Po ivf/et negativní test, přesto těhotná

Anonymní
7.1.18 17:15

Po ivf/et negativní test, přesto těhotná

Ahoj, jsem po 4. ivf, byla zavedena 5-denní blastocysta při et. Ovitrelle jsem dostala 2 ampule (13000 hcg), měla jsem ho v těle 18 dní. Pak už testy negativní. Můj dotaz zní: měla jste některá po ivf testy negativní a přesto jste byla těhotná? Ptám se z toho důvodu, že na sobě cítím těhu příznaky jaké jsem měla při synovi. Příznaky se stupňují, už ráno i zvracím. Teď už bych byla v 7. týdnu. Test jsem si dělala naposled na začátku 6. týdnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
7.1.18 17:22

Můžete zajít na krev jako samoplatce, bude to stát pár stovek a budete mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.1.18 17:33

A znova si pak už testovat nezkoušela? Jinak příznaky si můžeš i vsugerovat, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.18 17:36

@Axa123 Mám to v plánu příští týden. Spíš mě jen zajímalo, jestli to někdo zažil. Nechci si dávat plané naděje. A nejsem si jistá, jestli to není třeba běžné (rozházené hormony). Předtím to bylo vždycky jasný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.18 17:43

@Laurie Netestovala jsem pak už. Řekla jsem si, že nejsem a že nás čeká ket. Testovat budu, jen si u toho teď připadám jak pomatenec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.18 17:45

U syna se mi ukázal pozitivní test 7. den po et blastocysty. Tohle mě překvapilo

• Citovat
  • Upravit
15191
7.1.18 17:48

Bohužel to spis nevyšlo. kolikaty den po transferu byl negativní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65456
7.1.18 17:56

A tys nebyla na krvi?
A co Ms, nepřišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.18 18:07

@karkarka 17.-20. den byly testy negativní, hned jsem pak vysadila Utrogestan a Prednison. Pak přišlo mírné špinění. Já s tím nepočítám, jen mě překvapilo zvracení, bolest prsou atd. Asi ty hormony rozházené.

• Citovat
  • Upravit
15191
7.1.18 18:43

Jestli byl test negativni 20 dni po transferu 5 denni blastocysty tak to bohuzel nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.1.18 18:57

A co krevní testy? Na ty se musí v každém případě do IVF centra… Já měla negativní test, krev lehce pozitivní… Pak se čekalo a HCG stoupalo v krvi, ale vypadalo to na mimoděložní. Pak v 8.tt jsem začala krvácet a HCG kleslo. Už jen pro vyloučení toho mimoděložního si zvou každou na krevní testy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.1.18 20:34

Já třeba chodím do Pronatalu a tam krevní testy nedělají. 16. den po et si má každá udělat test, při pozitivním výsledku se objednat na utz. Při negativním a nedostavení se ms má test opakovat. Přikláním se taky k rozhozeným hormonům. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 10:06

Důvod těhu příznaků

Ahoj, mám ráda, když je u otázky i nějaké rozuzlení. Tak tady je to moje. Šla jsem k dr, protože se přidala bolest podbřišku v oblasti vaječníku, zhoršila se nevolnost a přidala se horečka. Těhu příznaky způsobila cysta na vaječníku. Těhu test byl stále negativní. Krev také (dr chtěl vyloučit mimoděložní). Od 18. den cyklu jsem měla bolesti podbřišku, bylo mi nevolno celý den. Bolesti byly i v noci. 19. dc to bylo horší a 20. dc jsem měla horečku a zimnici, bolest a nevolnost byla horší. To už mi dr řekl, že cysta praskla a mám tekutinu za dělohou. Dostala jsem atb, hrozil zánět.

• Citovat
  • Upravit
121
29.11.22 14:07

Ahoj holky, jsem po vložení 4 denního embria,18.11. a dnes jsem zkoušela test a negativní :cry:,myslíte, že ještě mám šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
29.11.22 16:28
@Terry1990 píše:
Ahoj holky, jsem po vložení 4 denního embria,18.11. a dnes jsem zkoušela test a negativní :cry:,myslíte, že ještě mám šanci?

Spíš ne. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital