Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka Tak zřejmě záleží i na místě bydliště, protože v našem okolí je maminek s více než 3 dětmi celkem dost a 3 nejsou žádná rarita
![]()
Já chtěla vždycky 3 děti- proč, to opravdu netuším
. Nějak intuitivně a celý život jsem si za tím šla. Byl to můj sen a ten mám nyní splněn. ![]()
My máme jedno-holčičku. Přítel by chtěl, ještě jedno(nejlíp kluka) a strop. Já chci 3,tak uvidíme po druhém až se zadaří. Jinak nám babička věštila jehlou na niti, tak nám oběma vyšli 3 děti a to holka a dva kluci, tak uvidíme jestli to vyvěštila správně ![]()
@pe-terka děkuji, máme chlapečka a narodil se v půlce června
Měla jsem v plánu 2 a manžel 3. A nakonec máme 4 báječné děti:)..pěkný večer. ![]()
Počet dětí jsem neplánovala jako náctiletá, ani později. Ani do manželství jsme nešli s tím, že budeme mít tolik a tolik dětí. Ta touha po dětech přišla postupně, neplníme plán, který jsme si nalajnovali
Máme devět dětí a desáté přibude v lednu ![]()
@Lakynka @Talitha Máte pravdu holky, znám i maminky s šesti sedmi dětma ze svého okolí. Nicméně statisticky na jednu českou ženu připadá tuším 1,5 dítěte a z toho vycházím.
@tezi taky chválím kočárek ![]()
Tady u nás je jak hodně jedináčků, tak vícedětných rodin.
Myslim že na Fragolu tu nemáme žádná, nebo málokterá. ![]()
@fragola Více takových, ať jako národ nevymřeme ![]()
Já prvně nechtěla žádné, potom když jsem neplánovaně otěhotněla, tak jsem hned po porodu věděla, že bych jednou chtěla děti tři. A máme čtyři, takže jsme tak nějak plus mínus dodrželi plán ![]()
@Křupka1 Jestli vypadáš jako já- na 18, pak se nedivím a skoro každý den vzniká úsměvná situace. Smíchu není přeci nikdy dost ![]()
@fragola Občas tu na Tebe narazím a říkám si- jééje, další miminko
. Jsi dobrá, jak to zvládáš. ještě takhle děti brzy po sobě
. Ale úplně Tě chápu, protože radost a láska opravdu roste s počtem dětí
. Přeji pohodové těhotenství ![]()
@Talitha píše:
Se divím, že tu přispívá tolik lidí s tolika dětma, i když statisticky se vymykají a měly by tu být příspěvky lidí s jedním, dvěma dětmi.
Presne to me napadlo, jak to ctu.
Ja vždy chtela dvě- kluka a holku, manžel jedno. Mame dvojčátka-holky a oba sme si jistí, ze je už splneno ![]()