Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tabulku jsem si kdysi taky nasla a nesedi mi to podle ni, sestriny dve deti taky ne, kazdopadne jsme ve stejne situaci, mame kluka a jeste holcicku bychom k nemu chteli. Manzel mi rekl, at se s tim druhym klukem proste smirim a i to ma nejake vyhody i kdyz je pak zenska sama na tri chlapy
Hlavni je vzdycky to zdravi, ale kdyby to nejak ovlivnit slo, tak by to urcite chtela ovlivnit vetsina z nas, na takovych uvahach nic spatnyho neni.
Jsme nedavno potkali v obchode manzelovu kamosku z vejsky a ona nam normalne uplne vazne tvrdila, ze se nejak po sedmi letech v tele meni krev a ze si to clovek muze vypocitat podle toho… jako dospela zenska s titulem, hledela jsem na ni… Jako jo, vyslo jim, ze maji holcicku i kluka, ale to je uplne neuveritelny, cemu nektery lidi veri ![]()
@Bolly píše:
Mně přijde, když člověk něco hodně moc chce, tak se mu to nedostává. Moc jsem chtěla co nejrychleji otěhotnět a každý měsíc jsem se pozorovala, jestli se teda zadařilo či ne a ono ne a jak jsem se na to pozorování vykašlala a bylo mi to už jedno, tak jsem hned otěhotněla a to ještě z polohy na sedáka a čekáme holčičku, kterou jsem si moc přála
.
Taky si myslím, že když člověk moc chce, tak to není dáno. My chtěli od začátku holku, pokaždý jsme se nechali překvapit a dvakrát z toho byl kluk. U druhýho jsme v porodnici měli dokonce vymyšlený jméno jen pro holku a pro kluka, jen něco na výběr. Tak moc jsme chtěli holčičku. Takže půlka porodnice po narození našeho druhého kluka pomáhala vymyslet jméno
A když se do třetice zadařilo neplánovaně, málem jsem o miminko přišla, říkala jsem si panebože, jen ať je mimčo v pořádku a dokonce jsem se těšila na třetího kluka. Nakonec je z toho krásná zdravá holka
Příspěvek upraven 13.03.13 v 10:37
@ohýnek píše:
Mě to intimní nepříjde, přes počítač stejně nikdo nevidí jak to dělámale k věci, myslím že je to pitomost, ale švára říkal že když chceš holku, musíš zezadu
a holku mají
a on je farář, tomu bych věřila
můj strejda je sparťan a ten říká, že holka vpravo nahoře a kluk vlevo dole. A mají páreček, ale já bych mu nevěřila
![]()
@s-l-u-n-í-č-k-o haha a já mám zrovna kluka. Já se vešla do toho jednoho procenta
![]()
Ja byla pri poceti dcery tlusta bachyne, zrala jsem jako bachyne, sex byl cca obden, cili pred, pri i po ovulaci, poloha jen zezadu a rychlovky. ![]()
Tak u nás asi zabrala frekvence. U holek často a u kluka jeden náhodný a bylo to ![]()
@Ela1234 píše:
TAky jsem chtela moc holcicku a jeden znamy nam to spocital astrologicky - vhodne terminy k poceti holcicky a asi to vyslo
JEste teda nemam porozeno, ale 3× UZ ukazal devcatko…
JEste verim i metode dle Jonase-tez astrologicka, vygoogli si nekoho na netu, kdo ti to spocita-vetsinou to delaji ale za penize…
Jinak čins. kalendar a metoda dle vymeny krve po 7letech je nesmysl…
At se zadari.Ela
Musím se smát.
Tak čínský kalendář a metoda dle výměny krve je nesmysl, ale astrologický výpočty jsou fakt spolehlivý že?
všechno je to odhad 50 na 50… Co si chlap udělá to má. tečka.
@MaDoRaBe Hej tak to bych mela taky holku ![]()
Ja myslim, ze na to jdeme spatne, mely bychom tady resit jak na tom byli ti panove ne? Kdyz o tom rozhoduje ta jejich spermie, takze jdeme porovnavat naladu, vek, vysku, vahu a zamestnani ![]()
@Vladka23 juuu - dobrý kalendář - vyšlo mi to - podle kalendáře mám mít chlapečka a mám opravdu ho mám!!! to je super ![]()
@Kaculatko Vzdycky jel hned potom na kole na nadrazi a nasledne vlakem do prace.
Predtim byla noc a spal. ![]()
@ohýnek
čekám kluka, sex byl třikrát do měsíce a zezadu
tady snad nikdo nic neovlivní, buď ti tam chlap šoupne X nebo Y, tohle je zbytečná diskuze ![]()
@Kaculatko píše:
@MaDoRaBe Hej tak to bych mela taky holku
Ja myslim, ze na to jdeme spatne, mely bychom tady resit jak na tom byli ti panove ne? Kdyz o tom rozhoduje ta jejich spermie, takze jdeme porovnavat naladu, vek, vysku, vahu a zamestnani
TAky jsem chtela moc holcicku a jeden znamy nam to spocital astrologicky - vhodne terminy k poceti holcicky a asi to vyslo
JEste teda nemam porozeno, ale 3× UZ ukazal devcatko…
JEste verim i metode dle Jonase-tez astrologicka, vygoogli si nekoho na netu, kdo ti to spocita-vetsinou to delaji ale za penize…
Jinak čins. kalendar a metoda dle vymeny krve po 7letech je nesmysl…
At se zadari.Ela