Plodné dny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.11.02 22:49

Plodné dny

Ahoj Leni!

Doporučení na cvičení Mojžíšové Ti napíše tvůj gynekolog, neplatíš nic, pak chodíš jednou za měsíc k fyziterapeutovi.

Já měla fyziterapeutku, která na tom byla úplně stejně, vlastně se to cvičení naučila už jen kvůli sobě a ted pomáhá nám podobným a sama má stejný problém. Tak jsme to spolu navíc vždycky všechno probraly, ujištovali se, že není možné to zcela vypustit z hlavy atpod.

Myslím si, že mi to cvičení pomohlo (i z jiných důvodů), i když stále ještě Jsem „čekatelka“.

Musím se přiznat, že skutečně s časem se dá postupně odpoutat od neustálého očekávání, sledování, snažení. Ted konkrétně žádné extra příznaky nepocituji, a vůbec mě to netrápí. Naděje tam určitě je a víc se tím zabývat nechci. Je to takové osvobození, přeju vám to všem.

Když jsem dnes viděla v Sauně na Primě ty postižené děti, říkám si, radši žádné než takové mít. Skutečně ty rodiče obdivuju.

Přeju všem, at to každoměsíční očekávání zvládáte tím, že to tak nebudete prožívat. Pak to zklamání není tak bolestivé.

Ale přesto všechno nesmíme přestat doufat a věřit.

Mějte se krásně předvánočně.

Dandy :wink:

• Citovat
  • Upravit
13
13.11.02 10:51

Plodné dny

Ahojky Dandy a ostatní snažilky!!!!

Od včerejška mám potvrzeno p. Dr., že se TO konečně podařilo!!!! :D

Zahrnula jsem se cvičením, „řáděním“ doma, vymýšlením „blbůstek“, snažili jsme se v „předepsaných“ dnech, no a po roku a půl jsem v 6 týdnu. Není sice nic 100 %, ale musím být optimista :D

Je to super!!!

Držím vám moooooc palečky, aby se vám to taky co nejdřív podařilo. Mějte se moc hezky a pošlu vám nějaký ten „bacilek“ HEPČÍííííí.......

no a jasně nějakou tu vránu od nás…

Děkuji moc všem za podporu (Dandulko, hlavně tobě, on člověk opravdu potřebuje „vypnout“). Hezká snaženíčka.

Já teď mám zákaz úplně všeho - i těchto radůstek, ach, ach… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.02 11:59

Plodné dny

Ahoj Dandy,

moc děkuji za infornace. Je pravda, že naděje umírá poslední a člověk by měj zkusit vše. Domluví se se svým lékařem a pak se uvidí.

Jššte jednou děkuji a i tobě hodně stěstí Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.02 20:59

Plodné dny

Ahoj naše první těhulko!

Nevím jestli seš to Ty Soni, móóóc gratuluju. Konečně první úspěch v této diskusi. Mám z vás velkou radost a těším, jak nám budeš psát. Věřím, že jsem když ne dřív, tak ted od Tebe určitě taky „nakazila“ a že i naše cestička za štěstíčkem se pomalu a jistě krátí a cíl už je v dohlednu.

Držím Ti všechny palečky i pěstičky, přeji nádherné těhotenské čekání a ještě nádhernější tolik vytoužené mimi.

Bůh vám žehnej.

P.S. Moc děkuji za poděkování, je to nádherný pocit, jestli jsem skutečně někdy pomohla povzbudit.

A ještě něco pro nás zatím čekající, co jsem objevila v jedné knize, cituji:

„Dobrá matka příroda má lék pro všechny naše potíže, jenže my to většinou nevíme. Raději podstoupíme složité, náročné a mnohdy bolestivé prohlídky či komplikovanou léčbu na bázi chemie, než bysme se naučili znát léčivou moc bylinek a užívat síly své vůle. Většina nemocí se přitom vyléčí sama sebou.“

„Se vším svým zdáním, se všemi svými trampotami a zbořenými sny je přece jen život překrásný a podivuhodný.“

A ještě jedna z rad z Nepálu: „Modli se, modlitba má neuvěřitelnou moc.“

… a já dodávám, modlit se může i ten, kdo není tzv. nábožensky věřící.

… pomáhá to a tady funguje. Tak to zkuste, nic za to nedáte a nic vás to nebude stát.

Opatrujte se a věřte, čas pracuje pro nás!

Ahojky všem (a už se těším na další mimi, které zde přibude :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.02 21:06

Plodné dny

Leni,

mrkni se na www.volny.cz/novacka (snad je ta adresa správně), je tam i seznam rehabilit. zařízení, kde provádějí cvičení podle Mojžíšové.

Tak hodně zdaru.

Já jsem to každodenní cvičení brala spíš jako relaxaci a meditaci po celodenním shonu, zklidnění a uvolnění těla i mysli. Což byl určitě lepší přístup než jen další způsob jak se dopracovat k onomu otěhotnění.

Měj se krásně a hodně úspěchů (i bez cvičení).

Dandy

• Citovat
  • Upravit
13
14.11.02 07:48

Plodné dny

Dandy, děkuji.

Držím pälečky, aby vám to vyšlo. Zasloužíš si za tu podporu,kterou tady v tobě máme, aby to bylo co nejdřív.

Nebo je to tak schválně? Že by to bylo tvoje dočasné posláníčko být oporou nám ostatním :) a naučit se vnímat své tělíčko?

Každopádně mooooc držím palečky!!!

Mějte se děvčátka krásně a užívejte si snaženíček :)

Pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.11.02 21:32

Plodné dny

Ahoj holky,

předem Vás chci podpořit ve Vašem snažení a v dobré náladě a mám pro Vás něco k tomu cvičení podle Mojžíšové.

To cvičení samotné je pouze 2. fáze, před ním by mělo následovat odblokování celého těla včetně mobilizace levátoru - teda doufám, že to píšu správně. Ta mobilizace spočívá v tom, že se masírují svaly kolem kostrče. Provádí to zkušený školený terapeut a dělá se to přes konečník. Je to důležitá součást toho procesu, na to pak navazuje to cvičení, kterým se vlastně cíleně posilují svaly kolem páteře. Nijak to nebolí, jen mi to bylo trochu trapný, ale co by člověk něudělal, že jo?

Pro vysvětlení: já jsem na tom zákroku a následném cvičení byla kvůli jiným problémům, ale je to přesně to, co by s Vámi měli udělat podle metody Mojžíšové k podpoře otěhotnění. Samozřejmě pokud budete cvičit, tak nic nezkazíte, ale sestra, která mi to prováděla mi říkala, že to pak nemusí mít ten správný účinek. Tak se na to určitě zkuste pozeptat u svého gynekologa, jestli Vám někoho doporučí, já jsem byla v Podolí v ÚPMD, myslím, že se tam dá určitě něco o tom zjistit. Pamatuju se, že ta sestra se jmenovala Babičková. Snad Vám to trochu pomůže, slyšela jsem o té metodě jen dobré.

Držím Vám všem palečky.

Mishicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.11.02 11:27

Plodné dny

Ahoj holky čekatelky a SoňoB,

to je úžasný, že se ti to povedlo!!!! Gratuluju a mooooc držím palečky!!! U mě se ta mrcha červená :x zase dostavila a těhotenský test byl negativní.....ach jo.....tak jsem zase propadla depresi a totálnímu naštvání, však to znáte, a když se mi tady v práci už začaly zalejvat oči slzičkama, jak jsem se v tom ve svých myšlenkách plácala, tak jsem radši rychle skočila na emimino, přečetla si vaše příspěvky a je mi zase líp. Díky, holky. No aspoň si můžu bez obav jít zahrát squash :P.

Mějte se báječně Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.02 11:41

Plodné dny

Ahoj Pavli.Jestli cvičíš Mojžišku,tak jsme na tom stejně.Ale mám jaksi problémy.Začala jsem k tomu cvičení pít čaj a ten mi udělal asi zle.Teploty mám 37 a výše,měla jsem to 3 dny,žádný problémy jako vždy,to jsem neměla,akorát mám kovovou chut v puse a bolesti prsou,ty se mi trošku zvedly.Nemáš s tím zkušenosti,jestli po něm nemůžu krvácet.myslím,že jsem těhotná.Jestli budeš chtít,ozvi se

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.11.02 08:01

Plodné dny

Ahoj Holki!

Objevila jsem svůj vlastní citát, který si ted často opakuji:

„Život je krásný tím, že je krutý.“

A taky jsem v jedné knize o pozitivním myšlení vyčetla, že člověk má pro danou věc udělat maximum, vše co může a pak to má přenechat Bohu, on to pak zařídí a úspěch se dostaví.

Určitě to tak funguje.

Mám pocit, že už toho maxima dosahuji:

víc než 2 roky snažení za sebou, před rokem jsme začínali s 1.IVF, pak celý letošní rok změna života, cvičení Mojžíšové, 2 krásné dovolené a spousta dalších změn ...........a ted - začínáme od nuly - nevíme, proč to nejde, takže znovu prvotní vyšetření, průchodnost vejcovodů atd.

A tak se utěšuju, beru to z té lepší stránky, aspon budu mít za sebou další zkušenost.

Takže, jakkoliv je život krutý,stojí to zato. V každém případě jsme zase o něco blíž k vytoužené „metě“.

Tak znovu „vstát a vzhůru do dalšího boje“.

Držte se, jako já. Naděje neumřela.

Mějte se báječně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.12.02 11:03

Plodné dny

Ahojky snažilky!!!

Moc vás zdravím a držím palečky ať už dlouho nečekáte. Vendulko, děkuji.

Dandy, myslím na tebe!!!! To se už musí podařit! ty si to zasloužíš!!!!!

Držím moooc palečky.

Přeji vám krásná tuleníčka :D

Ahojky SoňaB

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.12.02 21:37

Plodné dny

Čau všem!

Soni, dík moc za podporu, i já nezapomínám. Doufám, že u vás je vše v pořádku a že si vychutnáváš ty nejkrásnější měsíce.

Já jsem pro změnu musela zápolit s něj. zánětlivým ložiskem, takže uplynulý cyklus byl předem odepsaný.

Ale na druhou stranu - máme další šanci právě o Vánocích. Zase se asi vrátím k měření BT, ovul.testům a sledování hlenu. Nedělat pro „to“ nic nedokážu, zvlášt když ted slyším, jak se všem známým kolem zrovna něco narodilo. Tak se s manželem utěšujem, že ted už je řada na nás!

Naděje neumírá, i když mi ted bývá dost bídně. Ještě před Vánocema jdeme k léčiteli a od ledna (pokud to bude nutné-pořád věřím na vánoční zázrak.......), tak začneme v jiném centru. Cítím, že už to musí být nablízku.

Držím palečky, at Ti utečou bez problémů první důležitý měsíce, opatrujte se a zase se někdy ozvi.

Kouzelné Vánoce všem brouzdalkám.

Ahojki dandy :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.12.02 13:20

Plodné dny

Ahoj všechny Snažilky,

jsem tady pravidelně a díky Vám všem se mi náš nezdar daří snášet mnohem líp a nepropadat depresím - nebo jim alespoň nepropadat příliš často. Všem moc děkuju.

C.

• Citovat
  • Upravit
102
2.1.03 12:35

Plodné dny

Ahoj všechny holky,

chci Vás moooooc povzbudit a zároveň se i pochlubit. Po pěti měsícíh snažení mám papírky s dvěma proužky a čtrnáctidenní skluz, větší prsa…a taky je mi občas kapku blbě :) , ale to mi nevadí. Dali jsme na radu našeho kamaráda doktůrka, mimo jiné otce tříměsíčního kluka.....vykašlat se na měření BT, sledování ovulace, myslení na to......lehce se to řekne, ale zkusili jsme to (i když jsem trochu s tím myslením na to podváděla :) ) a zdá se, že to přineslo své ovoce.

Mějte se všechny fajn, zkoušejte to nejen pod peřinou :) a držím pevně palce.

Ahoj

Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.03 14:25

Plodné dny

Ahoj Vendulo.Já se snažím na to nemyslet,každej mi to říká,měření teploty,to je asi k ničemu,ikdyž mi to doktor řekl,ale já se na to vybodla.-/Právě,to nechce ,se zkoumat.Ahoj Verča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex