsiho syna, tak myslite, ze muzu v nich?
Diky holky, se ptam jak prvnicka,
ale proste na plesy nechodime a kamosky rikaji kazda neco jineho ![]()
Jsou krásné, vzala bych si je. Lepší hezčí než obyčejné. Zbytečnost kupovat nové, když je neunosíš.
@kacenka.sks určitě bych si je vzala, zbytečné kupovat nové, když do společnosti teď nechodíš, radši kup něco prckovi
Jsou krásné ![]()
Mě to čeká příští rok, v 31 letech a taky budu tápat co na sebe ![]()