Po porodu hrozné chutě na sladké, co s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já to třeba řešila tak, že jsem si dala bílý jogurt, osladila ho sladidlem (stévií v kapičkách), do toho oříšky a ovoce. Nebo prostě dát si něco zdravého sladkého - a ideálně aby to obsahovalo bílkoviny a vlákninu, ať to i zasytí. Nebo jsem si třeba dávala čokoládový protein.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to mela minule pri kojeni, taky ze jsem dost ztloustla
nejvic mi chutnal Lactavit (nejaky suseny napoj pro kojici matky z dm), zrala jsem ho lzici ![]()
Pak jsem si teda vydtela vyvazeny jidelnicek a stacila mi jedna susena merunka do jogurtu, zadne chute, a za 3 mesice 8 kilo dole. Nejak tak to planuju, ponevadz tohle tehotenstvi se teda mou vinou na me podepsalo
![]()
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková já teda se snažím jíst celkem kvalitně. Denně v podstatě vařím a sice ne úplně dietní jídla. Spíše takovou klasickou českou kuchyni, ale odlehčenou. Čaj, kafe nesladím, sladké limonády nepiji. Alkohol a sladkou limonádu fakt výjimečně. Ale jak mám něco sladkého po ruce tak to sežeru. No holt chce tělo tu energii
já chci znovu teď těhotnět, takže to určitě nezhubnu
akorát jsem po spontánním potratu a přibrala jsem za měsíc dvě kila, to bylo fakt sladké a sladké na ty nervy a teď už je teda mám pryč. Já doufám, že až se jednou vyspím tak ty chutě přejdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
A co takto se ovladnout a nedat si to?Ostatne, kdyz se to nekoupi, tak clovek nemuze do sebe cpat tabulky cokolady, takze alfa omega nic takoveho nekupovat. Jak jednoduche.
Svatá pravda. Je to těžký. Vyloženě tabulkovou čokoládu nebo větrník není nutné konzumovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Svatá pravda. Je to těžký. Vyloženě tabulkovou čokoládu nebo větrník není nutné konzumovat.
Ja bych rekla, ze asi nejjednodussi reseni je to vubec nekupovat. Pak na cloveka muzou chodit chute jake chteji, ale co neni doma, to se neda snist.
Jinak, jak se hodne radi, ze kdyz ma clovek chut na cokoladu, tak at si da jablicko nebo jogurt… mno, ja kdyz mam chut na neco konkretniho typu cokolada, tak mi to jablko nepomuze. Co jsem si ale vsimla je, ze kdyz clovek mesic nezere zadne sladke, tak na to prestane mit chut. A logicky naopak, cim vice toho ji, tim vetsi ma na to chut. Nekde jsem cetla, ze cukr je navykovejsi nez kokain.
Pobavila mne studie na potkanech, kde nabizeli potkanum kokain v roztoku a cukrovy roztok. Potkani jeli po cukrove vode. A dokonce i ti potkani, kterym byla predtim vypestovana zavislost na kokainu se obratem preorientovali na sladkou vodu.
Cukr je svinsto damy. Nejezte to. Cim mene toho budete konzumovat, tim mensi na to budeme mit chut. Nejlepe nejist cukr zadny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit