Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, kolik by tak u kadeřnice stálo podbarvit takové ty spodní vlasy u krku na růžovo? je to normální kadeřnice, ne moc levná, ne moc drahá. akorát
uplně přibkližně nevíte? ![]()
Tak zalezi kolik vlasu a jak dlouhy, taky zalezi co ta kadernice pouziva za znacku
jinak ja si barvila sama doma v kadernickejch potrebach se da sehnat melirovaci prasek primo v ruzove barve a to se vejde do 100kc ![]()
@Kriss Tina a muzu se zeptat jak to funguje? slyším to poprvé
![]()
@melitery funguje to úplně stejně jako když se odbarvujou vlasy na blond akorát to chytne růžově
já už si to dělala 2× a je tam výhoda že se to nevymejvá jako když v kadeřnictví odbarví vlasy na blond a pak přebarvujou nějakejma gelama na růžovo
nejspíš se to sežene i v některejch drogeriích (viděla sem v tetě).
@Kriss Tina takže ja si odbarvím vlasy peroxidem a poté si udělám kaši z toho prašku a dam to na ty vlasy? pardon, za pitomé otázky… na internetu nemužu najít návod.. ještě jednou pardon :/
![]()
@melitery nejjednodušší asi je, když si nějakým peroxidem odbarvíš vlasy na blond a pak na to hodíš růžovou barvu ![]()
@melitery nene, ten prášek se rovnou zamíchá do toho peroxidu a napatlá se to nejednou
je to jednodušší než to nejdřív odbarvovat na blond a pak znova na růžovou ![]()
@Kriss Tina dneska jsem se byla juknout v tetě a tam mají odstín cherry… myslíte že je to ten růžovej? asi ne co… ale byla sem se kouknout po spostě starejch drogerkacha odstín pink nikide
nevítě kde? ![]()
@melitery měl by to bejt ten cherry, já si kupovala třešen, to je to samý ne??
jinde než v tej tetě sem to neviděla…
@Kriss Tina jojo
cherry je třšeeň
akorát nevím jakej stupen z tech tří si mám dát
jestli ten na tu nejkratší dobu nebo na opak
nevíš? aby to chytlo do hezký růžový a ne do červený
jo a na každej čas se váže jiný peroxid - procento ![]()
@melitery tak vetsinou bejva ze cim delsi dobu tim je to ve vysledku svetlejsi a peroxid jsem vzdycky davala 6. Silnejsim se zbytecne vic nici vlasy, jedine ze by se barvili nejaky extra tmavy dala bych treba 9.
@Kriss Tina díky
tak dám ten 6 a podle obalu nechám danou dobu
v nejhorším je ustřihnu
![]()
Mám dotaz, chtěla bych si doma zkusit podbarvit vlasy
moje představa je dát si nahoru normální a pod ni nějakou tu šíleně barevnou.. Ale jak to udělat technicky? To podbarvení chci vzít těmi barvami co vydrží cca měsíc, horní normální klasickou… Je možné vlasy oddělit a dát rovnou obě barvy? Nebo udělat jednu barvu, počkat a pak dát tu druhou? Evidentně budu s malou ještě dlouho doma takže když se to nepovede tak žádná tragédie ![]()
Ty jo, to se ještě nosí?
Je už to teda asi 18 let zpět, co jsem podbarvované vlasy měla a kadeřnice to dělala přesně tak - rozdělila vlasy na 2 části, na spodek dala barvu a pak mi nahoře dělala melíry. Odmívala to pak postupně nejdřív spodek (barva měla kratší dobu působení) a pak až ty melíry.
Ale jak to technicky takhle najednou provést doma, to opravdu nevím. To bych asi raději nabarvila dvojfázově - nejdřív jedno a pak druhé. ve vaně to zvlášť nesmyješ?