Po vytržení osmičky :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
13.8.11 21:18

Ale já jsem to šitý neměla, tak nevím, jestli se to hojí stejně, já jsem tam měla jen obr díru :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
13.8.11 21:54
Zebra píše:
Ale já jsem to šitý neměla, tak nevím, jestli se to hojí stejně, já jsem tam měla jen obr díru :-?

Dekuju za odpoved :-) .a ja si dnes koupila ustni vodu, asi ji nemam pouzivat, ze? Mam tam jakoby neco cerneho, mozna ta srazena krev,ale dost to boli..nevim teda :nevim: jestli pouzivat, nebo nepouzivat ustni vodu, si rikam, ze se to hezky procisti a ono to je nakonec spatne :zed: Uvidim v utery na kontrole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
13.8.11 22:26
Lo píše:
spaagetka píše:
Ledovat, ledovat a ledovat :pankac: Před Vánocema jsem si masochisticky nechala vytrhnout 3 osmy(z toho dvě byly na stomatochirurgii :poblion: ), dvě byly se šitím, jedna jen vytržená. Zvládla jsem to o ibalginech a ledových obkladech. Vyplachovat jsem nesměla, hlavně ne heřmánkem, páč ten hodně vysušuje. Corsodyl mi dovolili jen první 3 dny, když jsem nemohla čistit.Hlavně nic nevycucávej z tý díry, hrozí pak, že se ti udělá tzv. suché lůžko a to je teprve hukot :zed: Pobolívalo to tak týden(první 3 dny teda dost, ale ten pátej den už jsem otevřela pusu na rohlík :mrgreen: Jakmile začne pobolívat, dej ledovej obklad(dobrý jsou ty gelový polštářky, co dáš do mrazáku :wink: )
Prosim, jak se projevuje to suche luzko? A vypada to nejak? Mam na nej podezreni :cert: :-(

Já ho naštěstí neměla, ale brácha jo, zkrátka vypláchnul tu krev, co v díře zůstala. Bolesti děsný, prý kam se hrabalo to po vytržení, začalo to hnisat, chodil na vyškrabávání toho hnusu a bral 2 týdny antibiotika. Díra se mu zatím nezarostla, dáseň se sice zatáhla, ale má tam pořád důlek :nevim: Jestli jsi na pochybách, tak jdi hned k doktoru, klidně na pohotovost, čím dřív, tím líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.8.11 07:15
Lo píše:
Zebra píše:
Ale já jsem to šitý neměla, tak nevím, jestli se to hojí stejně, já jsem tam měla jen obr díru :-?
Dekuju za odpoved :-) .a ja si dnes koupila ustni vodu, asi ji nemam pouzivat, ze? Mam tam jakoby neco cerneho, mozna ta srazena krev,ale dost to boli..nevim teda :nevim: jestli pouzivat, nebo nepouzivat ustni vodu, si rikam, ze se to hezky procisti a ono to je nakonec spatne :zed: Uvidim v utery na kontrole :-)

Já jsem vyplachovala tu ránu naředěným listerinem až tam bylo to suchý lůžko, jinak jsem neměla. Takže raději počkej a zítra zavolej doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.8.11 14:40

Holky, no uvidíme, každopádně se zubař odkládá na neurčito, těhu se mi včera potvrdilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.8.11 15:05

Tak to gratuluji!! :kytka:
A zuby ať vydrží v celku, bez bolestí a otravných zákroků! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.8.11 15:24
Hanulínek píše:
Tak to gratuluji!! :kytka:
A zuby ať vydrží v celku, bez bolestí a otravných zákroků! :mavam:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
17.8.11 20:47
Pettulle píše:
Holky, no uvidíme, každopádně se zubař odkládá na neurčito, těhu se mi včera potvrdilo :mrgreen:

No gratuluju, dilema vyřešeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.8.11 08:41

Špagetko děkuju, no vyřešeno, odloženo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
18.8.11 11:55
Pettulle píše:
Holky, no uvidíme, každopádně se zubař odkládá na neurčito, těhu se mi včera potvrdilo :mrgreen:

Gratuluju :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.8.11 19:38
Lo píše:
Pettulle píše:
Gratuluju :-) :palec:

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina123456
24.11.11 17:29

Dobrý den chtěla bych se zeptat,bolí výplach po vytržení zubů? Čeká mě to protože mě 6 den ta díra bolí tak ať vím do čeho jdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2390
24.4.13 15:29

Tak dnes mi vytrhly osmičku a chci se zeptat. Kdy začít vyplachovat a čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.4.13 15:33
@kissi píše:
Tak dnes mi vytrhly osmičku a chci se zeptat. Kdy začít vyplachovat a čím?

mela jsem nedavno. Jak jsem prisla dom, zacala jsem potirat Herbadentem , proplachovala jsem sem tam pusu salvejovym „cajem“
Obesla jsem se bez analgetik, v pripade hornich osmicek i bez ledovani (u spodni mi rezali dasen tak t bylo vic maso)
Rychle zahojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
24.4.13 15:36
@kissi píše:
Tak dnes mi vytrhly osmičku a chci se zeptat. Kdy začít vyplachovat a čím?

s vyplachováním tak dva dny počkej, mě vytrhli moudráka před rokem a doktor mi říkal, že se mi na tý díře udělala taková krevní zátka, která brání vniknutí „bordelu“ a ať si to aspoň 2 dny nevyplachuju… zuby si vyčisti, ale pozor na tu díru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty