Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@januliiiik píše:
@Gambo no, tak Já právě nemam ani ten :'(
Aha. Ja teda nevim. Nemam vubec zkusenost, ale kdyz je zloutkovy vacek =embryo. Nebo jak to je.
Já byla na kontrole v 6+1 a na ultrazvuku byl jen prazdny vacek bez embryonalnich struktur. Doktorka řekla, že to vypada tak na 5. tyden. Za 10 dni uz bylo videt embryo i srdicko
tak drzim palce, at to dobre dopadne.
@Gambo Jj..když je žl. Váček značí to, že bude embryo..takže to u tebe vypadá nadejne.
@viilete ty jsi věděla, kdy byla ovu nebo je možnost, že jsi ji mela opozdenou? U me ji právě víme a opožděná opravdu nebyla..:/
@januliiiik píše:
@Gambo Jj..když je žl. Váček značí to, že bude embryo..takže to u tebe vypadá nadejne.
Tak snad je nadeje. Doktor napsL ze embr. pol urcite nezobrazuje. Tak nevim
@januliiiik píše:
@Gambo neznamená to třeba, aby nejde změřit?
Ja vubec nevim. Ke svemu jdu az v pondeli. Zeptam se ho. Ten co dela utz vube nemluvi
@januliiiik ovu nesleduju, ale vim presne kdy byl sex, protoze pak dalsich 14 dni nebyl. Na ultrazvuku jsem byla presne 28 dni po sexu, 15 dni po ocekavane MS a byl videt jen ten prazdny vacek.
@januliiiik jo a 11 dni po sexu jsem mela slabe pozitivni testik, takze jsme se strefili asi presne do ovu..opozdena fakt byt nemohla ![]()
@viilete tak v utery to bylo 35 dni po inseminaci ![]()
je, to máš jako ja
9dpo na testech nic a 11dpo na jednom pidi duch a na druhém slaba //. Ať to mam jak ty ![]()
Zakladatelko, proč chodíš na gyndu tak brzo? Nebylo by lepší prostě tři týdny od vynechané ms počkat a být klidnější, než tohle?
@Mašinka21 On ale každý neví jak tohle funguje. Třeba já jsem prostě s pozitivním testem zavolala na gyndu, ti se zeptali na poslední MS a řekli přijďte za týden. Konec, nashledanou. Já jako poprvý těhotná jsem v prostě šla, vůbec by mě nenapadlo čekat pár týdnů než bych volala na gynekologii. Protože jak to chodí jsem se dozvěděla tady na emiminu, ale „normální smrtelník“ tohle neví, začne zjišťovat až když se gynekologovi nelíbí nález. ![]()
@Mašinka21 píše:
Zakladatelko, proč chodíš na gyndu tak brzo? Nebylo by lepší prostě tři týdny od vynechané ms počkat a být klidnější, než tohle?
Hele promin ale tyhle rady fakt miluju. Ne kazdej muze cekat az 8 tt na prvni navstevu. Me tam dohnali velke bolesti v brise a proto uz ted vim ze mimodelozni je vyloucene. Jedno dite uz mam u toho jsem na prvni navsteve v 7tt