Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Šance tu je…ale pokud se ted bere zřetel jen na věk a nezáleží už na tom, zda má matka práci, nebo zda není na RD s dalším dítětem, tak ta šance klesá.
..malé budou 3 v dubnu, tak doufám že ji vezmou, a že seženu práci, o kterou přijdu protože v tom dubnu nastoupit nemůžu… ![]()
Krásný den, dávám aktuální odkaz https://mszapis.plzen-edu.cz/ Přihlášku pro letošní rok bude možné vyplnit elektronicky.
Ahoj holky, tak já se nakonec rozhodla, že podám přihlášku až příští rok, naštěstí jak jsem se dozvěděla a volala jsem do několika školek, tak není potvrzení o zaměstnání hlavní priorita, to jsem moc ráda, protože než seženu práci asi taky chvíli potrvá, bohužel mi práce skončila když jsem otěhotněla, tak musím začít zas od začátku, ale jelikož je dcerka říjnová, tak bych si fakt moc šancí nedávala, příští rok věřím, že jí vezmou, v jedný školce mi říkali, že berou děti nejpozději narozený do konce června, podle mě se teď bere nejvíc důraz na věk a bydliště
Jo a holky, nevíte kolik se pak platí za přihlášku u doktorky? Ségra něco říkala o 150Kč, tak nevím, jestli to platí ať máte jednu nebo více přihlášek??
Platis za kazdou prihlasku, ale nase doktorka bere jen 40kc.
U každé doktorky se platí jinak, já třeba budu platit jen 60.- Kč. Budu podávat jen jednu přihlášku, protože dcerce je už teď pět let, nedávno jsme se přistěhovali do Plzně a tak musím zas k zápisu. Jinak právě asi taky záleží na zaměstnání, dávají i listy na potrvzení od zaměstnavatele a nebo prohlášení OSVČ.
Ach jo, koukám že problémy se školkou zdaleka nemám jenom já. ![]()
@Monnieska to jo problémy byli, teď už do září dcerka půjde do školy, ale tam byl taky problém. Do naší vybrané školy, která je fakt kousek do bydliště a je super a navíc tam půjdou snad všechyn děto od dcerky ze třídy, tak tam nás nevzali protože nemám v občance trvalý pobyt té části Plzně i když tu bydlím a viděli i nájemní smlouvu. No trvalý pobyt nemám v Plzeňském kraji, tak je to na palici.
Pro jistotu jsme šli na zápis i do jiné školy a tam nás vzali, jinak bych byla nahráná. To jsem si myslela že zápis do škol bude bez problémů ![]()
Ahoj, nabjare jsem do skolky odevzdavala prihlasku s potvrzenim od doktora. Maleho jeste nevzalo.zed na jare se budem hlasit znovi. Musim opet ji k lekari pro potvrzeni nebo staci z minule. dekuji
Zdravím já myslím že to nepůjde a budete muset jít znovu, musí tam být správný rok
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.