Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jee to mas uplne stejný termín jak já..
Ale já teda nakonec do prahy nechtela a budu rodit v Kladne..
tina b- ja myslim, ze by to mohlo jit- s tema navstevama. Ja jsem tam pred par lety mela nadstandart jednoluzak a manzel tam travil velkou cast dne a odchazel hodne pozde- nebyl problem. Radsi se ale zeptej sester. A ted jsem tam byla pred dvema mesici, taky jsem si planovala jednoluzak, ale byl silenej natresk
, nakonec jsem chytla aspon ten dvouluzkovej a tam musej byt navstevy na chodbe (prestoze se ty dve maminky dohodnou, ze by jim to na pokoji nevadilo
). Jo a ty jednoluzaky jsou myslim dvojiho typu- i dvoji ceny- rozdil je v tom, ze ty jedny ma zamluveny Meda a pokud je volno, muzou ho vyuzit i pacientky porodnice, ale jakmile se objevi nekdo z Medy, musej mu misto uvolnit, takze je to trochu risk- tak pozor na to.
P.S. Jo a to jidlo navic taky doporucuju, at se mas cim dopucnout ![]()
Hodne stesti, holky ![]()
Kaca007 píše:
tina b- ja myslim, ze by to mohlo jit- s tema navstevama. Ja jsem tam pred par lety mela nadstandart jednoluzak a manzel tam travil velkou cast dne a odchazel hodne pozde- nebyl problem. Radsi se ale zeptej sester. A ted jsem tam byla pred dvema mesici, taky jsem si planovala jednoluzak, ale byl silenej natresk, nakonec jsem chytla aspon ten dvouluzkovej a tam musej byt navstevy na chodbe (prestoze se ty dve maminky dohodnou, ze by jim to na pokoji nevadilo
). Jo a ty jednoluzaky jsou myslim dvojiho typu- i dvoji ceny- rozdil je v tom, ze ty jedny ma zamluveny Meda a pokud je volno, muzou ho vyuzit i pacientky porodnice, ale jakmile se objevi nekdo z Medy, musej mu misto uvolnit, takze je to trochu risk- tak pozor na to.
Já vím,jsem blbka,ale co to ta meda je?Jako mám to v průkazu,ale bůh ví…
a nevíte jak to chodí s malými dětmi?Můžou normálně na návštěvy za miminkem?
MOje fenka taky beze mě byla jen pár hodin a kdžy jsem šla rodit prvního syna byla vytrénovaná v thěu jsem dost ležela v nemocnici nesla to šptně nejedla apod…kdžy jsem přijela z porodnice chvíli se mnou nemluvila ale pak dobrý
Veroniko- Meda je soukromy zarizeni, ktery sidli ve stejny budove (jdes kolem jejich dveri, kdyz jdes zadnim vchodem do porodky), pronajimaj si tam pro svy pacientky pokoje a saly ci co…mam dojem, ze se to tyka toho levnejsiho jednoluzaku..
Deti na navstevy muzou ![]()
Kaca007 píše:
Veroniko- Meda je soukromy zarizeni, ktery sidli ve stejny budove (jdes kolem jejich dveri, kdyz jdes zadnim vchodem do porodky), pronajimaj si tam pro svy pacientky pokoje a saly ci co…mam dojem, ze se to tyka toho levnejsiho jednoluzaku..
Deti na navstevy muzou
Já totiž chodím na gyndu do Bohnic-poliklinika Mazurská,a jen vím,že to Meda je na razítku dr. a na ultrazvukových fotkách…No ještě že tak,ten dražší nechci ![]()
jo tys chtela asi ten dvouluzak vlastne…tak to te Meda nemusi zajimat
Hele ale klidne se tam muzes pred porodem jit na oddeleni mrknout ![]()
Díky. No o Medě já vím, ale když jsme byli na exkurzi, tak nám PA říkala, že Meda je za 800 a ty druhé jednolůžáky za 1200, ale pak jsme měli doktorku na nějaké téma a ta to říkala obráceně, přitom jsme byli spojení s nějakou druhou skupinou a ty to říkaly jako ta doktorka - tj. Meda 1200 a ten druhý 800. Tak já teda nevím. Je fakt, že ten od Medy se mi moc nelíbí, navíc při vědomí toho, že by to člověk musel uvolnit… (ale zas má svojí koupelnu, tak jsem si říkala, že ta doktorka bude mít pravdu). Tak to se fakt musím zeptat.
ppalea píše:
Jee to mas uplne stejný termín jak já..Ale já teda nakonec do prahy nechtela a budu rodit v Kladne..
Jee, to je škoda, já bych tady chtěla poznat někoho, kdo tam pak bude jako já.
Kaca007 píše:
P.S. Jo a to jidlo navic taky doporucuju, at se mas cim dopucnout
Hodne stesti, holky
A můžeš mi poradit, jaké jídlo např. Já nemám představu, co bych si tam s sebou vezla.
Tak náš hafan, můj pobyt v porodnici přežil. Já jsem měla tolik starostí a byla tak šíleně nevyspalá, že jsem si na něj vzpomněla velmi málo.
Ono celkově mi bylo jedno, co se děje doma.
Pes byl hodnější, nehrál si, nebral věci, více spal. Nebyl ve své kůži. Jak jsem přišla po 4 dnech. Neskákal radostí, jak to běžně dělává, jen se ke mně tisknul a tiše kňučel. První 2 dny se ode mně nehnul, ale ve své formě byl hned. Hned jak jsme přišli domů, tak jsme mu nechali Davida pořádně očichat.
Teď, po 5-ti měsících bere hračky, sundává mu z nohou bačkůrky a hlídá. Když malý brečí, sedne si k němu a čeká, až někdo přijde.
Myslím, že to tvý psi zvládnou lép, než si myslíš.