plíseň v pusině

2245
11.6.07 15:44

plíseň v pusině

Ahoj holky!

už asi měsíc bojujeme s plísní v pusině a ne a ne se toho zbavit.Malý to má po zaléčení dobré tak dva dny a pak se mu to objeví zase.Léčíme to genciánou a k tomu jsme měli i nějkou bílou vodičku(byla bylinková) a jak píšu bylo to dobré dva dny a dneska to má v pusině zase.jsou to takové bílé flíčky vypadáto jako by to měl kousnuté,ale má jeden zub a to ještě úplně malý tak to tím nebude.

nemáte někdo nějakou radu co by se stím dalo dělat?už to trvá opravdu dlouho a mudra taky už asi neví dneska mi říkala,že ho mám začit krmit nerezovou lžičkou a nedávat ji do myčky tak to zkusím a uvidíme.

díky za Vaše zkušenosti a názory Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4308
11.6.07 16:35

ahojky :-)

Co se zeptat dr., jestli by to nechtělo zvýšit imunitu? Nebo nějaký celkový přípravek, když lokální léčba nezabírá ...... divím se, že nepátrá po dalších souvislosech, protože takové onemocnění jako moučnivka nebo plísně bývají u lidí s oslabenou imunitou. Nebo třeba chybí nějaký vitamín. Teda u dospělých, ale myslím, že u prcků to bude obdobné.

Jinak zkušenost s tím nemám :nevim:, tak víc neporadím.

Tak ať se toho brzy zbavíte, pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
11.6.07 23:19

Nám Dr. poradila vitamin B a C. (nevím jestli to nejak pomohlo, ale víc ovoce nikdy neuškodí :wink: ) Genciánka taky moc nepomáhala. Pak to nějak samo vymizelo, asi jak vyrostl, tak se mu i zlepšila imunita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.6.07 12:37

Ahoj,
my jsme vetsi a nam MUDr. dala vit. B a stopangin na vytirani. Asi to byly afty nebo neco podobneho, ale i s teplotama.
Vit. B je i v sirupu ktery ti dite spise polkne nez tabletku, coz jsem netusila a davala mu na lzicce rozdrobene tablety.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
12.6.07 12:45

holky díkyza Vaše rady a názory v pátek jdeme k mudře tak jí poprosím o nějaké ty vitamíny a snad to pomůže Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.6.07 14:13

Pokud to je moucnivka, tak to je vlastne kvasinkova infekce a s tou budes bojovat dlouho, strasne se vraci a v takovych teplech jako jsou ted se kvasinkam strasne dari, moje dcera to mela snad tri mesice, ale ona byla uplne v pohode jen mela porad pusu fialovou, pak to uplne samo odeznelo. Musis vyvarit vsechny dudliky, lahvicky, na tom se to drzi a maly to bude mit hned zpet a hlidej ho co dava do pusy, neboj pokud to je moucnivka (soor) tak to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
13.6.07 14:00

Petrano díky za radu.vyvařuju od narození a ještě jsme nepřestala,i hračky každé ráno umývám,ale máš pravdu musí se vyddržet a snad to přejde jako u Vás Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.6.07 19:11

Máme to taky, vypadá to jak kousnuté, objeví se to, je to v puse 3 dny a pak to zmizí. Mudr. říkala, že to nic není-jmenuje se to mapovitost jazyka, nebo tak nějak, taky mažu genciánkou, ale vliv to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.07 09:12

ahoj ženský,
mám tříměsíční mimčo a s moučnivkou bojuju už asi měsíc.Vždycky když se mi to zdá už dobrý, tak se to druhej den vrátí. Vyvařuju jako blázen ale stejně to není nic platný.Je chudinka pořád celá fialová.
Tak snad to brzo odezní.
Mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí