Plesové šaty

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TamaraAlmara
8.3.18 20:58
@Caitlyn píše:
Můžu si tyhle šaty vzít na ples? Nejsou moc vulgární? Na zádech mají překřížené ramínka.
Hodí se to? :nevim: :think:

Tve saty jsou pěkné, jen to chce zvolit pekne boty, kabelku a vhodne liceni, aby saty nepusobily jak satenova nocni kosilka.

• Citovat
  • Upravit
855
8.3.18 20:59

Přijdou mi vhodné tak maximálně na podnikový večírek. Na plese bys vypadala velmi nepatřičně a zbytečně by ses tam ztrapnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.3.18 21:04

Přijdou mi strašné, materiál, střih, všechno. Omlouvám se za upřímnost. Na vesnický hasičský bál možná, na cokoliv víc ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
8.3.18 21:04
@wendy píše:
Přijdou mi vhodné tak maximálně na podnikový večírek. Na plese bys vypadala velmi nepatřičně a zbytečně by ses tam ztrapnila.

Na podnikovy vecirek? Nevim v jakém stylu ho mate vy? Ale u nas je to pronajatý sal, holky maji kratke kvetovane saty nebo bezne dziny s lesklým topem. Kluci kosili a kalhoty nebo dziny a lepsi triko. V takovych satech by tam zarila jak na plese. A to jsme velka firma o 400 lidech a máme i catering a zivou hudbu k tanci.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.3.18 21:08
@TamaraAlmara píše:
U nas dlouhe nosi jen maturantky. Jinak se nosi saty převážně krátké typu latina, 50.leta, pouzdrovky i kratke korzetovky, chodi se i v overalu a halence se sukni ci kalhotami. Takze hodne zalezi na jaky ples jdete. Ja byla naposledy na ruznych plesech jak skol, tak firem a všechny zeny jen v krátkých. V dlouhych se u nas nechodi ani na operu.

a to je škoda. Kam jinam už dlouhé šaty, když ne na operu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
8.3.18 21:14

Prvni fotka pro inspiraci z internetu. Kdyz se dobre podivas, vetsina ma kratke saty, vzadu nějaké dlouhe leskle. Jak jsem pochopila nejsi maturantka, ani nejdulezitejsi host. Jdes se tam bavit a tančit a ne honit vodu nebo hledat zivotniho partnera, takze ja bych si ten vecer pekne uzila a rozhodne se kvuli jednomu plesu nevydavala z penez. Ty co mas jsou dostacujici a svůj účel splni. Nenech se odradit.

• Citovat
  • Upravit
12651
8.3.18 21:17

To, že se neumí obléct ostatní, ještě neznamená, že se budu nevhodně oblékat i já. Ale tohle má nastavené každý jinak, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.3.18 21:24
@jessikka píše:
To, že se neumí obléct ostatní, ještě neznamená, že se budu nevhodně oblékat i já. Ale tohle má nastavené každý jinak, to je fakt.

laciní lidé mají laciný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.3.18 21:35
@Caitlyn píše:
Můžu si tyhle šaty vzít na ples? Nejsou moc vulgární? Na zádech mají překřížené ramínka.
Hodí se to? :nevim: :think:

Materiál z osmdesátek. Postavu na ně máš, ale vůbec se mi nelíbí. I v sekáči se dají najít hezčí kousky. Kdyby to byl opravdu ples, ne zábava, kam lidi chodí v riflích, šla bych do nových šatů. Raději delší, ale i u nás na městském plese chodí v kratších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
8.3.18 21:36
@jessikka píše:
Přijdou mi strašné, materiál, střih, všechno. Omlouvám se za upřímnost. Na vesnický hasičský bál možná, na cokoliv víc ani náhodou.

No, ja si na maturak dcery pujcila dlouhe saty, sehnala vhodne doplnky a byla jsem tam jak Popelka na plese. Dress code dodrzela krome marutantek maximalne polovina zen a to byl maturak v Lucerne.
Kdybych sla znovu, vezmu si slavnostnejsi saty ke kolenum, ktere jsem si za stejnou cenu koupila v Peek and Cloppenburg, a jeste budu porad vhodneji oblecena nez nejmene tretina z nich.
Pokud to neni nejaky hodne oficialni ples, vzala bych si je, nebudes vycnivat…s vhodnymi doplnky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
8.3.18 21:44

Ja mela dlouhe saty na sobe snad 4× a uplne v pohode. 2× to byl ples v tanecnich prodlouzena, 1× maturak a 1× nejaky ples za studia. Od doby co mi uz neni 20 jsem je na sobe nemela ani jednou. Proste se to uz nenosi, alespon u nas a to jsem ze 100 000 mesta, zadna Horni dolni. A prijde mi zbytecne mit prilis honosne saty kdyz na to nejsem a hrat si na hogo fogo. Radeji prijemne saty v kterych jsem to ja a vecer si pekne uzit.

• Citovat
  • Upravit
TamaraAlmara
8.3.18 21:46

A za me lepsi hadr z Orsay jak tu nekdo psal nez sunt z aliexpresu co nemusi ani sednout velikost.

• Citovat
  • Upravit
13955
8.3.18 22:39
@Caitlyn píše:
Jsou ze sekáče, stály 100 Kč :oops:

Tak za ty prachy jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
9.3.18 14:00

Díky moc všem za názory.
Stejně si pořád nejsem jistá ani rozhodnutá :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.2.19 17:38

Potrebuju poradit holky :think:
Jdu brachovi na maturitní ples a mam jen tyto dlouhé saty, ktere jsem mela kdysi na svem maturitaku. Myslite, ze si je muzu vzit, nebo to neni vhodne? Vlastním ještě jedny po kolena, ty jsem mela na promoci, jinak nic. Nebo koupit jine dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák