Po kojení chroptí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
27.2.13 10:50

@Lerista
Ja bych to chrochtani tak neresila, kdyby se nekroutila, nenadavovala a nebrecela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.13 10:57

@randr mliko občas může vyletet nosem i nám se někdy stane, ze jídlo vleti tam, kam nemá. nekrouti se jen proto, ze má bolave bříško? Možná bych zkusila snížit trochu dávku mlika a dodrzovt interval v kojeni, třeba by tolik neblila. Zkus taky kapky sab simplex nebo babycalm, některým dětem pomůžou. Může Mit jen nafoukle bříško, pr Dy a byt přecpana. Pak když tlačí, vyletí ji mliko vrchem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.2.13 11:58
@randr píše:
@Lerista
Ja bych to chrochtani tak neresila, kdyby se nekroutila, nenadavovala a nebrecela :(

no tak kdyz se ti to nezda tak je asi idealni vyhledat nejakyho odbornika…my ji tady pres net stejne nepomuzem. a jak na tom je vis nejlip ty sama.
ja z toho co pises bych vsadila na to ze se prejida a pak ji to tlaci…tak se krouti rve ublinkava a chropti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
27.2.13 13:40

@mikitaa

a jak to mám zařídit, aby se nepřejídala? Podle tabulek by měla vypít max75ml, pije tak 80-110. To jí mám násilím odcucnout? To bude strašně řvát 8o jinak intervaly dodržuju po třech hodinách, v noci 4-5, podle toho kolik vypije. Ale když si řekne po dvou hodinách, tak jí dám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.13 13:43

Neres to, časem se to upraví. Jsou proste některý děcka takovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.2.13 14:13
@randr píše:
@mikitaaa jak to mám zařídit, aby se nepřejídala? Podle tabulek by měla vypít max75ml, pije tak 80-110. To jí mám násilím odcucnout? To bude strašně řvát 8o jinak intervaly dodržuju po třech hodinách, v noci 4-5, podle toho kolik vypije. Ale když si řekne po dvou hodinách, tak jí dám :nevim:

holt musis pockat…moje dite dokud bylo kojeny se preziralo a blilo a blilo…upravilo se to az s prvnima prikrmama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.3.18 09:22

@randr ahojky mám podobný problem, mám 5 tydeniho kluka a po kojení tak hodinu klidně dvě chropti, kroutí se, mručí… musím ho houpat ve zvýšené poloze, občas si i ublinkne, usne maximálně za ty dvě hodiny nejdříve a pak spí třeba další dvě… myslíte že je to normální? A mám ho budit na další kojení když sotva usnul? Je mi ho hrozně líto když ho nechám ležet tak brečí… doktorka nám řekla jen mořskou vodu do nosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí