Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuju vsem za podporu. Mala nadeje je, ale moc tomu neverim
dam vedet
Tak bohuzel. Jsem po revizi. Vajicko melo jen tekutinu, nebylo ani zlute telisko, takze zadna sance na plod i kdybychom pockali ![]()
První těhotenství mi dopadlo stejně a za týden se dočkáme druhého dítěte. Neboj se, miminko bude ![]()
Ahoj holky, taky ozivuji diskuzi. Byla jsem na prvni kontrole podle MS 6+3tt a podle UTZ jsem byla 6+2tt protoze GS mel 12mm. Mozna naznak zloutkoveho. Doktor rekl, ze se muze jednat o mladsi tehotenstvi. Je mi 21 a je to moje prvni tehotenstvi. Je mozne ze to bude jeste v poradku?
![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat na vas nazor? 4. zari jsem byla na kryoembryotransferu 5denni blastocysty po IVF. Testy uz po deseti dnech pozitivni, minuly tyden, 26. zari hcg 4510, 27. zari 5220, 29.zari 6203 (tady je opravdu maly narust
) a vcera, 4.10. hcg 11 168. Na utz je videt plodove vejce, ktere roste, ale bez embryonalnich struktur. Doktori krouti hlavou, mimodelozni? ( s tim, ze by skutecny plod byl mimo delohu?), opozdene (u IVF tezko?), zamlkle? Vim, ze mi rozhreseni nedate, ale jen vas nazor? Dekuji… ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat na vas nazor? 4. zari jsem byla na kryoembryotransferu 5denni blastocysty po IVF. Testy uz po deseti dnech pozitivni, minuly tyden, 26. zari hcg 4510, 27. zari 5220, 29.zari 6203 (tady je opravdu maly narust
) a vcera, 4.10. hcg 11 168. Na utz je videt plodove vejce, ktere roste, ale bez embryonalnich struktur. Doktori krouti hlavou, mimodelozni? ( s tim, ze by skutecny plod byl mimo delohu?), opozdene (u IVF tezko?), zamlkle? Vim, ze mi rozhreseni nedate, ale jen vas nazor? Dekuji… ![]()
Mimodelozni asi ne, prosperujici urcite ne. nejpravdepodobneji zamlkle.
@karkarka Dekuju Ti. Taky jsem si to myslela, ale vcera doktori rikali: „Verte, nadeje porad je, nekdy tehotenstvi na zacatku dela veletoce“, tak jsem z beznadeje zase zacala verit, ale.. nevim, proc mi to teda rikaji, jestli je jasne, ze to prosperujici urcite neni…proc mi nereknou pravdu
. Porad rikaji, berte Utrogestan a Estrofem, to jsou hormony, co se berou do 12tt po KETu, kdyz je to dobry, proc to teda nemam vysadit, abych sama potratila.. Jen mi prodluzujou utrpeni, vazne je nechapu
![]()
@Vcela4 nechapu doktory.asi cekaji na zazrak.ted jsi v 8tydnu tehotenstvi a embryo meri 1,5cm.