Po covidu jsem stále unavená, mám deprese

Anonymní
28.4.22 01:51

Po covidu divné stavi

Ahoj maminky jsem měsíc po covidu a jsem jiná než před covidem ze začátku jsem nic nepoznala ale teď to začínám citit po třetím očkování jsem prodelala slabší covid ale od té doby jsem čindal víc unavená mám šílené deprese a úzkosti stává se mi že večer nemůžu dýchat a občas mě skube celá hlava vymezi to a nebo musím k doktorce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.4.22 01:53
@Anonymní píše:
Ahoj maminky jsem měsíc po covidu a jsem jiná než před covidem ze začátku jsem nic nepoznala ale teď to začínám citit po třetím očkování jsem prodelala slabší covid ale od té doby jsem čindal víc unavená mám šílené deprese a úzkosti stává se mi že večer nemůžu dýchat a občas mě skube celá hlava vymezi to a nebo musím k doktorce
promiň te chyby píši to v práci nemám moc času
  • Citovat
  • Upravit
4153
28.4.22 06:54
@Anonymní píše:

Čindal je boží, to jsem ještě neviděla. Jinak nejlépe k praktickému lékaři, může to být po covidu a nemusí, to ti tu nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8752
28.4.22 08:37

Me po covidu téměř denně bolí hlava. Někdy min, někdy vic, někdy týden v kuse, jindy mam třeba 4 dny klid, ale prostě je to porad tady. Nikdy jsem na bolesti hlavy netrpěla. Dle doktorky bohužel poměrně častý následek covidu. Co s tím, to nikdo netuší. Bratr je po covidu strašně unavenej, už taky několik měsíců. Kolegyně půl roku hnusně kaslala… je to svinstvo a nikdy nevíš, co to udělá tobě. Zajdi k doktorovi a uvidíš, co ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
28.4.22 09:11

3 tečky + prodělání, to je jako 4 tečky. 4 tečky, to se rovná snížení počtu buněk, které tvoří protilátky, to se rovná oslabení imunity. To nikomu neprospěje. 3 tečka se neměla dávat plošně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.4.22 11:29
@Anonymní píše:
promiň te chyby píši to v práci nemám moc času

V jaké práci? Písemný projev je tak na 3. třídu ZŠ a nesouvisí s nedostatkem času. Stavi? Co to má být? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.4.22 16:13
@Laurren píše:
V jaké práci? Písemný projev je tak na 3. třídu ZŠ a nesouvisí s nedostatkem času. Stavi? Co to má být? :,(

Za to taky může covid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.4.22 20:08

Ahoj, nevím čím to je. Ale po covidu taky nejsem úplně ve své kůži. Měla jsem ho dvakrát, v únoru omikron a začátkem dubna covid… A nemůžu si pomoct, ale od té doby pořád něco. Mám dojem, že se tělo nějak asi pořád snaží zbavit nějakýho bordelu co covid zanechal. Nebo nevím jak to říct, 14 dnů po druhém covidu jsem přišla o hlas, ale úplně, jen mě bolelo v noci v krku, ale přes den úplně pohoda jen bez hlasu. Po několika dnech jsem začala vykašlávat tak brutální hleny, že mi bylo fakt na zvracení. To bylo o velikosti pingpongového míčku, prostě hnus. Ale jen ráno, přes den zas nic.. to samé co jsem vysmrkavala, úplně okrový hlen… Tak čekám co přijde teď, změnila se i stolice.. všechno je nějak jinak.. ale jakoby na psychice žádné změny nepozoruju, jen teda mě pěkně štve že se to se mnou táhne už od začátku února a furt nebylo možné abych byla v pohodě.. teď to musím zaklepat, ale už týden vypadá že jsem relativně v pohodě 😁 tak doufám, že už to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.4.22 20:09
@Ludinca píše:
Za to taky může covid ;)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek