Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na to abys přibrala a zvětšily se ti prsa tukem do sebe nemusíš cpát chemii. Dej si něco dobrého k jídlu. ![]()
Taky mám jen „dvě borůvky pod kobercem“ a žádná antiko, kterou jsem brala různou 10 let, mi prsa nezvětšila.
Mám je pěkný až teď, když mám 15 kilo navrch
.
Hele, záleží na genetické výbavě
. Jám mám běžně „C“, a po HA mi ještě narostly
, a mám kamarádku, ta tam nikdy nic neměla, a ani HA jí nepomohla. Takže tak: kde nic není, ani smrt nebere
.
No spolehlivě naskočí prsa v těhotenství a pak při kojení
ale předpokládám že to teď nechceš, když uvažuješ o antikoncepci
jinak nevím, nemám zkušenost a rozhodně bych do hormonálních pilulek nešla jen kvůli tomu aby mi naskočily prsa ![]()
Já třeba zhubla po Cilestu, někdo po něm přibral, to je individuální.
Já to zkusila za mlada a nic, ani deko navíc a prsa taky nic
jo a brala jsem ji asi půl roku, teda né nijak pravidelně, občas jsem zapoměla, často.
@K-Black píše:
Já to zkusila za mlada a nic, ani deko navíc a prsa taky nic![]()
![]()
jo a brala jsem ji asi půl roku, teda né nijak pravidelně, občas jsem zapoměla, často.
Vetsi nepotrebujes ![]()
@Krkael píše:
Vetsi nepotrebujes
jsi milá
ale víš jak taky jsem někdy chtěla zažít dusit chlapa kozama, nebo ho jima fláknout ![]()
Na antikoncepci bych se vykašlala ale včera se tu probírala 5kg Nutella tak zkus tu ![]()
minisiston. úspěch zaručen - minimálně u mě, ale počítej s tím, že po ms vždycky zase splasknou
a chce to 2 velikosti podprsenek ![]()
@Almira-Alm píše:
Na antikoncepci bych se vykašlala ale včera se tu probírala 5kg Nutella tak zkus tu
taky nefunguje
leda si ji nějak narvat do kozenky ![]()
@K-Black píše:
jsi miláale víš jak taky jsem někdy chtěla zažít dusit chlapa kozama, nebo ho jima fláknout
Jestli jde jen o to mlácení a udušení, pořiď si fešnou šálu, konce naplň něčím kovovým a máš vystaraný… ![]()
Zdravím
Předem se omlouvám za anonymitu, ale pochopte

Předem moc děkuju 
Prosím, chci se zeptat, zda Vám nějaká antikoncepce aspoň trochu zvětšila prsa, popř. jakou byste vy samy doporučily. Nikdy jsem žádnou nebrala, protože mám i menší poprsí, tak bych i kvůli tomu chtěla něco vyzkoušet + by mi ani nevadilo pár kil navíc