Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky. Mám problém. 6.7. jsem měla KET, po pár dnech mě začalo bolet podbříško, ale nic hroznýho..jako bych to měla dostat. Pak jsem byla nafouklá několik dnů a jakoby mě pálilo břicho že jsem ani spát nemohla. Dnes nebo zítra bych to měla dostat. Nemám žádné špinění, akorát sem tam pobolívání v podbříšku a pocit že to dostanu co nevidět. Ale včera večer jsem se na záchodě zděsila! Začala jsem čůrat jasně růžovou moč! Nemám žádný pálení, žádný bolesti…A vůbec nevím co mám dělat. Komu zavolat? Jestli do CARu doktorce…Nebo rovnou na urologii at se na mě podívaj. Mám endometriozu, tak si taky říkám, jestli to nemůže být tím. Napište, jestli jste se nesetkali s něčím podobným. Díky moc!
Ahoj,zřejmě to může mít různé příčiny,mě když se tohle přihodilo,tak sem se taky vyděsila,zašla sem k obvodní,ta mě poslala na urologii a zjistili že mám ledvinové kameny.
Ahojky. Díky. Právě že to může může být cokoliv a jelikož jsem po KET, tak radši ihned zavolám doktorce. Nikdy se mi tohle nestalo a ani jsem nikdy neměla problémy se zánětem močových cest atd.
ahoj,můžeš mít zánět močových cest,mazej k doktorovi,já to měla vloni před OPU,dostala jsem ATB a po ET se mi to vrátilo a znova ATB
Ahojky jak si dopadla u doktorky ? Co KET povedl se ?
Ahojky. Nakonec to byl planej poplach. Asi jsem měla jenom tak divně zabarvenou moč, protože u doktorky to bylo uplně čistý bez známky krve. NO KET.nevím jestli to mám psát…dopadlo to úspěšně…ale radovala jsem se pouhých 14 dní..po prvním ultrazvuku už mi do smíchu nebylo. Špatně se to vyvíjí, takže jdu zítra na revizi a vezmou mě to. To je život…