Po porodu vedle klitorisu asi srolovaná kůže? Napraví se to?

Anonymní
31.1.24 01:19

Po porodu vedle klitorisu asi srolovaná kůže? Napraví se to?

Zdravím Vás děvčata, jdu si pro radu, jsem už v koncích. Jsem měsíc po porodu a dnes jsem se při holení lekla. Nevím jak to popsat.. Těsně u klitorisu mám asi vytahanou kůži? Je to stejně vedle jako klito. Dá se říct, že je to o něj opřené :lol: když si celý spodek jakoby natáhnu do stran, zmizí to, ale když to zas je v původním stavu, je to strašně vidět a i cítit po hmatu. Nebolí to. Je to na jedné straně a na té samé straně i trošku vytahlý pysk. Rodila jsem přirozeně. Ma někdo zkušenost? Zmizí to a nebo to už tak zůstane? Jsem z toho strašně nešťastná.. Děkuji za jakékoliv reakce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15197
31.1.24 05:48

Tvoje problémy a kuvajtskou naftu.. Fakt řešíš měsíc po porodu jak vypadá pipka? I kdyby ti to zůstalo tak co? Porodila jsi dítě. už nikdy nebude přesně taková, jako před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22972
31.1.24 06:05

:roll: tak plastika, když s tím nemuzes žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
31.1.24 06:55
@Anonymní píše:
Zdravím Vás děvčata, jdu si pro radu, jsem už v koncích. Jsem měsíc po porodu a dnes jsem se při holení lekla. Nevím jak to popsat.. Těsně u klitorisu mám asi vytahanou kůži? Je to stejně vedle jako klito. Dá se říct, že je to o něj opřené :lol: když si celý spodek jakoby natáhnu do stran, zmizí to, ale když to zas je v původním stavu, je to strašně vidět a i cítit po hmatu. Nebolí to. Je to na jedné straně a na té samé straně i trošku vytahlý pysk. Rodila jsem přirozeně. Ma někdo zkušenost? Zmizí to a nebo to už tak zůstane? Jsem z toho strašně nešťastná.. Děkuji za jakékoliv reakce :srdce:

Měsíc po porodu to určitě nebude vypadat stejně jako před těhotenstvím. Řešila bych to na kontrole po šestinedělí, doktor ti k tomu určitě řekne víc, než my tady na emiminu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
31.1.24 07:11

Holky to jsou reakce :roll:.

Samozřejmě porodem mohlo dojít ke změnám, zda budou vratné či nevratné ti nikdo bohužel nyní neřekne, určitě tam ale je předpoklad, že se to může změnit, zmírnit a vzhled se zlepší.

Jinak ale mají holky pravdu v tom, že porod je opravdu náročná věc a nic není jako dřív, je potřeba se s tím sžít a smířit. A připravit se třeba i na to, že to tak zůstane.

Nejsi o nic méně žena, i když to není takové, jako dřív… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.24 08:33

@Gituš Děkuji za odpověď a podporu :hug: Vím, ze porod není jen tak a určitě se něco změní, ale tohle jsem nečekala a jsem z toho nesvá. Jen jsem chtěla vědět zda s tím má zkušenost apod. Asi vstali špatnou nohou a kopou okolo sebe.

• Citovat
  • Upravit
72725
31.1.24 09:35
@Anonymní píše:
@Gituš Děkuji za odpověď a podporu :hug: Vím, ze porod není jen tak a určitě se něco změní, ale tohle jsem nečekala a jsem z toho nesvá. Jen jsem chtěla vědět zda s tím má zkušenost apod. Asi vstali špatnou nohou a kopou okolo sebe.

Na kontrole to res s Dr. Měsíc po porodu je ještě moc brzo na hodnocení změn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky