Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, přiznám se, že nemám (naštěstí) s vrtáním zubů velké zkušennosti, ale opravdu mě zaskočilo, že mě po vrtání nebolí zub, ale tvář. Mám v ní vyloženě díru tak 1,5cm širokou a bolí to jak svině, nemůžu ani pořádně mluvit. Je to má druhá plomba, takže opravdu nevím
To je normální?
Normální
neřekla bych
skrz to doufám není
ne promiň, ale když jsi napsala díru…chápu to asi jako odřenou tvář zevnitř? ![]()
Tak mi mořádně se stane ře ujede, ale když kouká co dělá je z toho jen malej šrámek, tohle by jsi musela při vrtání cítit
A měla jsi injekci? Není to od ní? Mě po zákroku většinou bolí vpich po injekci několik dnů. Minule mi doktorka napíchla žilku a i když to hned stlačila prstem, aby to neteklo, tak jsem měla pak z vnějšku na tváři modřinu.
No normální mi to nepřijde, a to já bohužel s vrtáním zubů zkušenosti mám.
Normální to není, asi mu ujela ruka. Měla jsem takhle díru v jazyku ![]()
Přítel byl minulý týden u zubaře a vrátil se s dost odřeným jazykem, takže zubařce musela uklouznout ruka. Tam to nezjistil, jelikož měl injekci, takže to ani necítil. Já osobně bych něco jí řekla
Měla jsem injekci. Dokonce dvě. A ke všemu jsem před hodinou z hrůzou zjistila, že mi vyrtala úplně jiný zub. Jsem naprosto hotová. Vůbec nechápu. Po obědě jí zavolám…My jedem v neděli na vodu. Zub mě bolí jak blázen a ona mi vyvrtá osmičku místo pětky…
@Paoloska píše:
Měla jsem injekci. Dokonce dvě. A ke všemu jsem před hodinou z hrůzou zjistila, že mi vyrtala úplně jiný zub. Jsem naprosto hotová. Vůbec nechápu. Po obědě jí zavolám…My jedem v neděli na vodu. Zub mě bolí jak blázen a ona mi vyvrtá osmičku místo pětky…
to nevypadá na zubaře kterému bych se chtěla dostat pod ruku
![]()
Nekousla jsi se do tváře když jsi měla umrtvenou pusu? Mě se to stalo se rtem, dostala jsem 2 injekce a šla si sednou do čekárny než začnou působit a když jsem se vrátila, měla jsem pěknou tržnou ránu na rtu, že mi to zubař chtěl i šít
prostě jsem se nevědomky kousla ![]()
@T.Hololinka Ne, to určitě ne. Teda nevim, ale mezi vrtáním jsem plivala plno krve, to asi nebylo ze zubu, nebo jo? Holky, já se bolestí zblázním. Už to přišlo k sobě. Tvář bolí jak čert, k tomu ten nespravený zub, kvůli kterýmu jsem tam šla…normálně bych brečela, jak mě to štve.