Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Bez k lékaři a řekni mu to přesne takto. Těžko ti někdo poradi po netu
@Adam 384 Co chceš za radu? Mazej k doktorovi a popiš mu to takhle, on se tě pak zeptá na co bude třeba.
Mám to samé ve spojitosti s úzkostnou poruchou…depersonalizace
Svihej k doktorovi! Mela jsem naprosto uplne stejne pocity, pozdeji se pridaly vypadky zraku, sluchu, ztrata koordinace, zavrate, zvraceni, obcas mi uplne orchrnuly koncetiny. Myslela jsem, ze mam zablokovanou krcni pater. Po 5 mesicich me manzel odvezl na pohotovost, pac jsem se uz ani neudrzela na nohou. Mela jsem nador na mozku…
@Adam 384 Prosímtě nepiš to na e mimi a nech se poslat na neurologii. Co nejdřív.
Az se tak budes citit, zaznamenej si, jak nenormalne se citis. S tim pak zajdi k lekari.
@kacakaca Zbytečně bude ztrácet čekáním čas. Pokud toto lékaři popíše a v anamnéze má ca obou rodičů, pošlou ho nejspíš na CT mozku. Dost možná nic nenajdou, pak se i on sám uklidní a může to řešit dál. Tady mu nikdo diagnozu neudělá.
@Adam 384 píše:
Krásný hezký den přeji nevím jesli to tady mohu psát ale sveřím se..třeba to někoho bude zajímat..je mi 19 let což je docela malej věk na problémy..před necelým rokem na mě přišel takovej divnej pocit, kterej mě neustále omezoval a omezuje na životě..občas špatně vidím, někdy mám pocit, jako by to byl sen a né já..a cítím se úplně stejně jako když si dám 3 piva někde když je příležitost..horší je ,že ten alkohol nepiju a cítím se tak jako bych byl opilej ..úplně stejně.. tlačí mě v hlavě.. nevím co mám dělat..nejhorší je, že to nedokážu říct ani napsat tak, jak to cítím a prožívám.. nikdo to na mě pozná připadám si jako normální jen je to ve mě a cítím, že to jde všechno s mozku..bojím se aby ti nebyl nejakej nádor to už si říkám skoro furt a případne mi to pak ještě horší ale co mám dělat? když půjdu k lékaři tak nebudu v tu chvíly vědět co mám přesně říct..umřel mi tatínek před 9 roky na rakovinu a máma měla taky rakovinu..nechci skončit jako oni budu moct rád za nějakou radu či odpověď děkuju moc
Jdi k doktorovi. Je pravděpodobnější, že to bude „jen“ psychika. Ta ovšem umí hrozné věci. Myslím, že nemoci svých rodičů máš pořád v hlavě, a to člověku nepřidá. Protože máte ca v anamnéze, obejdi doktory. Případně pak řeš psychiku. A snaž se být v klidu, strach má velké oči.
![]()
Bez k lékaři, zavcas. Na rakovinu zapomeň, třeba máš jen špatný tlak
Dost mozna to bude jenom nizkym tlakem, taky mivam vyjimecne takove stavy a mam to od tlaku. My ti ale diagnozu po internetu neudelame, musis k doktorovi! A rekni mu tam preste to, co jsi napsal sem. Neni nutny se bat hned nejake rakoviny, a i kdyby nahodou neco, musi se na to prijit vcas!
@Adam 384 Ahoj Adame, běž k lékaři a řekni mu to, co tady nám. My to tady nedokážeme vyřešit. Držím palce, ať to není nic vážného.
Jak žiješ? Jsi spokojený? Žádná trápení? Stresy? Co mezilidské vztahy?
@Adam 384 Hlava mě bolí, ale mám problém i s krční páteří. Ve tmě se teda ale nemotám
@Irinka0210 a berete nějaký léky ,anebo kam mám jako první jít? O