Pocit na zvracení každý večer

24.2.24 22:29

Pocit na zvracení kazdy večer

Ahoj chtěla bych se zeptat uz třetí večer mam pocit na zvracení nevim čím toje nemuzu ani skoro spat nic kdyz si představuji nějaký jidlo co bych si chtela dat tak vždycky se otřesů menstruci mam dostat 1 března myslíte že toje tím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4368
24.2.24 22:36

Ne… stres? viroza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
24.2.24 22:57

Těhotenské žaludeční nevolnosti a pocity na zvracení, se spíše projevují v ranních hodinách.
Buď je to příznak virózy, nebo psychosomatický problém…ať už z hodně žádaného těhotenství nebo naopak. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.24 23:24

Právě nevim co toje ale přitom jsem úplně v pohodě žádný stres nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
24.2.24 23:34
@Sofinka342 píše:
Právě nevim co toje ale přitom jsem úplně v pohodě žádný stres nemam

Tak to může být opravdu počátek virózy, která se projevuje zejména žaludečními nebo střevními obtížemi.
Teď je tady toho aktuálně víc než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.2.24 23:51

Jak je tu psáno, může se to ještě rozjet v nějakou nemoc. Když je to takhle večer, nemůže to být stres z následujícího dne? Může se tak projevovat i úzkost. :think: Nezměnila jsi stravovací návyky? Dieta, nebo naopak více jídla na večer? Užíváš probiotika? Držím palce, ať se brzy uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 00:16

@Lajdus nic takoveho jenom poslední dobou jsem naladova občas i odpoledne mi je špatně ale večer nejvic trpím a když už to nemuzu vydržet tak jdu uz na to sama na zvracení…snad víte co tím myslím nechci to tady psat abych nebyla jak prase? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
25.2.24 00:21
@Sofinka342 píše:
@Lajdus nic takoveho jenom poslední dobou jsem naladova občas i odpoledne mi je špatně ale večer nejvic trpím a když už to nemuzu vydržet tak jdu uz na to sama na zvracení…snad víte co tím myslím nechci to tady psat abych nebyla jak prase? 😊

Takže to je přece jen psychosomatického původu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.2.24 00:37
Tak
@Sofinka342 píše:

Tak normální to není a řešila bych to s lékařem. Ty si myslíš, že můžeš být těhotná? Nebo proč jsi zmiňovala, kdy to máš dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
25.2.24 00:50
@Lajdus píše:
TakTak normální to není a řešila bych to s lékařem. Ty si myslíš, že můžeš být těhotná? Nebo proč jsi zmiňovala, kdy to máš dostat..

No, buď si z nás dělá srandu nebo trpí nějakými psychosomatickými obtížemi. :think:
Protože, sama si vyvolávat dávicí reflex, není opravdu normální.
Tedy, pokud k tomu nemá zrovna nějaký jednorázový důvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
25.2.24 06:56
@Černá Madonna píše:
Těhotenské žaludeční nevolnosti a pocity na zvracení, se spíše projevují v ranních hodinách.
Buď je to příznak virózy, nebo psychosomatický problém…ať už z hodně žádaného těhotenství nebo naopak. :think: :nevim:

Ja je mela hlavne večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 11:05

@Lajdus ano myslim si to ale chci počkat do menstruace a jenom chtela veder jestli má stim někdo zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.2.24 11:09
@Sofinka342 píše:
@Lajdus ano myslim si to ale chci počkat do menstruace a jenom chtela veder jestli má stim někdo zkušeností

Myslím si, že na těhotenské nevolnosti je tedy ještě dost brzy. Byla jsem 2× těhotná a vždy nevolnosti nastoupily až pár týdnů po zmeškané menstruaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
25.2.24 11:11
@vokishka píše:
Ja je mela hlavne večer :mrgreen:

ja cely den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
25.2.24 11:17
@Sofinka342 píše:

tehotenske nevolnosti se objevuji s rostoucim hormonem HCG (maximum kolem 8.tydne), ten je pred menstruaci sotva detekovatelny… tim to neni…
bylinkove caje, rennie? snad ti bude brzo lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí