Počítáme s Českými drahami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
22.6.12 11:15

Jízdenka Praha - Ostrava za 295 Kč je jízdenkou akční - ČD Promo. Sleva ČD Promo se poskytuje pro jednotlivé cestující za účelem propagace cestování vlaky ČD na vyhlášených tratích. Tolik z Tarifu ČD zveřejněného na jejich webových stránkách. Pokud potencionální cestující chce, informace k dispozici má. Fakt na tom není nic divného, podobně jako např. na výše zmiňovaných ředkvičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.6.12 11:18

…z Berouna do Prahy to má levnější autobusem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.6.12 11:33

@Etcetera78 Třeba se mu nechce metrem z Butek na hlavák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
22.6.12 11:49
@Knihomyš píše:
Potíž je, že tady jsi furt v jednom krámě - a když si k ředkvičkám za 10 přihodíš salám za 20, najednou platíš 50 8o Ovšem kdybys prodavačce řekla, ať to namarkuje zvlášť, to by byla jiná…

Tohle ale je něco jiného, stejné by to bylo v případě, že by měli balíček, kde by byl salám a ředkvičky a stál by 50,–… což se tedy mnohdy děje i v tom krámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.6.12 12:13

@j.a.n.i1 to jo. ovšem v krámě to má tu výhodu, že to tak nějak vidíš vedle sebe. A vůbec si nejsem jistá, jestli by to ČOI či ČZI označila za košer :think:

@jimo mně přije divné už to, že ČD propagují jízdu Praha - Ostrava, ale pokud s nimi člověk jede odněkud ještě do té Prahy, tak se na něj propagace nevztahuje :zed: To je nějaká podvratná akce Zaplavme Ostravu Pražákama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.6.12 14:19

Je to akční jízdenka na určitou konkrétní trať. Nedávno jsem takhle jela levně mezi Hradcem Králové a Prahou hl. nádraží, ale na Smíchov už se to nevztahovalo. Ale nepřišlo mi to nijak divný. Dá se to zjistit na netu.

• Citovat
  • Upravit
101754
22.6.12 14:27
@Knihomyš píše:
@j.a.n.i1 to jo. ovšem v krámě to má tu výhodu, že to tak nějak vidíš vedle sebe. A vůbec si nejsem jistá, jestli by to ČOI či ČZI označila za košer :think:

To je fakt :-) na orientaci v nabídce českých drah aby měl člověk vysokou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.6.12 15:49
@Knihomyš píše:
@j.a.n.i1 to jo. ovšem v krámě to má tu výhodu, že to tak nějak vidíš vedle sebe. A vůbec si nejsem jistá, jestli by to ČOI či ČZI označila za košer :think:@jimo mně přije divné už to, že ČD propagují jízdu Praha - Ostrava, ale pokud s nimi člověk jede odněkud ještě do té Prahy, tak se na něj propagace nevztahuje :zed: To je nějaká podvratná akce Zaplavme Ostravu Pražákama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.6.12 15:55

Pardon, jsem to omylem odklikla :D
Ty jízdenky ČD Promo nejsou jen do Ostravy, ale i třeba do Brna, Zlína, Pardubic… a samozřejmě i v opačném směru, takže zase ostatní části republiky můžou zaplavit Prahu :lol:
Mimochodem, na e-shopu jsem našla jízdenku Beroun - Ostrava za 360, ale taky je to akční nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
22.6.12 16:01
@jimo píše:
Mimochodem, na e-shopu jsem našla jízdenku Beroun - Ostrava za 360, ale taky je to akční nabídka.
:palec: šikulka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.6.12 16:14

Trochu mimo téma, ale já ČD od dob žlutého vláčku prostě nejezdím. Sice je teď trasa Praha Olomouc na stejné cenové úrovni, ale to prostředí, chování stewardů apod. se nedá vůbec srovnat. Jela ke mě sestra minulý pátek dopoledne do Prahy a seděla namačkaná u hajzlíku na chodbě/nevím proč odmítla mou nabídku ať jede žlutým/,zpátky jsme rychle rezervovaly žluťáska a prý nikdy jinak :mrgreen:. Navíc já jedu se dvěma dětmi 8 a 2 roky a tím, že mám prcka do 6 let, tak platím míň než kdybych jela jen se starší dcerkou :palec:
A souhlasím že na ČD by měl mít člověk VŠ. Ty jejich tarify :roll:,takhle mám jistotu, že jedu opravdu za levno. Bohužel ne všude jezdí konkurence a tak to jinak nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.7.12 13:26

@Knihomyš myslím, že vhodné miesto, kam toto zavesiť sa priam ponúka : http://www.vlaky.net/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat