Po exekuci - jak si půjčit?

Anonymní
11.10.10 21:18

Po exekuci - jak si půjčit?

Ahoj holky.
Mám dotaz.. asi nesmyslný, ale zkusit se má všechno..
Manžel měl několik exekucí (z dob kdy jsme se neznali), poslední jsme však zaplatili nedavno. Byly to menší částky. Teď by jsme si chtěli půjčit a koupit dům, bydlíme v malém bytě a chtěli by jsme více prostoru..
Příjem má moc dobrý, dosáhli by jsme ale žádná banka nám asi nepůjčí.. nějaký nápad jak na to, aby jsme dostali půjčku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
11.10.10 21:22

Záleží kdy zaplatil poslední dluh.Dá se smáznout z registru dlužníku,ale až po určitém čase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 21:25

řekněme že teď …
(dluhy typu nezaplcená pokuta 500 poté 8000)
Bydlíme ve starým paneláku, v ložnici se nám dělá plíseň… , vystříkám to a za chvíli je tu zas) už mě to tu štve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.10 21:26

po jakém čase teda?

• Citovat
  • Upravit
469
11.10.10 21:27

A nebankovni pujcka by nesla? Aspon teda ja ziju v tom domneni, ze tam neni takovy problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 21:29

Z nebankovní mám trochu strach.. Holky jak se liší od normální - bankovní

• Citovat
  • Upravit
1853
11.10.10 21:30

tak vzít si nebankovní půjčku na víc jak mega -to udělá snad jenom blázen ,pokud tím teda nemyslíš ,že si mají půjčit v rodině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.10.10 21:31

Taky bych si nebankovní už nevzala…U providentu jsem zaplatila o 15 tisíc víc a tam jde exe hodně rychle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.10.10 21:33

Co jit primo do banky a zjistit co a jak??A nebo financniho poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 21:34

tak jaké jsou teda možnosti?
Nechceme udělat něco riskantního, jen jsem se chtěla zepatat..
Banky jsou asi propojené a když nám nepůjčila jedna, to platí asi pro všechny že?

• Citovat
  • Upravit
469
11.10.10 21:36

Porad je to jen smlouva, na kterou ti penize pujci-asi budou o neco vyssi uroky, nez v bance, ale uplne presne ti to nereknu, nemam to zmapovane. Nabidka je docela siroka, tak by stalo treba zato to propocitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
11.10.10 21:38

Nebankovní půjčku v žádném případě,je to cesta do pekla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.10 21:38

Finančního poradce máme, ale ten jak nás lapil do své společnosti, mám pocit že chce aby jsme u nich spíše spořili, než si vzali půjčku..
Zjišťoval nám hypoteční banku a ta že nám nedá…pravděpodobně teda asi žádná banka = žádná možnost?
A kdybych já při rodičáku pracovala na částečný úvzek a budu si půjčku brát na sebe , to by taky nešlo?

• Citovat
  • Upravit
9867
11.10.10 21:43
fidla píše:
A nebankovni pujcka by nesla? Aspon teda ja ziju v tom domneni, ze tam neni takovy problem :nevim:

Neblázni - nebankovní půjčka na bydlení je hotová sebevražda! Nic ve zlém, jen ty podmínky jsou tam šílené.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.10.10 21:46

to by slo ale musis prokazat dostatecny prijem a nejlepe delat pro koho jsi delala pred rodicakm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel