Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chtěla vždy 3. Dvě po sobě a jedno s odstupem, to se povedlo, ale když tomu třetímu byl rok a půl, řekli jsme si, že přece nemůže být sám
Za týden máme termín porodu čtvrtého ![]()
Holky 16 a 13,5. Kluk 3roky a mimi by mělo být také kluk ![]()
Jako mládě jsem rikavala 5, pak když jsem se vdala říkali jsme si budeme mít jedno, to stačí. Nějak se povedlo, že máme 3 a blízko sebe, že to byl až šok, třetí bylo už přes čáru, ale vnitřně se pocity nějak u mě zmenily. Klidně bych ještě jedno, ale manžel už kategoricky odmítá, názor urcite nezmění, takže naší trojkou skoncime.
Hlavni pro nas je vychovat je, dat jim možnost studovat, cestovat poznávat svet.
Přála jsem si 3děti, víc holčičky než kluky. Mám dvě úžasné dcery a jsem za ně moc šťastná, třetí už nebude… věk, peníze, velikost bytu atd.,ale mám ještě nevlastního syna, takže vlastně splněno ![]()
Děti jsem vždycky chtěla, nejlíp 3 a rozhodně prvního kluka…Naštěstí partner chce taky 3děti
a i toho kluka
!
Tedˇ máme dvě nádherné holčičky a kluk snad brzy přibude!
No, pokud to bude opět holčinka, tak to rozhodně vadit nebude
!!!
Chtěla jsem vždy minimálně 3 děti. Mám jich 6 a jsme všichni spokojení
.
@Martrich Jak jsem psala, neplánujeme. Teď momentálně neplánujeme nic… Třeba je tohle poslední, třeba taky ne. Kdo ví ![]()
A zvládat se to dá. Není to nic, co by nešlo. Ale uznávám, jsem v tom 24hod denně, 7 dní v týdnu. Když si člověk zajede systém, není to nic složitého. Občas to je náročné, to ano, ale nic, co by nás položilo ![]()
Kolik jsem jich valstně chtěla, to ani nevím, ale, že mi jedno umře(kluk) ve svých 11letech na rakovinu, to jsem opravdu nečekala
Zbyly mi tedy 2 holky, které jsou od sebe vzdálené 25let
@smutná máma píše:
Kolik jsem jich valstně chtěla, to ani nevím, ale, že mi jedno umře(kluk) ve svých 11letech na rakovinu, to jsem opravdu nečekalaZbyly mi tedy 2 holky, které jsou od sebe vzdálené 25let
Mrzí mě to
. S tímhle se člověk asi nikdy úplně nesrovná. Přeju hodně sil ![]()
@Marťanka.n já taky 4, manžel 2, tedy kompromis na 3, což snad nastane v lednu
Bohužel u nás je situace taková, že to 4. neprojde :/ Už i to 3. nebylo úplně jednoduché „prosadit“ vzhledem k okolnostem. Ale s těmi třemi si přijdu vcelku kompletní, takže aspoň tak ![]()
Jinak kdyby bylo na mě a měla jsem i podobně založeného chlapa, klidně si pořídím i Fragolinu smečku
(ve vedlejší vsi je paní s pěti dětma a pokaždý, když jedu kolem, tak si připadám jak břídil a tiše jí v dobrém závidím
)
@Anna766 Není co obdivovat. Chtěli jsme to, máme to
Ale děkuju ![]()
Já jsem vždy chtěla 3. Zatím máme jedno a připadá mi, ze další nemůžu zvládnout
alw rozhodne pribudou dalsi. manžel od začátku tvrdí, ze chce děti 8.
@fragola píše:
@Anna766 Není co obdivovat. Chtěli jsme to, máme toAle děkuju
Ale jo je
babička porodila 10 dětí a taky jsem jí velmi obdivovala(a milovala). ![]()