Počůraná hned pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
13.8.11 22:57
Gladys píše:
Některé děti jsou na tohle extra háklivé. Doporučuju přečíst si něco o bezplenkové komunikační metodě, pomůže ti to pochopit, že ona vlastně nedělá nic špatného, naopak.

Doporučila bych se s tím smířit, koneckonců já bych asi taky nechtěla trávit x hodin v počuraný plínce, bylo by mi to nepříjemné. Oblečení bych přizpůsobila snadnosti přebalení, dneska se vyrábí spousta věcí s patentky v rozkroku, místo punčocháčů návleky na nohy, případně kombinovat body a kalhoty do pasu…

Čurání a kakání předcházejí často signály, že se dítěti chce, zkus ji trochu pozorovat a svlíknout jí plenu ještě předtím, než se do plenky vyčurá a podržet ji v klubíčku třeba nad umyvadlem, nad vanou…

Jinak z ekonomického hlediska vyjdou líp látkové plenky, člověk nepotřebuje nic světoborného, já třeba dávám na doma jen fleecové kalhotky na sucháč a do nich čtvercovou plínku na rovno, výměna je rychlá, na jedno vyčurání čtverec bohatě stačí.

Urcite se na to juknu ;-) Vim, ze nedela nic spatneho. To ne, to si vubec nemyslim, ale jen, ze je to az moc protivne a kvuli tomu nemuze opravdu nic…
Take dekuji moc za rady - vse vyzkousim :palec:
Ale bojim se vyzkuset latkove, ptz opravdu nevim jake? :nevim:
Nez se mala narodila tak jsem je chtela zakoupit, na internetu jsem o nich zacala cist a tak jsem se zamotala, ze uz jsem to pak vzdala, kazda mamka psala neco jineho a ja z toho mela hlavu jak patraci balon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:01
Alpaka píše:
Látkařky používají pro takovéto děti fleesové separačky. Flís odvede dobře vlhkost. Tak zkusit látkovku se flísovou separačkou (třeba stačí zatím skusit vystřihnout flísový obdélník z flísové deky, starší tenší mikiny…)

Rada bych to vyzkousela, ale nevim jake pleny nakoupit uz jsem to psala GLADYS… Opravdu se v latkovych plenach nevyznam :nevim: :oops:
Zkousela jsem spise ruzne druhy jednorazovych plen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:04
pomeranca píše:
No a proc ji proste neprebalis, kdyz se pocura? Ja prebalovala i venku, pokud nebylo pod nulou… :nevim:

Doma ji prebaluji furt ;-) nedela mi to problem, ale mame problem venku…
mam qunnyho a nastavba nejde dat uplne rovne dutiz je dite v polosedu a uz se mi stalo, ze mi kocarek pocurala a navic se tam chudinka tak krci, kdyz ji mam jit prebalit…proto se snazim z domova vychazet v suche plene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:06
MUFICE píše:
Tak u nás je to přesně naopak, když se malej pokadí, tak to dokáže hodněěěě dlouho maskovat. Pak když to zjistím a chci ho přebalit, tak se mi začne vztekat a utíkat. Vždycky ho musím přebalovat skoro násilím a ještě mu dát něco do ruky, aby držel. Nechápu, že se mu v tom tak líbí 8-o 8-o

To je teda ulicnik :-D ale aspon neni mrzuty kdyz se pocura nebo pokaka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.8.11 23:13

Mile maminky,

jeste jednou… dekuji Vam moc za rady ;-)
Dam na ne! :palec:

Dnes jsem zacala resit dalsi problem :-D
Roste nam zoubek :cry: a ja si furt rikala co se ji deje… propina se, place nechce papat. Jsem z toho uz mrzuta ikdyz zato chudinka nemuze, ale uz mi tecou nerviky z toho jak je stekla…
Jeste k tomu je to me prvni mimco tak jsem z toho docela vyrizena.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky