Početí dvojčat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
5.3.17 22:08
@pe-terka píše:
Tak já vidím rozdíl snad jen u toho auta, do běžných aut (pokud vím) tři děti nacpeš, čtyři už ne. Ale jinak ti ty náklady stoupají lineárně, jestli je dítě třetí nebo čtvrté v pořadí už je fuk.

No právě že ty tři děti v sedačkách do běžných aut nenacpeš, pokud je nemáš věkově hodně od sebe nebo nechceš jít do varianty dítě od tří let na podsedák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 22:09

@fragola ano zazrak, ale kdyz mate tolik deti tak jestli jich mate 7 nebo 9,to uz mate mikrobus, nebo soukromou linku :P

Příspěvek upraven 05.03.17 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:10
@fragola píše:
@Lilikaspi Tak tu mám 2,5 leté zázraky, no… Taky jsme je neplánovali po 7 dětech. Mysleli jsme, že bude jedno ;)

no vidíš, a znovu jste to riskli, dokonce už 2× :lol: Jste nezmaři :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.17 22:12

@Lilikaspi 8 nebo 9… 7 už jsme před dvojčaty měli ;)

@pe-terka Vidíš, že až tak moc dvojčata nehrozí 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:14
@Svistice píše:
No právě že ty tři děti v sedačkách do běžných aut nenacpeš, pokud je nemáš věkově hodně od sebe nebo nechceš jít do varianty dítě od tří let na podsedák.

Tak jedině chvíli počkat, až ty dvě starší trochu odrostou a bude jim stačit bobek. Nebo aspoň kombinace bobek a dvě sedačky :think: Jinak pokud by ani toto nešlo, tak se mi ještě stírá rozdíl mezi třetím či čtvrtým dítětem, v obou případech nutnost většího auta:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 22:16

@pe-terka pritel deti nema, ja po rozvodu rikala ze uz deti nechci, ale pak sem neplanovane otehotnela, syndrom mizejiciho dvojcete a druhemu prestalo tukat srdicko ve 13tt kdy se resilo ze spatne dopadl screening, pak sme rok nemohli otehotnet pak bylo biochemicke dvojcata jednovajecne a ted 6+4ttsnazim se nemyslet ze nas ceka screening to je pro me velkej bubak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:16
@fragola píše:
@Lilikaspi 8 nebo 9… 7 už jsme před dvojčaty měli ;)@pe-terka Vidíš, že až tak moc dvojčata nehrozí 8) :lol:

Jsi mladé děvče, nedráždi chřestýše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:20
@Lilikaspi píše:
@pe-terka pritel deti nema, ja po rozvodu rikala ze uz deti nechci, ale pak sem neplanovane otehotnela, syndrom mizejiciho dvojcete a druhemu prestalo tukat srdicko ve 13tt kdy se resilo ze spatne dopadl screening, pak sme rok nemohli otehotnet pak bylo biochemicke dvojcata jednovajecne a ted 6+4ttsnazim se nemyslet ze nas ceka screening to je pro me velkej bubak

já jsem v tomhle fatalista. Když vydrží, jsou s vysokou pravděpodobností zdravotně v pořádku :hug: Jasně, jsou to nervy, tomu rozumím. Ale zkus tomu osudu (přírodě) trochu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 22:21

@pe-terka to bude mit my, dcera je bez sedacky, syn na podsedaku a kdyz budou dvojcata tak nase auta nehrozi, pritel ma golfika, jako ve 4jsme taktak, ja mam bingo to je sice vetsi ale pro 5max a je ve spatne kondici, to sem ze srandy rekla ze bude muset vybourat verandu, kvuli kocarku, aby ji fakt nevyboural :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.3.17 22:23

@pe-terka Však já bych je brala i teď 8) Myslíš, že by mě napadlo, že je nechci? Nevzdala bych se ani kluků, kdyby byli jednovaječní bez přepážky, byť mi MUDr. navrhoval v začátku před potvrzením potrat. Na tohle bych asi neměla žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:23
@Lilikaspi píše:
@pe-terka to bude mit my, dcera je bez sedacky, syn na podsedaku a kdyz budou dvojcata tak nase auta nehrozi, pritel ma golfika, jako ve 4jsme taktak, ja mam bingo to je sice vetsi ale pro 5max a je ve spatne kondici, to sem ze srandy rekla ze bude muset vybourat verandu, kvuli kocarku, aby ji fakt nevyboural :think:

njn. Prodáte malá auta a koupíte mikrobus :lol: Anebo budete jezdit jako vagonky ve dvou autech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:24
@fragola píše:
@pe-terka Však já bych je brala i teď 8) Myslíš, že by mě napadlo, že je nechci? Nevzdala bych se ani kluků, kdyby byli jednovaječní bez přepážky, byť mi MUDr. navrhoval v začátku před potvrzením potrat. Na tohle bych asi neměla žaludek.

já vím :kytka: Je to od tebe krásný postoj a zasloužíš si uznání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 22:25

@pe-terka ono melo tezke vady, trisomii chromozomu 13 a18 obe vady neslucitelne se zivotem kdyz mi to rekli a udelali utz uz :srdce: netlouklo, je to geneticka vada kterou muze predat partner, snazim se byt pozitivni a nemyslet na to, snad sme smulu prolomili a byla to jen blba souhra okolnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.17 22:28
@Lilikaspi píše:
@pe-terka ono melo tezke vady, trisomii chromozomu 13 a18 obe vady neslucitelne se zivotem kdyz mi to rekli a udelali utz uz :srdce: netlouklo, je to geneticka vada kterou muze predat partner, snazim se byt pozitivni a nemyslet na to, snad sme smulu prolomili a byla to jen blba souhra okolnosti

ale ty nemocné plody odešly samy, ne? Jestli jsem to dobře pochopila…To by znamenalo, že si to příroda vyřešila sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.3.17 22:29

@pe-terka auta budeme muset doresit az se k pritelovi prestehujem, je to na vsivás takze auta budeme potrebovat dve, ale jedno budeme muset nafouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí