Po vrtání zubu díra ve tváři?

9997
4.7.13 10:30

Po vrtání zubu díra ve tváři???

Ahoj holky, přiznám se, že nemám (naštěstí) s vrtáním zubů velké zkušennosti, ale opravdu mě zaskočilo, že mě po vrtání nebolí zub, ale tvář. Mám v ní vyloženě díru tak 1,5cm širokou a bolí to jak svině, nemůžu ani pořádně mluvit. Je to má druhá plomba, takže opravdu nevím :nevim: To je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
4.7.13 10:32

Normální 8o 8o 8o neřekla bych :cert: skrz to doufám není :lol: ne promiň, ale když jsi napsala díru…chápu to asi jako odřenou tvář zevnitř? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.7.13 10:33

Tak normální to není, to mu trochu ujela ruka ufff 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
4.7.13 10:35

8o 8o To se mi teda ještě nestalo a to chodím k zubaři dost často :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.7.13 10:36

Jak díra? 8o To určitě normální není, vrtá se zub a né tvář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
4.7.13 10:37

Tak mi mořádně se stane ře ujede, ale když kouká co dělá je z toho jen malej šrámek, tohle by jsi musela při vrtání cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 10:38

A měla jsi injekci? Není to od ní? Mě po zákroku většinou bolí vpich po injekci několik dnů. Minule mi doktorka napíchla žilku a i když to hned stlačila prstem, aby to neteklo, tak jsem měla pak z vnějšku na tváři modřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
4.7.13 10:42

No normální mi to nepřijde, a to já bohužel s vrtáním zubů zkušenosti mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.7.13 10:44

Normální to není, asi mu ujela ruka. Měla jsem takhle díru v jazyku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.7.13 10:52

Dej si nanuka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.7.13 11:10

Přítel byl minulý týden u zubaře a vrátil se s dost odřeným jazykem, takže zubařce musela uklouznout ruka. Tam to nezjistil, jelikož měl injekci, takže to ani necítil. Já osobně bych něco jí řekla

• Citovat
  • Upravit
9997
4.7.13 11:32

Měla jsem injekci. Dokonce dvě. A ke všemu jsem před hodinou z hrůzou zjistila, že mi vyrtala úplně jiný zub. Jsem naprosto hotová. Vůbec nechápu. Po obědě jí zavolám…My jedem v neděli na vodu. Zub mě bolí jak blázen a ona mi vyvrtá osmičku místo pětky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.7.13 11:39
@Paoloska píše:
Měla jsem injekci. Dokonce dvě. A ke všemu jsem před hodinou z hrůzou zjistila, že mi vyrtala úplně jiný zub. Jsem naprosto hotová. Vůbec nechápu. Po obědě jí zavolám…My jedem v neděli na vodu. Zub mě bolí jak blázen a ona mi vyvrtá osmičku místo pětky…

8o 8o 8o to nevypadá na zubaře kterému bych se chtěla dostat pod ruku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
4.7.13 12:42

Nekousla jsi se do tváře když jsi měla umrtvenou pusu? Mě se to stalo se rtem, dostala jsem 2 injekce a šla si sednou do čekárny než začnou působit a když jsem se vrátila, měla jsem pěknou tržnou ránu na rtu, že mi to zubař chtěl i šít :mrgreen: prostě jsem se nevědomky kousla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
4.7.13 13:02

@T.Hololinka Ne, to určitě ne. Teda nevim, ale mezi vrtáním jsem plivala plno krve, to asi nebylo ze zubu, nebo jo? Holky, já se bolestí zblázním. Už to přišlo k sobě. Tvář bolí jak čert, k tomu ten nespravený zub, kvůli kterýmu jsem tam šla…normálně bych brečela, jak mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.