Podbarvení vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
1.7.15 22:11

podbarvení vlasů

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, kolik by tak u kadeřnice stálo podbarvit takové ty spodní vlasy u krku na růžovo? je to normální kadeřnice, ne moc levná, ne moc drahá. akorát :D uplně přibkližně nevíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
1.7.15 22:30

Kolik u normálně platíš za barvení vlasů?

• Citovat
  • Upravit
37131
1.7.15 23:07

Tak zalezi kolik vlasu a jak dlouhy, taky zalezi co ta kadernice pouziva za znacku ;-) jinak ja si barvila sama doma v kadernickejch potrebach se da sehnat melirovaci prasek primo v ruzove barve a to se vejde do 100kc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.7.15 22:02

@Kriss Tina a muzu se zeptat jak to funguje? slyším to poprvé :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.7.15 00:30

@melitery funguje to úplně stejně jako když se odbarvujou vlasy na blond akorát to chytne růžově :D já už si to dělala 2× a je tam výhoda že se to nevymejvá jako když v kadeřnictví odbarví vlasy na blond a pak přebarvujou nějakejma gelama na růžovo :) nejspíš se to sežene i v některejch drogeriích (viděla sem v tetě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.7.15 19:09

@Kriss Tina takže ja si odbarvím vlasy peroxidem a poté si udělám kaši z toho prašku a dam to na ty vlasy? pardon, za pitomé otázky… na internetu nemužu najít návod.. ještě jednou pardon :/ :zed: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
5.7.15 11:26

@melitery nejjednodušší asi je, když si nějakým peroxidem odbarvíš vlasy na blond a pak na to hodíš růžovou barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.7.15 20:22

@melitery nene, ten prášek se rovnou zamíchá do toho peroxidu a napatlá se to nejednou :) je to jednodušší než to nejdřív odbarvovat na blond a pak znova na růžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.15 16:24

@Kriss Tina dneska jsem se byla juknout v tetě a tam mají odstín cherry… myslíte že je to ten růžovej? asi ne co… ale byla sem se kouknout po spostě starejch drogerkacha odstín pink nikide :zed: :zed: nevítě kde? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.15 16:55

@melitery měl by to bejt ten cherry, já si kupovala třešen, to je to samý ne?? :D jinde než v tej tetě sem to neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.15 20:41

@Kriss Tina jojo :D cherry je třšeeň :D akorát nevím jakej stupen z tech tří si mám dát :D jestli ten na tu nejkratší dobu nebo na opak :D nevíš? aby to chytlo do hezký růžový a ne do červený :D jo a na každej čas se váže jiný peroxid - procento :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.15 20:46

@melitery tak vetsinou bejva ze cim delsi dobu tim je to ve vysledku svetlejsi a peroxid jsem vzdycky davala 6. Silnejsim se zbytecne vic nici vlasy, jedine ze by se barvili nejaky extra tmavy dala bych treba 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.15 20:49

@Kriss Tina díky :D tak dám ten 6 a podle obalu nechám danou dobu :D v nejhorším je ustřihnu :DDDDDD :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.4.20 10:08

Mám dotaz, chtěla bych si doma zkusit podbarvit vlasy :lol: moje představa je dát si nahoru normální a pod ni nějakou tu šíleně barevnou.. Ale jak to udělat technicky? To podbarvení chci vzít těmi barvami co vydrží cca měsíc, horní normální klasickou… Je možné vlasy oddělit a dát rovnou obě barvy? Nebo udělat jednu barvu, počkat a pak dát tu druhou? Evidentně budu s malou ještě dlouho doma takže když se to nepovede tak žádná tragédie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
17.4.20 10:18

Ty jo, to se ještě nosí? 8o :mrgreen: Je už to teda asi 18 let zpět, co jsem podbarvované vlasy měla a kadeřnice to dělala přesně tak - rozdělila vlasy na 2 části, na spodek dala barvu a pak mi nahoře dělala melíry. Odmívala to pak postupně nejdřív spodek (barva měla kratší dobu působení) a pak až ty melíry.
Ale jak to technicky takhle najednou provést doma, to opravdu nevím. To bych asi raději nabarvila dvojfázově - nejdřív jedno a pak druhé. ve vaně to zvlášť nesmyješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková