Plíny na velké dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
7.5.10 00:03

krikri, já ti úplně rozumím. Měla jsem to se starší taky tak, pořád jsem čekala, až bude plína na noc suchá … (a taky jsem, přiznám se, byla líná uklízet pořád nehody…). Plínu jsem jí sebrala v den 4. narozenin .. a i když pár nehod bylo, tak se naučila docela rychle, prakticky hned. Je fakt, že jsme ji dávali vždycky vyčurat, než jsme šli spát, v polospánku jsme ji donesli na záchod, vyčurala toho hrozně moc - to by do rána neměla šanci udržet. Jestli je to dobře nebo špatně nevím, naši dceru a její spánkový režim to negativně nepoznamenalo…
Jinak tě uklidním, náš pediatr mi říkal, že dřív se problém nočného pomočování řešil od 5 let, dnes je ta tolerance prý až do sedmi let!..
Kamarádka dceru na noc odplenkovala v 5 - a taky se prd stalo.

Úplně chápu, že se ti nechce prát každý den povlečení (tím spíš, že chodíš do práce, rozvádíš se, jsi na všechno sama:((( - ale asi stejně nic moc jiného nezbude … Koupila bych ten pogumovaný chránič matrace (aspoň 2 kusy, na střídačku) - a riskla to, třeba v pátek večer už nedat plínku, co to udělá … Třeba tě dcerka příjemně překvapí:). Ale zase když už se rozhodneš, že plínka nebude, tak už bych se k ní asi nevracela… Držím pěsti, ať proběhne odplínkování v klidu a nezavaříš pračku:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxx5
7.5.10 00:47

Taky Pampersky 6, kupuji je v Globusu, určitě je ale nemají v DM a nenarazila jsem na ně ani v Tescu. V DM mají takové ty kalhotky Pampers, malej je má rád, jsou to sice vel. 5, ale sedí dobře.

• Citovat
  • Upravit
522
7.5.10 07:49

No tak přesně tak jsem to myslela, jak říká BAGHIRA, prostě na to čurání vzbudit. první dva tři dny to je o tom vychytatk kdy v noci čurá a přibližně v tu dobu ji probudit at se vyčurá-časem to zkoušet bez probouzení. ikdyž to píšou třeba v chytrejch knížkách a tvrdí to mudr, naše vikča je v pohodě-žádný poruchy spánku a jiný blbosti teda rozhodně nemá. někdy prospí celou noc, někdy se vzbudí sama že chce čurat a někdy-když toho vylemtá víc než by měla- ji holt šoupnu na nočník k posteli když si jdu lehnout. Za zkoušku nic nedáš… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.5.10 06:51

Pampers 6 v dm MAJÍ.s kuponkem tě vyjdou na 349 korun.Ale možná budeš mít lepší babylove , ty jsou nějaké 6 xl nebo jak mají to označení.My používali do velikosti 5, a byly super.Jinak já bych asi zašla někam na vyšetření, a když by bylo vše v pořádku, ještě bych počkala.Nebo kup nepropustné prostěradlo a ještě hoď pod něj igelit.
Já miluju ty názory že dítě má být do dvou let bez plín, od půl roka má spát celou noc apod.
Takhle můžou mluvit maminky co holt měli štěstí a jejich děti takové jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.5.10 06:56

můžu se ještě zeptat jaké jste používali doteď? myslim jako které už jsou vám malé.
taky vim že dřív byli i huggies 6, ale už jsem je dávno neviděla.Myslim že nejlepší budou ty babylove z dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.7.10 14:32

pleny

nevim jak odnaucit syna od plen budou mu v rijnu 3 roky je nemocny s ledvinami ma reflux to znamena ze se mu vraci moc zpatky do ledvin vse nevycura musi podle doktora po hodine na nocnik a podruhe za pet minut ale vubec nechce s nama mluvit natoz si rict o nocnik nevim co stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
25.7.10 21:52

Já bych zkusila poptat se spíš ve zdravotních potřebách. Prodávají tam plenky na novorozeňata, tak minimálně aspoň poradí. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elbet
25.2.13 11:45

Krásný den,
sice otázka je již starší, ale možná pomůže má odpověď maminkám, které mají podobný problém. Mám osmiletého kluka, který trpí nočním pomočováním a ze sortimentu, který je běžně dostupný se nám osvědčily plíny z DM drogerie Babylove XXL. jsou natahovací (tedy místo lepítek po stranách pružné, což dá vůli pohybu) Balík stojí 179,–, tuším 24ks. Což je přijatelné. A vydrží v pohodě celou noc. (Speciální plíny na starší děti totoiž vyjdou na 18,– za kus.)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 14:02

Jaké máte ověřené pliny pro starší děti kolem 5 let? Potřebuju nějaké spolehlivé pro syna na spaní. Nejlépe natahovací.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.7.19 14:05
@Anonymní píše:
Jaké máte ověřené pliny pro starší děti kolem 5 let? Potřebuju nějaké spolehlivé pro syna na spaní. Nejlépe natahovací.

teda ve 4,5 letech nosil 5tky z Alberta ty šmoulí..pak už teda nic..ale vím že existují i 6tky..ale jaké značky, to už nevím.

• Citovat
  • Upravit
76159
17.7.19 14:08

@smurfka no jo, ale nevíme, jak je ten chlapec velký :nevim: 5tky nosí na noc moje 2,5 letá dcera, ale existují i 6tky - nevím do kolika jsou kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.7.19 14:13

@stinga no to kokos..tak to máš husté..
u dcery jsme tedy došli jen na 4+ to je fakt.
ale tak právě 6tky mají jen určité značky, většina končí právě na 5tce…tak proto nevím právě. Možná Dady mají 6tky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 14:13
@Anonymní píše:

syn má něco málo přes 20 kg ve svých 6-ti letech a dávám mu Pampers 6 nebo když seženu tak Pampers 7.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 14:15
@Anonymní píše:

Mám vyzkoušené Pampersky pants a Dmkové Windelslips ve velikosti 5.

Pamperskové 5 jsou menší než Dmkové 5.
Obě značky dělají i velikost 6.

Windely dělá i Rossman, ale jsou menší a boky nejsou pružné takže tlačí.

Takže úplně největší jsou DM Windelslips 6.

• Citovat
  • Upravit
76159
17.7.19 14:18

@smurfka :mrgreen: malá má 16 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat