Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky snažilky! Držím vám palečky, aby vás co nejvíc posunul nový rok do těhulek.
Novým těhulkám držím palečky, aby bylo všechno v pořádku.
Dandulko, díky. Moooc na tebe myslím, doufám, že i tobě nový rok přinese jen to nejlepší. Třeba pomůže i ta změna centra, ke které se chystáte.Měj se moooc hezky, držím palečky.
Jsem teď ve 13. TT, tak doufám, že nejhorší máme za sebou
Příští týden jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá o kolik jsme zas vyrostly (ona to bude tuším holčička).
Optimistický nový rok vám všem přeje Soňa
Ahojki Soni!
Díky moc za přáníčko, i já pevně věřím, že letos už je konečně řada na nás.
Novou sílu mi dala ujištění od léčitelů a astrologů.
Kdo si to skutečně nezažil, nikdy to nepochopí. I když se člověk dokáže držet hodně dlouho, nejde to do nekonečna. A když po měsících a letech si začneš myslet, že už se nedá nic vylepšovat a čekáš, že by se měl brzy objevit kladný výsledek, jenže ono se tak nestane (přestože poprvé cítíš, že už v tobě několikrát život vznikal a pak nic), pak Tě to srazí hluboku pod bod mrazu a zase v tom lítáš - šílený nervy a představy, že je to v tvém případě nemožné.
Ale naštěstí je nový rok a vše horší doufám za náma. Víra zůstává a dává naději.
Zřejmě nemůže být horší případ, když se jedná o nevysvětlitelnou sterilitu (zřejmě náš případ). Měli bychom být oba zdraví a stejně se dosud nezadařilo. Nicméně, vážím si té zkušenosti, hodně mi toho přinesla.
Každý večer před spaním děkuji Všemohoucímu, že jsme opět o další den, o další krůček blíž k našemu vytouženému štěstí.
Přeju hezky se zakulacující bříško, báječné všechny ty týdny čekání a snad brzké psaní těhotenských zážitků.
… a sluníčko v srdci!!!
Ahojki Dandy ![]()
Mooooooooc mooooooooc mooooooc držím palečky, Dandy, ať ti tento nový rok přinese štěstíčko, po kterém tolik toužíš.
Měj se báječně.
Vendula
Vendulko,
moc děkuju za přáníčko a úsměv na tváři, který díky tomu mám.
Blahopřeju k zadaření a přeju neopakovatelné těhulkovské týdny sladkého čekání, až to maličký přijde na svět. Hodně pohody a užívání si bříšek přeje všem zadařeným
Dandy ![]()
Vendulko,
díky moc za přáníčko a úsměv na tváři, který díky tomu ted nám ![]()
Taky blahopřeju k zadaření a přeju jen to nejlepší - nádherně neopakovatelné těhulkovské měsíce čekání na prní setkání s miminkem.
Mějte se všechny krásně dle svých přání a vytoužených snů.
A držte se všichni, i rostoucí mimísci v bříškách!!!
Ahojki Dandy ![]()
Ahojky Dandulko! Věřím, že vašemu trápeníčku bude brzo konec. Všechno čím jste si prošli, co jste prožili, k tomu může směřovat snad jen jedno ![]()
Myslím na tebe s každou přibývající těhulinkou, kterých je v poslední době v mém okolí celkem dost. Věřím, že se to podaří i vám a konečně si vydechnete a budeš se s námi dělit o těhot. prožitky. Držím palečky, abyste neztráceli sílu, vydrželi.
Schopné doktory, krásná snaženíčka přeje Soňa
Soníku,
moc moc moc díky, jsou to krásný povzbuzující pocity, když se tu objevují nové a nové těhulky, a když si tu pročítám, jak nám to všichni přejí.
Nový rok beru jako definitivní, jako rok úspěchu. Novou mízu mi dal jeden léčitel, astrolog a taky hlavně nový pan doktor. Je vidět, že na to jde jinou taktikou, že chce skutečně zjistit, zda to jde normálně, zda je vše v pořádku.
Tak uvidíme. Je to člověk, který to nedělá kvůli prachům, ale proto, že ho to baví a je to vlastně jeho koníček.
Doufám, že si krásně užíváš každičký nový přibývající týden s rostoucím bříškem.
Měj se co nejkrásnějc. Ještě jednou moc dík.
Dandy
Ahoj Dandy!!
Teď, co ustoupily nevolnosti, začínám se znovu zapojovat do „normálního života“. Konečně jsem se odhodlala ke kadeřnici, vyrazila do obchodů rozšířit si šatník, abych se pomalinku vybavila pohodlnýma věcičkama. Bříško teď roste snad ze dne na den (15TT). No a mám pocit, že koho potkám, tak ten čeká miminko. Věřím, že i pro vás bude tento rok ZLOMOVÝ
!!!! Vypadá to, že tento rok bude opravdu hodně miminek a držím moooc palečky, aby ses mezi nás dostala co nejdřív. Držím palečky i tvému Dr., snad vás nezklame
. Krásné dny přeje Soňa
Ahoj Dandy,
koukni se na snažilkovsý deníček. Píše tam hodně snažilek i ostatních, určitě si tam dobře „pokecáš“.
Měj se mooooooooc fajn a držím palečky.
Vendula
Ahoj Dandy,
Vendulka mě předběhla
Nechceš jít mezi nás - Snažilky ? Budeš moc vítána ![]()
Takže když budeš mít chuť určitě zavítej. Přeji moc štěstí ve snažení.
Pa, Martina
Ahoj DANDY, prosím rozepiš se o tom báječném doktorovi a léčiteli, jestli je z Prahy a jak by se na něj dalo nakontaktovat. Bude mi 29 a nějaký rok už máme nechráněný styk, ale zatím nic. Děkuji Uďa
Ahoj holky, jestli chcete opravdu vedet, kdy mate plodne dny, rozhodne si nemerte teploty, je to opravdu miziva sance. Dnes na to uz existuji pristroje, ktere vajicko umeji zmerit. Muj lekar se mi vysmal, kdyz jsem se zeptala na plodne dny, jak pocitat a teploty atd. Tato metoda neni presna na sto, ale na 99,9 a rekne ti na hodinu kdy je vajicko pripravene
Devcatka, ja jsem si zakoupila Fertility Tester Lady (ca 550 Kc), ktery urcuje plodne dny ze slin. Rekla bych ze to je celkem presne. Jsem v 6. tydnu tehotenstvi a myslim si, ze to prislo proste nahodou. Pani doktorka mi rekla, ze podle velikosti embria to vypada, ze jsem otehotnela tesne pred tim, nez jsem mela dostat menstuaci. To znamena, ze moje plodne dny nebyly uprostred menstruacniho cyklu, jak se obvykle pise. Jinak s merenim bazalni teploty ani se sledovanim hlenu nemam zkusenosti.
Cvičení Mojžišové-zajdi do Vodičkovy ulice do studia pro ženy,Radko.Ahoj Verča